Dunajská Streda – Žilina 1:0 (kon.) | Sereď – Ružomberok 0:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Podbrezová 2:1 (kon.)
Trenčín – Senica 2:3 (kon.) | Trnava – Nitra 1:1 (kon.)
konec
AS Trenčín
2:3 (0:2)
FK Senica
Sobota 06.04.2019, 17:00 • Mestský štadión Trenčín • Niké liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Senica ukopala důležité vítězství. V úvodu druhého poločasu jsme viděli gól z kopačky Dangubiča, který zvyšoval už na 0:3 a zdál se být zápas vybarven. Trenčín však částečně povstal z popela. V 71. minutě snížil Sleegers a v 83. skóroval i Čataković. Nakonec už stav 2:3 zůstal nezměněn, a tak v tabulce o udržení získávají tři body Seničané.

    Děkujeme za pozornost. (18:56:39)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Marko Tesija, přichází Gabriel Dubois.
     
    90+2
    Trenčín si vybojoval standardku těsně před pokutovým územím. Zahrával to Jakub Paur, ale ze šestnáctky mířil vysoko nad branku.
     
    90+1
    K druhému poločasu se přidávají ještě dvě minuty, brankář Taborda vykopává míč z obranné poloviny.
     
    90
    Zezinhova přihrávka z obranné poloviny byla nepřesná a k míči se nedostal žádný hráč FK Senica. Dopředu jdou domácí. Center z pravé strany si brankář Taborda našel.
     
    89
    Sofian El Moudane si vyžádal faul od Zubairuho. Byla to však trochu kontroverzní situace, El Moudane nejprve dvakrát postrčil do Zubairuho ​​a potom mu to jen protihráč vrátil.
     
    88
    Center z kopačky Van Arnhema směřoval dovnitř vápna, kde však byly důsledně seřazeni hráči Senice.
     
    87
    Brankář Chudý získal míč a okamžitě ho co nejrychleji rozehrával, protože Trenčín chce ještě zápas jednoznačně vyrovnat.
     
    86
    Zezinho byl na útočné polovině faulován Abdulem Zubairem a Senica může bezpečně získat míč.
     
    84
    Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Frank Castaňeda, přichází Zezinho.
     
    83
    Trenčín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je HAMZA ČATAKOVIĆ. Trenčanští přece jen snižují na rozdíl jednoho gólu a ještě to může být dramatické. Totální defenziva se hostům nevyplatila. Nejprve pálil z pravé strany Mašovice, ale litoval toho, pak však míč do brány ideálně nasměroval HAMZA ČATAKOVIČ.
     
    83
    Zahanbit se nenechal ani brankář Taborda. Výrazně zabránil Trenčianskému zakončení z kopačky Osmana Bukariho.
     
    82
    Marko Tešija rozehrával rohový kop pro Senicu. Byl to mimořádně přesný centr. Míč zasáhl hlavičkou Carlos Da Graca, jehož zakončení směřovalo do Chudého.
     
    81
    Paura center směrem na Adriána Slavíka nebyl přesný. Míč získal Azankpo a posunul se s ní několik metrů dopředu.
     
    80
    Hamza Čataković zahrával standardu zpoza pokutového území. Brankář Taborda se musel natáhnout k pravé tyči a vyrazit míč.
     
    79
    Tešijův center došel před malé vápno, ale nakonec z toho nebyla žádná příležitost pro Senicu.
     
    78
    Skluzem zastavil pohyb soupeře Philippe van Arnhem, Seničania získali rohový kop, který přichází zahrávat Marko Tešija.
     
    78
    Skluzem zastavil pohyb soupeře Philippe van Arnhem, Hosté získali rohový kop, který přichází zahrávat Marko Tešija.
     
    77
    Senický brankář Taborda otálel s rozehrávkou a čekal několik sekund, dokud rozehraje míč. Ve hře se už pokračuje, míč mají Trenčan. Sleegersův centr z levé strany nebyl přesný.
     
    76
    Hosté se zase zaparkovali do totální defenzívy a s jedenácti hráči na obranné polovině brání aktuální stav zápasu.
     
