Eibar – Celta Vigo 1:0 (kon.) | Real Betis – Getafe 1:2 (kon.) | Real Sociedad – Atlético 0:2 (kon.)
Valencia – Ath. Bilbao 2:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
0:2 (0:2)
Atlético Madrid
Neděle 03.03.2019, 18:30 • Estadio Municipal de Anoeta • Španělská LaLiga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:22:34)
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 11:4. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 12:17.
     
    Je konec! Atlético Madrid zvládlo utkání na horké půdě Realu Sociedad a vítězí 2:0! Domácí sice vstoupili do zápasu o něco aktivněji, ale Atlético dokázalo udeřit ze standardních situací. Po půlhodině hry se prosadil Álvaro Morata! Stejný hráč navíc přidal o tři minuty později další branku hlavou. Po změně stran ještě Real Sociedad dostal druhou šanci, když byl vyloučen hostující Koke. Real Sociedad hrál sice po většinu druhé půle s míčem, ale nedokázal si vypracovat šance.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Sandro Ramírez se v pokutovém území ještě dostal k odraženému centru, jenže z těžké pozice už nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče hostující branky.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Jan Oblak nakopl míč daleko na polovinu Realu Sociedad. Brankář Atlética našel Griezmanna, ale ten se v dnešním utkání nepotkal s optimální formou.
     
    89
    Saúl Ñíguez fantasticky napadal rozehrávku soupeře na jeho polovině. Hostující záložník dostal pod tlak Llorenteho, ale ten získal vhazování pro Sociedad.
     
    88
    Raúl Navas se v pokutovém území dostal k odraženému míči a levačkou se ihned snažil zakončit. Jeho pokus však proskákal kolem vzdálenější tyče.
     
    87
    Thomas Partey si na polovině hrací plochy obhodil soupeře, jenže nikdo v červenobílém dresu mu nepřišel pomoci. Přesila obránců Sociedadu získala balón.
     
    86
    Santiago Arias dostal od Griezmanna zajímavou přihrávku do pokutového území, kde si míč zpracoval pravačkou, ale trefil jen obránce.
     
    85
    Atlético se po delší době usadilo na polovině svého soupeře. Fotbalisté hostujícího celku s rozehrávkou přímého kopu rozhodně spěchat nebudou.
     
    84
    Theo Hernández si na hranici pokutového území fantastickým způsobem přehodil míč na levou nohu, ale jeho zakončení zablokoval první obránce.
     
    83
    Real Sociedad zahrával další rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na značku pokutového kopu, kde zasáhl pozorný obránce Diego Godín.
     
    82
    Thomas Partey si v dalším souboji na polovině hrací plochy pomohl šlapákem a poslal jednoho ze soupeřů k zemi. Atléticu to však bohatě stačí.
     
    81
    Thomas Partey uspěl v hlavičkovém souboji, nicméně jeho pobídka skončila na nohou pozorných obránců v modrobílém.
     
    80
    Real Sociedad zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, kde se do souboje vrátil Thomas Partey, který míč odehrál hlavou do bezpečí.
     
    78
    Tlak Realu Sociedad nadále trvá. Domácí fotbalisté házenkářským způsobem obléhají pokutové území Atlética Madrid, ale zatím tomu chybí zakončení.
     
    77
    Diego Godín si skvěle splnil své defenzivní povinnosti a odvrátil nepříjemný centr z levé strany hrací plochy. Atlético zatím brání na jedničku s hvězdičkou.
     
    76
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Igor Zubeldia, přichází Aritz Elustondo.
     
    75
    Sandro Ramírez si v pokutovém území naskočil na nadýchaný centr z levé strany, jenže hlavičkoval v záklonu a nesměroval balón mimo tři tyče.
     
    74
    Sandro Ramírez spěchal za přihrávkou do pokutového území, nicméně v souboji s Godínem to přehnal s důrazem a dopustil se útočného faulu.
     
