Kometa Brno – Liberec 0:1 (kon.) | Zlín – Jihlava 4:3 (po s.n.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 5:3 (kon.)
Pardubice – Salzburg 2:3 (po pr.) | Vítkovice – Plzeň 4:5 (0:1 po s.n.) | Olomouc – Chomutov 4:5 (1:3 po s.n.)
Sparta – Č. Budějovice 1:3 (kon.) | Vsetín – Slavia 4:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kladno 3:6 (kon.)
Havířov – K. Vary 2:1 (kon.) | Třinec – HC Litvínov 6:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:6 (1:1, 2:2, 0:3 - N 1:0)
Rytíři Kladno
Pátek 11.01.2019, 18:00 • ZS Kotlina • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    Bruslaři byli první dvě třetiny lepším týmem, vytvořili si množství šancí, nakonec se ale musí smířit pouze s jedním bodem z nadstavby, který zařídil druhým gólem v utkání Richard Cachnín. Pro domácí je výsledek zklamáním, i tento bod však může hrát v boji o záchranu ještě roli. (20:39:03)
     
    Konec zápasu.
     
    61:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V prodloužení se hned z první útočné akce prosazují domácí! Radim Pejchal uvolnil RICHARDA CACHNÍNA, který zajistil Bruslařům zisk alespoň jednoho bodu. Asistence: Radim Pejchal.
     
    60:48
    Prodloužení začalo opatrně. V držení kotouče jsou Rytíři, nikam se ale bezhlavě neženou a trpělivě vyčkávají na svoji příležitost.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    O výsledku zápasu rozhodl úvod třetí třetiny. Hosté se díky Ondřeji Bláhovi dostali ve vlastním oslabení do vedení a od té doby kontrolovali hru. Matyáš Rendla s Filipem Štrombachem pak přidali ještě dvě trefy do prázdné brány.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je jasno! FILIP ŠTROMBACH získal kotouč a od útočné modré čáry se trefil do odkryté klece Havlíčkova Brodu. Bez asistence.
     
    59:38
    Rytíři se osvobodili a drží Bruslaře daleko od své brány. Těm se nedaří dostat přes útočnou modrou čáru.
     
    59:16
    Bruslaři vyhráli buly a vytvořili si šanci, jenže za Lubošem Novotným zazvonila jenom tyč! Rytíři následně vyhodili kotouč na zakázané uvolnění.
     
    58:54
    Hosté se provinili zakázaným uvolněním, čehož domácí trenér využívá, aby si vyžádal oddechový čas.
     
    58:42
    Domácí se nehodlají vzdát a Daniel Král znovu spěchá na střídačku. Havlíčkův Brod bude hrát znovu s šesti hráči v poli!
     
    58:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tento risk domácím nevyšel a Rytíři pravděpodobně přidávají pojistku na své vítězství. Do prázdné klece se po přihrávce Matěje Čermáka trefil MATYÁŠ RENDLA! Asistence: Matěj Čermák.
     
    57:52
    Daniel Král na pokyn trenéra míří na střídačku a Havlíčkův Brod se pokusí o vyrovnání s šesti hráči v poli!
     
    57:31
    Čas na vyrovnání Bruslařům rychle utíká a v těchto chvílích se v útoku drží Kladno. Domácí by potřebovali hrát na druhé polovině hřiště.
     
    56:12
    Po pravém křídle vyrazil dopředu Filip Štrombach, kde narazil na Štěpána Dudychu. Ten hostujícího útočníka zastavil bodyčkem jako z učebnice.
     
    55:46
    Bruslaři začínají získávat pevnou půdu pod nohama a svírají svého soupeře. Vysokou střelu Adama Dvořáka ale Luboš Novotný zastavil.
     
    55:12
    Martin Nepokoj zavezl puk na území Rytířů a sám od modré čáry hned vystřelil, Luboš Novotný jeho ránu udržel ve výstroji.
     
    54:54
    Radim Pejchal si vzal rozehrávku na svá bedra, hosté ale vyrazili rychle napadat a puk protečovali na tribunu. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
    Marken.cz

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 11. Cachnín (Vacík), 31. Tecl (Cachnín, Vacík), 36. Holenda (Kerber, Švec), 62. Cachnín (Pejchal) – 19. O. Bláha (Filip, Novotný), 38. Husarik (Čermák, Bernat), 39. Filip (Štrombach, O. Bláha), 41. O. Bláha (Zich), 59. Rendla (Čermák), 60. Štrombach


    BK Havlíčkův Brod: Král (Nedvěd) – Vacík, Dudycha, Nepokoj, Dvořák, Horák, Pejchal, Kerber – Kulhánek, Cachnín (C), Tecl (A) – Kopic, Vaňous, Fiala – Holenda, Hromádka, Švec – Petržilka, Pártl
    Rytíři Kladno: Novotný (Jiroušek) – Staněk, Volráb, Šmatlák (A), Kvapil, Zíka, Veber, Zich (A) – Kraus, Šimek, Hašek, Bernat, M. Bláha, O. Bláha, Husarik (C), Rendla, Filip, Štrombach, Čermák

    Rozhodčí: Petr Lacina – Ondřej Polák, Lukáš Rampír
    ocianews.com