    75
    Ačkoliv hosté snížili a jsou trochu v ofenzivě aktivnější, zatím to nevypadá na enormní ofenzívu ze strany fotbalového klubu AS.
     
    73
    Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Filip Dangubič, přichází Désiré Ségbé Azankpo.
     
    73
    V souboji ve středu pole si Ramirez pomohl faulem. Nedovoleným zákrokem si však pomohl i Ante Roguljič.
     
    71
    Trenčín právě vstřelil branku!

    Domácí snižují stav utkání. Šikovnou přihrávku poslal z pravé strany Bukari, který našel před brankou volného JOEY SLEEGERSA a ten bezpečně zakončil do odkryté části branky.
     
    69
    Joey Sleegers mohl zaznamenat pro svůj tým alespoň čestný gól. Zpracoval si míč uvnitř pokutového území a pálil. Jeho pokus směřoval nad branku.
     
    68
    Zubair na útočné polovině rozehrával aut směrem na Sleegersa, který se nakrátko k míči dostal a domácí se snaží obléhat šestnáctku soupeře.
     
    67
    Po útočné polovině pronikal dopředu Ante Roguljić, ale jeho průnik byl úspěšně zastaven protihráčem. Senica nadále hraje klidně v defenzivě a nedělá fatální chyby.
     
    66
    Center Castanedy zevnitř pokutového území již při brankové čáře odvrátil stoper Yem a Chudý se tentokrát nemusel obávat.
     
    64
    Osman Bukari na útočné polovině uklouzl a přišel o možnost na zakončení. Hosté mohou opět bezpečně rozehrávat z obranné poloviny.
     
    63
    Trenčín se nadále trápí a pokud zápas dopadne takto, tak Trenčínu hrozí dokonce hra o setrvání v naší nejvyšší soutěži. Kdo by to před pár lety, když AS zvedal nad hlavu mistrovský pohár, byl řekl.
     
    62
    První ofenzivní akce z levé strany v podání Sleegersa skončila získáním rohového kopu pro domácí. Sleegers rozdal signál spoluhráčům, ale Paur se provinil útočným faulem.
     
    61
    Senica rozehrála rohový kop. Míč směřoval na Carlose Da Graca, ale následně jeden z hostů fauloval a míč získává AS Trenčín.
     
    60
    Castaneda byl na útočné polovině přistrčený Rebenom Yemom. Byl to jednoznačný nedovolený zákrok z prostoru při rohové zastávce.
     
    59
    Senica mohla možná přidat svůj čtvrtý gól. Eric Ramírez vysunul dopředu Franka Castanedu, který byl v pokutovém území. Chudý trochu selhal, avšak selhání napravil.
     
    58
    Domácí chtěli dostat míč rychleji k šestnáctce. Po pravé straně směřoval dopředu Bukari, který následně fauloval Jakuba Krča.
     
    57
    Muselo by se udát něco zcela výjimečného, aby tento zápas měl ještě nějaký dramatický průběh. Senica nečekaně suverénně na trávníku dominuje a vůbec nevypadá jako tým, který by se měl v nejvyšší soutěži zachraňovat.
     
    56
    Domácí zahrávali rohový kop. V pokutovém území si na centr Čatakovića vyskočil Jakub Paur, ale z vnitřku malého vápna mířil mimo. Rozehrávat může Taborda.
     
    55
    Marano Pišoja přicházel do utkání v průběhu dvacáté minuty z lavičky a nakonec je sám vystřídán Sleegersem.
     
    54
    Střídání v týmu AS Trenčín: ze hřiště odchází Marián Pišoja, přichází Joey Sleegers.
     
    54
    Paur atakoval na útočné polovině Carlose Da Gracias a rozhodně to nebylo ze strany domácího příjemné. Jakub Paur dostal i žlutou kartu.
     
    53
    Osman Bukari zavezl míč sám po levé straně. Už se s ním dostal až na úroveň brankové čáry a z takového velkého úhlu už neměl šanci překvapit brankáře Taborda.
     