    73
    Ángel Correa dostal dlouhou přihrávku na polovinu domácího celku, jenže měl proti sobě přesilu obránců v modrobílém a nedokázal přihrát.
     
    72
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Álvaro Morata, přichází Ángel Correa.
     
    71
    Mikel Oyarzabal si v hlavičkovém souboji pomohl nedovoleným zákrokem, který odnesl Thomas Partey. Rozehrávat bude Atlético Madrid.
     
    70
    Joseba Zaldúa táhl další akci Realu Sociedad po pravém křídle. Saúl Ñíguez byl v souboji pozdě a dopustil se nedovoleného zákroku. Vše se obešlo bez karetního trestu.
     
    69
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází David Zurutuza, přichází Rubén Pardo.
     
    68
    Hostující brankář Jan Oblak nakopl míč na polovinu domácího celku. Nikdo v červenobílém dresu se k vysokému nákopu nedostal. Tempo hry v posledních minutách opadlo.
     
    67
    Domácí celek zahrával rohový kop. Jeho exekuce se ujal Igor Zubeldia, jehož centr přiletěl na značku pokutového kopu, kde nebyl nikdo v modrobílém.
     
    66
    Antoine Griezmann táhl rychlou akci Atlética středem hrací plochy. Rychlonohý Francouz prošel s míčem do blízkosti velkého vápna, ale už neměl sílu na zakončení.
     
    65
    Domácí fotbalisté kombinují v blízkosti pokutového území soupeře. Do odraženého míče se z hranice velkého vápna opřel Igor Zubeldia, jehož pokus byl nepřesný.
     
    64
    Žlutou kartu dostává Diego Godín (Atlético Madrid).
    63. Červená karta po 2. žluté
     
    63
    Problém pro Atlético! Koke dostává druhou žlutou kartu a musí do sprch!
     
    62
    Stopeři domácího celku si na polovině hřiště vyměňují krátké přihrávky a číhají na skulinku v obraně Atlética Madrid.
     
    61
    Álvaro Morata dostal vysokou přihrávku na polovinu soupeře. Střelec dvou branek v hlavičkovém souboji uspěl, jenže Partey poté přišel o míč.
     
    60
    Rodri zastavil nedovoleným zákrokem rozvíjející se akci Realu Sociedad a dostává žlutou kartu.
     
    59
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Thomas Lemar, přichází Thomas Partey.
     
    58
    Theo Hernández rozkmital své rychlé nohy po levém křídle, jenže si míč předkopl daleko před sebe a hostující obránce Diego Godín balón odehrál do bezpečí.
     
    57
    Sandro Ramírez se v pokutovém území protlačil k centru z pravé strany, jenže míč nezasáhl zrovna optimálně a poslal jej vysoko nad břevno.
     
    56
    Antoine Griezmann dostal přihrávku na polovinu soupeře, nicméně jeho průnik kolem Oyarzabala neměl dlouhého trvání a skončil útočným faulem.
     
    55
    Mikel Merino dostal přihrávku na polovinu Atlética, skvěle se otočil kolem jednoho ze soupeřů, ale jeho následnou pobídku přečetl Diego Godín.
     
    54
    Joseba Zaldúa dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, odkud vyslal přízemní centr do pokutového území, ale tam nebyl nikdo v modrobílém.
     
    53
    Sandro Ramírez si tentokrát pomohl nedovoleným zákrokem na polovině hrací plochy. Domácí fotbalista se sice vzteká, ale verdikt sudího se měnit nebude.
     
    52
    Sandro Ramírez napřáhl ke střele zpoza hranice pokutového území, jenže jeho zakončení pravou nohou prolétlo vysoko nad břevnem.
     
    51
    José Giménez dostal přihrávku na polovinu hrací plochy, prošel s míčem několik metrů vpřed, jenže následnou přihrávkou na levou stranu dostal Kokeho do těžké pozice.
     
