Spišská N. Ves – Prešov 4:2 (kon.) | Skalica – Nové Zámky B 7:0 (kon.) | Trnava – Osmos Bratislava 2:3 (po pr.)
Michalovce – Dubnica 6:1 (kon.) | Martin – Topoľčany 4:7 (kon.) | Pov. Bystrica – Humenné 3:4 (kon.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
6:1 (2:1, 1:0, 3:0)
TSS GROUP Dubnica
sk Pátek 04.01.2019, 17:30 • Zimný štadión Michalovce • 1. liga (SR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:40
    Dukla Michalovce dala gól!
    Aj táto presilovka je využitá. LUKÁŠ TOMA stál na správnom mieste v správny čas. Asistencie: Radovan Cútt a Lukáš Hamráček.
     
    45:10
    Dukla Michalovce dala gól!
    Je po zápase. Definitívny klinec do dubnickej rakvy zabil DANIEL HANČÁK svojim typickým projektilom od modrej čiary. Pajpach nemal šancu zakročiť. Asistencie: Radovan Cútt a Lukáš Toma.
     
    40:54
    Dukla Michalovce dala gól!
    Práca rodáka zo Spišskej Novej Vsi sa vyplatila. Z kruhu švihom vystrelil a puk ešte tečoval za Pajpacha MÁRIO RÓTH. Asistencia: Matej Giľák.
     
    22:24
    Dukla Michalovce dala gól!
    Domáci útočník SAMUEL CHALUPA so všetkými vybabral. Hoci sa mu uvoľňoval medzi kruhmi Toma, neprihral mu. Natlačil sa pred dubnického brankára, povozil ho po ľade a ponad neho trafil bránku. Asistencia: Lukáš Hamráček.
     
    18:19
    Dukla Michalovce dala gól!
    Vývoj stretnutia sa otáča v prospech lídra. Podobne ako Kristín, aj LUKÁŠ TOMA to mal premyslené. Dostal sa do pásma bez problémov. Poslal prihrávku na Hamráčka, ktorý mu ju hneď vrátil a je z toho gól. Asistencie: Lukáš Hamráček a Samuel Chalupa.
     
    17:31
    Dukla Michalovce dala gól!
    Fantastická akcia a ešte krajší gól Michaloviec. Linet vystihol zlú rozohrávku hostí a šiel do prečíslenia dvaja na jedného. Vyzeralo, že bude sám zakončovať, ale neulakomil sa a puk "posadil na čepeľ MÁRIA RÓTHA. Po jeho strele letel puk pod hornú žŕdku. Asistencia: Jakub Linet.
     
    10:02
    Dubnica dáva gól! MIROSLAV KRISTÍN vedel, čo robí. Takmer od modrej čiary len ľahko nahodil puk na bránku a ten prepadol Trenčanovi do siete. Asistencia: Enrik Švec.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 18. Róth (Linet), 19. Toma (Hamráček, Chalupa), 23. Chalupa, 41. Róth (Giľák), 46. Hančák (Cútt, Toma), 53. Toma (Cútt, Hamráček) – 11. Kristín (Švec)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan – Kurbatov, Kolba, Hančák, Novický, Hopkovič, Valečko, Korenko, Mesaroš – Dvurečensky, Piatak, Bojko – Giľák, Cútt, Gavrik – Safaraleyev, Linet, Róth – Chalupa, Toma, Hamráček.
    TSS GROUP Dubnica: Pajpach – Matejovič, E. Švec, Rehák, Lee, Hlaváček, Hohl, Kozačuk – Kokavec, Krajči, Kristín – Kútny, Lantoš, Macek – Mikolášek, Jakubík, Kanaet – Medek, Trenčan, Vakhrameyev.

    Rozhodčí: P. Korba – Riš, Pribula.

    Diváci: 1571.
    bahis siteleri