    52
    Přihrávku po levé straně rozehrával Castaneda směrem na Asmaha, ale bylo to velmi nepřesné. Rozehrávat může AS.
     
    50
    Senica dala gól!
    Hosté už odskakují na rozdíl tří gólů! Přihrávku snad ve vzdálenosti třiceti metrů od branky si zpracoval FILIP DANGUBIČ, jehož prudká rána zpoza vápna směřovala přímo do levého horního rohu. Líp to už trefit nemohl.
     
    49
    Po levé straně hostům útok velmi nevyšel. K míči se dostal AS Trenčín, který mohl zahrávat autové vhazování.
     
    48
    Na trávníku si vyžádal ošetření hostující kapitán Carlos Silveira da Graca, ke kterému okamžitě přiběhli lékaři.
     
    47
    Střeleckou příležitost měl v této chvíli Filip Dangubić, který pálil po přihrávce .Jeho zakončení z hranice vápna směřovalo mimo pravého horního rohu.
     
    46
    Po poločasové přestávce se ani jeden z trenérů neodhodlal ke změnám v sestavách. Oba týmy tedy pokračují v původních jedenáctce, i když trenčínský kouč už v průběhu prvního poločasu střídal.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    V úvodním poločase týmy nejprve v různém čase probírali iniciativu navzájem. Trenčín však potom ztratil nit a útočnější byli hosté. V průběhu 27. minuty poslal hostuje do vedení Ramirez a v 36. minutě z penalty zvýšil Carlos Silveira.
    Druhý poločas začne přibližně v 18:03.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    První poločas se prodlužuje o jednu minutu. V úvodu nastaveného času zahrávali standartku hosté, ale nedostali se k zakončení.
     
    45
    Van Arnhem posouval dopředu Bukariho, který byl znovu aktivní na útočné polovině. Výborně si však výběh z branky načasoval brankář Federico Taborda.
     
    44
    Ramirez se pokoušel o finální přihrávku pro Franka Castanedu, což mu velmi nevyšlo. Odkopávat bude brankář Chudý.
     
    42
    Vidíme druhé střídání na trenčínské straně. Kouč tedy reaguje na aktuální vývoj a namísto Milana Corryna posílá do pole Philippe Roberta van Arnhem.
     
    41
    U postranní čáry atakoval Krča Jakub Paur. Paur šel do souboje velmi agresivně a zrodila se standardka pro FK Senicu. Zahrával ji Tešija, ale nerozehrál ji ideálně.
     
    40
    Teď to z rohového kopu mohla být další příležitost pro Erica Ramireze. Nakonec však Ramirez zahrál rukou a míč mají domácí.
     
    39
    Pokud by byl ve fotbale možný oddechový čas, rozhodně by ho trenčínský kouč využil. Domácí hrají opravdu špatně-nedobře a i výsledkově to už s nimi vypadá podstatně hůře.
     
    38
    Ramirez v protiútoku hledal křížnou přihrávkou Castanedu. Ten dostal nepříliš přesný pas, a tak se s míčem musel trochu vrátit. Střelecká šance z toho nakonec nebyla.
     
    37
    Další zaváhání v trenčínské obraně a mohl z toho být už třetí gól pro Senicu. Dangubić přichystal příležitost pro Sofiana El Moudania, který vypálil z hranice vápna a mířil do protilehlé tyčei!
     
    36
    Senica dala gól!
    Hosté vedou už rozdílem dvou gólů. K míči se postavil kapitán CARLOS DANIEL SILVEIRA DA GRACIAS a bezpečnou střelou k pravé tyči překonal brankáře.
     
    35
    O přímou střelu na branku se pokoušel Sofian El Moudane a domácí Erhan Mašovic zahrál rukou a bude z toho penalta pro Senicu!
     
    34
    Frank Castaneda pronikal už směrem dovnitř pokutového území, byl nakonec zastaven Máriem Pišojom. Bylo to těsně na hranici, hosté budou zahrávat nebezpečnou standartku.
     
    33
    Jakub Paur se srazil na obranné polovině Senice s protihráčem. Ošetření nakonec nebylo nutné, míč získává Senica.
     
    32
    Trenčín pokračoval v útoku po rozehrání standardky. Čataković byl atakován, defenzivní val hostujících hráčů pracoval úspěšně a eliminoval možnost jakýchkoliv průniků míče.
     
