Dánsko – Kazachstán 0:4 (kon.) | Rusko – USA 1:2 (kon.)
konec
Dánsko
0:4 (0:2, 0:0, 0:2)
Kazachstán
Pátek 04.01.2019, 18:08 • Rogers Arena, Vancouver, Kanada (kapacita: 18 910 míst) • Mistrovství světa do 20 let • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:34
    Davyd Makuckij procházel defenzívou Dánů bez velkých problémů, čemuž už musel pod hrozbou inkasování zabránit Jeppe Urup Mogensen (DEN). Za podražení bude pykat na trestné lavici.
     
    41:26
    Na ledě stále probíhá lítý boj. Právě z něj plyne i následující trest, kdy se nešťastným způsobem podařilo vyhodit Arťomovi Koroljovovi (KAZ) puk mi led. Dánové tak mohou tvořit šance na snížení manka.
     
    30:35
    Dánové půjdou v této chvíli do další přesilovky. Za hákování v obranné třetině je vyloučen Jernar Musabajev (KAZ), který se provinil celkem viditelným faulem.
     
    24:46
    Kazachstán čeká další oslabení. Za viditelné držení soupeře při přechodu modré čáry je trestán Maxim Musorov (KAZ).
     
    17:02
    Kazaši půjdou v této chvíli také do přesilovky. Za nedovolné bránění v útočném pásmu bude pykat Jakob Wittendorf (DEN).
     
    14:09
    Danil Treťjakovskij (KAZ) za faul na Röndbjerga obdržel dvě minuty a ještě k tomu vyfasoval desítku za nesportovní chvoání. Šlo totiž viditelně o zásah do oblasti hlavy a krku. Menší trest za něj odpyká Ajdos Žorabek (KAZ).
     
    07:11
    Na řadě je první vyloučení tohoto duelu. Za faul v útočném pásmu je vyloučen Lukas Bach (DEN), který se podle sudích provinil sekáním.
    Marken.cz

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 1. Sajan Danijar (Gaťjatov), 5. Makuckij (Žorabek, Šinkareckij), 59. Gaťjatov (B. Muratov, Orechov), 60. Gaťjatov (B. Muratov, Samat Danijar)


    Dánsko: Søgaard (5. Rørth) – Setkov, Koch, Baasstrup (A), Urup Mogensen, V. Andersen, Mortensen, Schulze – Brinkman, Röndbjerg (C), Schultz – Grundtvig (A), Madsen, L. Andersen – Cubars, Green, Wittendorf – Marcussen, Kjær, Bach – Gath.
    Kazachstán: Jeremejev (Karatajev) – Samat Danijar (A), Orechov (A), Musabajev, A. Koroljov, D. Muratov, Šinkareckij, Chripkov – B. Muratov, Sajan Danijar (C), Gaťjatov – Musorov, Gusejnov, Vereščagin – Bojko, Bujalskij, Ďomin – Treťjakovskij, Žorabek, Makuckij.

    Rozhodčí: Ansons (LAT), Stano (SVK) – Kovacs (SUI), Šefčík (SVK)
    bahis siteleri