    50
    Koke si skvěle pokryl míč tělem a dotírající fotbalista Realu Sociedad jej rukou poslal k zemi. Rozehrávat tak bude hostující Atlético Madrid.
     
    49
    Juanfran dostal přihrávku do blízkosti pokutového území, krásně si míč přehodil na levačku, jenže jeho následný centr byl hodně nepřesný.
     
    48
    Theo Hernández dostal pěknou přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže měl problém s uvolněním se a obrana Atlética si jeho centr pohlídala.
     
    47
    Joseba Zaldúa dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže vinou špatného zpracování mu míč uskočil daleko od nohy.
     
    46
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Filipe Luís, přichází Santiago Arias.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali hodně zajímavou podívanou! Domácí sice vstoupili do zápasu o něco aktivněji, ale Atlético dokázalo udeřit ze standardních situací. Po půlhodině hry se prosadil Álvaro Morata! Stejný hráč navíc přidal o tři minuty později další branku hlavou. Domácí se už z nástupu Atlética nedokázali vzpamatovat. Do kabin se odchází za stavu 0:2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45
    José Giménez dostal přihrávku na pravou stranu a parádním obloučkem hledal Griezmanna. Před hostujícím útočníkem zasáhl Diego Llorente.
     
    44
    Koke našel nádhernou přihrávkou na levou stranu Lemara, který vyslal prudký přízemní centr na přední tyč, ale Morata na jeho pobídku nedosáhl.
     
    43
    Filipe Luís potáhl míč po levé straně hrací plochy a nakopl míč na polovinu domácího celku. Morata za míčem sice spěchal, ale obránce k němu měl blíže.
     
    42
    Koke trefil ostrým skluzem rozběhnutého Zaldúu a dostává žlutou kartu.
     
    41
    Jan Oblak vyslal vysoký nákop na polovinu Realu Sociedad. Nikdo v červenobílém dresu se však k míči nedostal.
     
    40
    Filipe Luís podpořil útok Atlética po levém křídle, přehodil si míč na pravačku, jenže jeho dělovka prosvištěla vysoko nad břevnem domácí branky.
     
    39
    Thomas Lemar táhl akci Atlética Madrid po levé straně. Domácí Joseba Zaldúa proti němu stačil včas vystoupit a vypíchl mu míč špičkou kopačky.
     
    38
    Sandro Ramírez dostal dobrou přihrávku do pokutového území, jenže si chtěl přehodit míč na pravačku a ukopl si balón daleko před sebe.
     
    37
    Theo Hernández dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže Godín k němu ihned přistoupil a nenechal jej odcentrovat do šestnáctky.
     
    36
    Domácí celek se vydal do útoku s pokusem o rychlou odpověď. U rohového praporku kouzlil Mikel Merino, ale Filipe Luís jej nenechal odcentrovat.
    34. Álvaro MORATA - 0:2
     
    34
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Hosté bleskově přidávají druhou branku! Atlético pro změnu zahrávalo přímý kop v blízkosti velkého vápna. Jeho rozehrávky se ujal Koke, na jehož centr si naskočil ÁLVARO MORATA a hlavou přidal svůj druhý zásah!
     
    33
    Álvaro Morata sprintoval za dlouhou přihrávkou na polovinu Realu Sociedad. Domácí Raúl Navas jej tělem odtlačil od míče a daroval hostům přímý kop.
    31. Álvaro MORATA - 0:1
     
    31
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Atlético se ze své první šance v dnešním souboji dostává do vedení! Hosté zahrávali rohový kop. Lemarův centr prodloužil na malé vápno Godín a ÁLVARO MORATA dopravil míč do sítě!
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání a zatím sledujeme hodně opatrnou bitvu. Domácí se sice snaží útočit, ale Atlético brání pozorně.
     
    29
    Stopeři Realu Sociedad nyní uklidňují hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo z hráčů Atlética jejich akci nepresuje. Zatím se nehraje ve zrovna závratném tempu.
     