    31
    Jakub Paur si vyžádal faul na útočné polovině a byla z toho rozehra pro domácí, kteří musí skórovat, aby vyrovnali.
     
    Po levé straně hřiště vyběhl dopředu Eric Ramirez, přihrál na pravou stranu.
     
    28
    Seničania opět tedy převzali taktovku nad setkáním a dostali se po fatální chybě do vedení. V další akci byl vpředu Asmah společně s Castaneda. Asmah ostatně již byl v ofsajdu a Trenčín nebyl daleko od inkasování druhého gólu.
     
    27
    Senica dala gól!
    Hosté se dostávají do vedení v utkání! Obrovské nedorozumění mezi Pišojem a brankářem Chudým využil na útočné polovině ERIC KLEYBEL RAMIREZ a míč dopravil už do odkryté branky.
     
    26
    Hosté vybojovali další rohový kop. Zahrát ho přišel Marko Tešija, jehož centr na bližší brankovou tyč směřoval k Sofianovi El Moudanem. Jeho zakončení směřovalo do protihráče.
     
    25
    Zatím na hřišti velmi nefunguje spolupráce mezi Zubairuem a Bukarim. Spíše si Bukari rozumí s Roguljićom, který mu už na útočné polovině posílal několik cenných míčů.
     
    24
    Asmah byl zblokovaný na levé straně hřiště. Krč zahrál nakonec možná i rukou nebo ramenem. Rozhodčí si však všímali ztráty míče a aut bude zahrávat AS Trenčín.
     
    20
    Senica udělala chybu v rozehrávce, a to ihned šli využít domácí. Roguljić přihrávkou na levou stranu nastartoval rozjetého Bukariho, který obstřelil bránu a těsně minul levou tyč!
     
    19
    Postupně iniciativu v duelu přebírají domácí fotbalisté. Vybudovali si respekt zejména díky nebezpečné šanci Bukariho a následné standardky a rohového kopu. Slávik posílal také šikovný centr ke hranici pětky, kde však byli hosté zformování.
     
    18
    Domácí rozehrávali první rohový kop v zápase. Dostal se k němu Roguljić. Těžký míč směřoval k vzdálenější tyči, kde byly v převaze hosté.
     
    17
    Ante Roguljić rozehrával první vážnější standartku svého týmu. Míč nasměroval před malé vápno, šla k Paurovi, kterému hlavičkové zakončení na sto procent nevyšlo.
     
    16
    Tak toto byla obrovská šance pro AS. Perfektní přihrávkou byl nastartován na útočné polovině Osman Bukari, Taborda mu však zmenšil střelecký úhel a z Nitry šestnáctky střelu vyrazil.
     
    15
    Trenčané ze středu pole zahrávali standartku jen nakrátko. Hosté ihned napadali soupeře pomocí vysokého pressingu a donutily ho k menší chybě.
     
    14
    Asmah se musel s míčem u postranní čáře vrátit o několik metrů zpět, jelikož musel zahrávat autové vhazování.
     
    13
    Bukari je zatím nejaktivnějším Trenčianským fotbalistou. Tentokrát pronikal po levé straně a vyzval k střele Hamza Čatakovića, kterému posunul míč před šestnáctkou. Jeho prudká směřovala přes břevno a velmi nepřesně.
     
    Senica je zatím aktivnějším týmem do těchto chvil. Aktivitu se snažil potvrdit i Patrick Asmah, ale centrem z levé strany našel pouze brankáře Chudého.
     
    11
    Dobře přečetl hru na útočné polovině Marko Tešija a míč následně vykopl až k brankáři Chudému.
     
    10
    Míč pronikl na levou stranu k Osmanovi Bukarimu, který urychleně pronikal po útočné polovině. Přihrávku pak nasměroval Roguljićovi, ale jemu nadskočila přes kopačku.
     
