Dunajská Streda – Žilina 1:0 (kon.) | Sereď – Ružomberok 0:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Podbrezová 2:1 (kon.)
Trenčín – Senica 2:3 (kon.) | Trnava – Nitra 1:1 (kon.)
konec
AS Trenčín
2:3 (0:2)
FK Senica
Sobota 06.04.2019, 17:00 • Mestský štadión Trenčín • Niké liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Marko Tesija, přichází Gabriel Dubois.
     
    84
    Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Frank Castaňeda, přichází Zezinho.
     
    83
    Trenčín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je HAMZA ČATAKOVIĆ. Trenčanští přece jen snižují na rozdíl jednoho gólu a ještě to může být dramatické. Totální defenziva se hostům nevyplatila. Nejprve pálil z pravé strany Mašovice, ale litoval toho, pak však míč do brány ideálně nasměroval HAMZA ČATAKOVIČ.
     
    82
    Marko Tešija rozehrával rohový kop pro Senicu. Byl to mimořádně přesný centr. Míč zasáhl hlavičkou Carlos Da Graca, jehož zakončení směřovalo do Chudého.
     
    80
    Hamza Čataković zahrával standardu zpoza pokutového území. Brankář Taborda se musel natáhnout k pravé tyči a vyrazit míč.
     
    73
    Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Filip Dangubič, přichází Désiré Ségbé Azankpo.
     
    71
    Trenčín právě vstřelil branku!

    Domácí snižují stav utkání. Šikovnou přihrávku poslal z pravé strany Bukari, který našel před brankou volného JOEY SLEEGERSA a ten bezpečně zakončil do odkryté části branky.
     
    54
    Střídání v týmu AS Trenčín: ze hřiště odchází Marián Pišoja, přichází Joey Sleegers.
     
    54
    Paur atakoval na útočné polovině Carlose Da Gracias a rozhodně to nebylo ze strany domácího příjemné. Jakub Paur dostal i žlutou kartu.
     
    50
    Senica dala gól!
    Hosté už odskakují na rozdíl tří gólů! Přihrávku snad ve vzdálenosti třiceti metrů od branky si zpracoval FILIP DANGUBIČ, jehož prudká rána zpoza vápna směřovala přímo do levého horního rohu. Líp to už trefit nemohl.
     
    42
    Vidíme druhé střídání na trenčínské straně. Kouč tedy reaguje na aktuální vývoj a namísto Milana Corryna posílá do pole Philippe Roberta van Arnhem.
     
    37
    Další zaváhání v trenčínské obraně a mohl z toho být už třetí gól pro Senicu. Dangubić přichystal příležitost pro Sofiana El Moudania, který vypálil z hranice vápna a mířil do protilehlé tyčei!
     
    36
    Senica dala gól!
    Hosté vedou už rozdílem dvou gólů. K míči se postavil kapitán CARLOS DANIEL SILVEIRA DA GRACIAS a bezpečnou střelou k pravé tyči překonal brankáře.
     
    35
    O přímou střelu na branku se pokoušel Sofian El Moudane a domácí Erhan Mašovic zahrál rukou a bude z toho penalta pro Senicu!
     
    27
    Senica dala gól!
    Hosté se dostávají do vedení v utkání! Obrovské nedorozumění mezi Pišojem a brankářem Chudým využil na útočné polovině ERIC KLEYBEL RAMIREZ a míč dopravil už do odkryté branky.
     
    20
    Senica udělala chybu v rozehrávce, a to ihned šli využít domácí. Roguljić přihrávkou na levou stranu nastartoval rozjetého Bukariho, který obstřelil bránu a těsně minul levou tyč!
     
    16
    Tak toto byla obrovská šance pro AS. Perfektní přihrávkou byl nastartován na útočné polovině Osman Bukari, Taborda mu však zmenšil střelecký úhel a z Nitry šestnáctky střelu vyrazil.
     
    6
    První gólová šance v utkání. Měl ji ve středu pole aktivní Filip Dangubić. Chorvatský záložník střílel těsně zpoza vápna a překvapil Chudého.

    Adam Mitáš

    Branky: 71. Sleegers, 83. Čataković – 27. Ramírez, 36. Da Graca (pen.), 50. Dangubič

    Karty:   54. Paur (TRE)


    AS Trenčín: Chudý – Slávik, Kleščík, Mašović, Yem – Zubairu – Roguljić, Čataković, Corryn (42. van Arnhem), Bukari – Paur.
    Náhradníci: Urminský – Skovajsa, Sleegers, Kadák, van Arnhem, Pišoja, Kvocera.

    FK Senica: Taborda – Klapan, Da Graca (C), Dias, Krč – Tesija (90+4. Dubois) – El Moudane, Dangubič (73. Azankpo), Asmah – Castaňeda (84. Zezinho), Ramírez.
    Náhradníci: Vorel – Otrísal, Dubois, Zezinho, Atkinson, Azankpo, Deretti.
    bahis siteleri