    28
    José Giménez se skvěle vrátil s rozběhnutým Ramirézem, natlačil se před fotbalistu domácího celku a skvělým obranným zákrokem míč odehrál.
     
    27
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Willian José, přichází Juanmi.
     
    26
    Sandro Ramiréz neustál souboj v blízkosti pokutového území Atlética. Domácí hráč se dožadoval odpískání nedovoleného zákroku, ale sudí nechal pokračovat ve hře.
     
    25
    Filipe Luís dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže jeho pobídka skončila u Zubeldii. Domácí dnes skvěle presují.
     
    24
    Antoine Griezmann se tentokrát prosmýkl do pokutového území, jenže nikdo v dresu Atlética. Domácí obrana nadále podává fantastický výkon.
     
    23
    Antoine Griezmann dostal přihrávku na polovinu soupeře, jenže si míč zpracoval jen k postranní čáře, odkud už nestačil přesně přihrát.
     
    22
    Diego Godín poslal zajímvý centr do pokutového území, kde byl Alváro Morata, jenže španělský útočník zakončoval z ofsajdu.
     
    21
    Atlético zahrávalo přímý kop v blízkosti pokutového území soupeře. Centrovaný míč přiletěl na zadní tyč, jenže tam nebyl nikdo v dresu Atlética.
     
    20
    Igor Zubeldia opět skvěle vystoupil proti Moratovi a nepustil španělského útočníka do zakončení. Sociedad zatím brání precizně.
     
    19
    Diego Godín nakopl míč na Antoina Griezmanna. Francozuský fotbalista ještě prodloužil míč na Moratu, který nějakým způsobem obhodil brankáře, ale Llorente míč bez potíží odkopl.
     
    18
    Do rozehrávky hostujícího Atlética Madrid se musel zapojit také Jan Oblak. Slovinský brankář poslal nákop na polovinu hřiště, kde však uspěli domácí fotbalisté.
     
    17
    Antoine Griezmann dostal přihrávku do blízkosti pokutového území, krásně se otočil kolem soupeře, ale Igor Zubeldia jeho ránu přizvedl do rukavic brankáře.
     
    16
    Domácí fotbalisté se znovu usadili v blízkosti pokutového území. Nikdo v modrobílém dresu se však kolem pozorné obrany Atlética nemůže dostat do zakončení.
     
    15
    Mikel Oyarzabal dostal přihrávku na hranici pokutového území, odkud vystřelil levačkou, jenže jeho slabou střelu vyrazil Jan Oblak mimo tři tyče.
     
    14
    Filipe Luís si dal pozor na vysoký nákop na levou stranu. Domácí fotbalisté však rychle získali odražený míč a mohou pokračovat v útočení.
     
    13
    Diego Godín na hranici pokutového území vystoupil proti jednoho ze soupeřů a odehrál míč hlavou do bezpečí. Hráči Sociedadu však hrají aktivně.
     
    12
    Také hostující Atlético Madrid zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, jenže tam nebyl nikdo z hráčů hostujícího celku.
     
    11
    Domácí hráči zahrávali přímý kop v blízkosti pokutového území. Mikel Merino poslal zajímavý centr na malé vápno, kde nebyl nikdo v modrobílém.
     
    10
    Thomas Lemar fauloval Zaldúu v blízkosti pokutového území. Domácí hráči se dožadovali karetního trestu, ale sudí vše řeší jen domluvou.
     
    9
    Antoine Griezmann nedokázal odkopnout míč daleko od vlastní šestnáctky. Sandro Ramírez se následně opřel do odraženého míče, ale trefil prvního soupeře.
     
    8
    Mikel Merino si naběhl na nádherný centr z levé strany, dostal se před Godína, jenže jeho hlavička prolétla daleko od branky Atlética Madrid.
     
    7
    Mikel Oyarzabal operoval s míčem na polovině Atlética Madrid, jenže si netroufl vyslat průnikovou přihrávku za obranu soupeře.
     