    9
    Domácí mohli v klidu rozehrávat, ale nakonec z toho byla zbytečná ztráta míče v podání domácích stoperů.
     
    8
    Jakub Krč si trochu zahrával s osudem, protože už byl rychle napadán Antem Roguljićom. Podařilo se mu nakonec míč odehrát.
     
    7
    Z levé strany směrem na osu hřiště se snažil proniknout Osman Bukari, ale blíže k bráně se mu proniknout nepodařilo. Je z toho míč pro Senicu.
     
    6
    První gólová šance v utkání. Měl ji ve středu pole aktivní Filip Dangubić. Chorvatský záložník střílel těsně zpoza vápna a překvapil Chudého.
     
    5
    Chudý trošku zadrnkal na nervy svému trenérovi, když vyběhl daleko za šestnáctku. Nakonec míč uhrál do autu a rozehrávat může Ramirez.
     
    4
    Proniknout po pravé straně se snažil fotbalista Senice Frank Velez, ale nepodařilo se mu dostat přes defenzivního hráče Trenčína Erhana Mašovice.
     
    3
    V úvodních minutách je to zatím z obou stran velmi opatrné a bez střeleckého pokusu. Míč se nyní dostal až k brankáři Chudému, který může rozehrávat.
     
    2
    Po pravé straně chtěl předem vyběhnout Ante Roguljić, ale nepodařilo se mu proniknout na útočnou polovinu.
     
    1
    Utkání právě zahájil hlavní arbitr Ivan Kružliak. Míč vykopávali hosté, konkrétně se o to postaral Eric Kleybel Matheus.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Na trávník přicházejí oba týmy v doprovodu rozhodčích. Trenčín odehraje dnešní setkání v bílých dresech a Senica v modrých.
     
    V této sezoně půjde o třetí vzájemné měření sil. V obou předchozích případech byly na tom lépe domácí, kteří zvítězili na půdě Senice 0:2 a v Myjavě na předchozím domácím zápase 3:0.
     
    FK Senica

    Senica je na tom tabulkově podstatně hůře a aktuálně je horkým kandidátem na vypadnutí ze slovenské nejvyšší fotbalové soutěže. Senica se v tabulce nachází na posledním místě se ziskem 16 bodů a skóre 22:46. Hráči Senice naposledy získali jeden bod díky remíze 0 0 s Podbrezovou, ostatní čtyři zápasy prohráli, naposledy proti tabulkovému sousedovi ze Zlatých Moravic 3:2.
     
    AS Trenčín

    AS Trenčín, který kvůli rekonstrukci stadionu hraje své domácí zápasy v 50 kilometrů vzdálené Myjavě, bude soupeřit proti FK Senica. Ve skupině o udržení velké bodové rozdíly nejsou, přesto by však měl být favoritem dnešního zápasu právě domácí Trenčín, kterému se ziskem bodů 23 a skóre 31:43 patří devátá pozice. Na vedoucí Trnavu ve skupině o udržení ztrácí AS v přepočtu pět bodů. Naposledy Trenčín na jaře remizoval s Nitrou 2:2 a podlehl Trnavě na Myjavském trávníku 0:1.
     
    Dobrý den, vítám Vás u přenosu slovenské Fortuna Ligy! Dnes budeme sledovat utkání mezi AS Trenčín a FK Senica.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Adam Mitáš

    Branky: 71. Sleegers, 83. Čataković – 27. Ramírez, 36. Da Graca (pen.), 50. Dangubič

    Karty:   54. Paur (TRE)


    AS Trenčín: Chudý – Slávik, Kleščík, Mašović, Yem – Zubairu – Roguljić, Čataković, Corryn (42. van Arnhem), Bukari – Paur.
    Náhradníci: Urminský – Skovajsa, Sleegers, Kadák, van Arnhem, Pišoja, Kvocera.

    FK Senica: Taborda – Klapan, Da Graca (C), Dias, Krč – Tesija (90+4. Dubois) – El Moudane, Dangubič (73. Azankpo), Asmah – Castaňeda (84. Zezinho), Ramírez.
    Náhradníci: Vorel – Otrísal, Dubois, Zezinho, Atkinson, Azankpo, Deretti.
    bahis siteleri