    6
    Álvaro Morata si řekl o vysokou přihrávku na polovinu domácího celku. Igor Zubeldia však stačil vystoupit a nenechal Moratu projít do pokutového území.
     
    5
    Domácí zadáci nyní uklidňují hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo v dresu Atlética Madrid kombinaci Sociedadu neatakuje.
     
    4
    Na světě je první žlutá karta! Thomas Lemar si posunul míč kolem Zaldúy a domácí zadák jej poslal k zemi.
     
    3
    José Giménez si ve vlastním pokutovém území skvěle dal tělo před Josého, jenže důrazný útočník domácího celku jej dostal pod tlak a vybojoval roh.
     
    2
    Sandro Ramírez se vrátil vypomoci domácí obraně. Fotbalista Sociedadu zastavil nepřesnou přihrávku na Kokeho a odehrál míč do bezpečí.
     
    1
    Hostující Atlético obstaralo výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Diego Godín okamžitě nakopl míč na Griezmenna, ale ten si nepotykal se zpracováním.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na hřišti. Domácí budou hrát v modrobílém, zatímco Atlético bude hrát v červenobílých dresech.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa, D. Llorente, Navas, Hernández – Zubeldia, Zurutuza – Oyarzabal, Merino, Sandro Ramírez – José.
    Náhradníci: Zubiaurre – H. Moreno, A. Elustondo, Pardo, Juanmi, Sangalli.

    Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, J. Giménez, Godín, Luís – Koke, Rodri, Saúl Ñíguez, Lemar – Griezmann, Morata.
    Náhradníci: Adán – Partey, Arias, Á. Correa, Vitolo, Mollejo, Savić.

    Rozhodčí: González Becerril, Alcoba.
     
    Vzájemné zápasy

    Dnešní soupeři se spolu střetli na konci října. Atlético na svém stadionu vyhrálo 2:0.
     
    Real Sociedad

    Dnešní domácí celek zatím prožívá spíše průměrnou sezónu. Sociedad dosud odehrál dvacet pět zápasů, ve kterých vybojoval třicet pět bodů a patří mu osmá pozice. V případě výhry se však může posunout na šesté místo před Sevillu. Posledních pět zápasů v řadě navíc Real Sociedad nepoznal hořkost porážky. Naposledy remizoval bez branek s Gironou.
     
    Atlético Madrid

    Celek ze španělské metropole zatím prožívá dobrou sezónu. V domácí soutěži odehrál dvacet pět zápasů a vybojoval v nich padesát bodů. S touto vizitkou mu patří druhá pozice deset bodů za vedoucí Barcelonou. V Lize mistrů navíc skvěle rozehrál osmifinále, ve kterém vyhrál 2:0 s Juventusem.V posledním ligovém utkání doma přehrálo 2:0 Villarreal.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Primera Division mezi Realem Sociedad a Atléticem Madrid. Výkop je stanoven na 18:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 31. Morata (Godín), 34. Morata (Koke)

    Karty:   4. Zaldúa (RSC) – 42. Koke (ATM), 60. Rodri (ATM), 64. Godín (ATM)   63. Koke (ATM)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 11:4. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 12:17.
    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa, D. Llorente, Navas, Hernández – Zubeldia (76. A. Elustondo), Zurutuza (69. Pardo) – Oyarzabal, Merino, Sandro Ramírez – José (27. Juanmi).
    Náhradníci: Zubiaurre – H. Moreno, A. Elustondo, Pardo, Juanmi, Sangalli.

    Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, J. Giménez, Godín, Luís (46. Arias) – Koke, Rodri, Saúl Ñíguez, Lemar (59. Partey) – Griezmann, Morata (72. Á. Correa).
    Náhradníci: Adán – Partey, Arias, Á. Correa, Vitolo, Mollejo, Savić.

    Rozhodčí: González Becerril, Alcoba
    thejrc.org