Chorvatsko – Wales 2:1 (kon.) | Island – Albánie 1:0 (kon.) | Estonsko – Sev. Irsko 1:2 (kon.)
Ázerbájdžán – Maďarsko 1:3 (kon.) | Moldavsko – Andorra 1:0 (kon.) | Rusko – San Marino 9:0 (kon.)
Arménie – Lichtenštejnsko 3:0 (kon.) | Finsko – Bosna 2:0 (kon.) | Bělorusko – Německo 0:2 (kon.)
Turecko – Francie 2:0 (kon.) | Belgie – Kazachstán 3:0 (kon.) | Skotsko – Kypr 2:1 (kon.)
Řecko – Itálie 0:3 (kon.)
konec
Ázerbájdžán
1:3 (0:1)
Maďarsko
Sobota 08.06.2019, 18:00 • Bakcell Arena (Baku) • Kvalifikace ME • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (19:58:37)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 4:5. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:18.
     
    Je konec. Maďarsko vítězí a to s přehledem 3:1. Druhý poločas začal velkým tlakem hostů, ti se nakonec dočkali druhé branky a tu vsítil Orban. O několik minut později domácí začali hrát a dočkali se snížení na 2:1. Ovšem než se hráči Ázerbájdžánci vzpamatovali, prohrávali 3:1, díky trefě Hofmana, který završil debut v dresu Maďarska. Po gólové stránce to bylo vše, Ázerbájdžán tedy zůstává po dvou zápasech bez bodu, zatímco Maďarsko jde na vrchol tabulky. Ázerbájdžán čeká v úterý další těžký souboj se Slovenskem, tam budou bojovat o své první body. Maďarsko bude čelit též silnému Walesu. Hráčem utkání byl zvolen střelec dvou gólů Willi Orban.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí to ještě zkoušeli. Z levé strany přilétl dobrý centr na zadní tyč, do hlavičky se opřel Ramil Šejdajev, jenže mířidla selhala a balón letěl vedle brány.
     
    90
    Rozhodčí nastavuje ještě 3 minuty!
     
    89
    Čerstvý Rufat Dadašov chtěl ukázat, že je lepší než jeho bratr Renat, jenže náběh o který se pokusil nebyl vůbec dobrý a nechal se vystavit ofsajdu!
     
    87
    Tomu říkám nástup na hřiště. Krisztián Németh se na hrací ploše nestihl ani ohřát a už fauluje a dostává i žlutou kartu. Hlavní kouč se za něj zastal, ovšem rozhodčí ho vykázal na tribunu!
     
    86
    Střídání v týmu Ázerbájdžán: ze hřiště odchází Dimitrij Nazarov, přichází Rufat Dadašov.
    Střídání v týmu Maďarsko: ze hřiště odchází Balázs Dzsudzsák, přichází Krisztián Németh.
     
    84
    Ázerbájdžáncům se utkání rychle krátí, hráči nejsou schopní odpovědět na rychlou třetí branku Maďarska a můžu asi říct, že utkání je již nejspíš rozhodnuté.
     
    82
    Domácí se snažili ještě něco s výsledkem udělat, ale Dimitrij Nazarov nebyl schopný přihrát a vytvořit tak finální přihrávku do vápna, míč mu poté odebrali obránci v bílém.
     
    79
    Kapitán hostujícího celku Balázs Dzsudzsák je dnes velmi hladový a po gólu neustále touží. Dnes měl již mnoho šancí, ale z té největší nastřelil pouze tyč. Momentálně střílel zpoza vápna, míč ale zavítal mezi diváky za bránou.
     
    77
    Mihály Korhut měl v obraně problémy, nejdříve nedokázal na poprvé odstavit Medveděva, tudíž mohl proniknout do vápna, jenže na podruhé se mu to již podařilo.
     
    76
    Před námi je posledních čtrnáct minut do konce základní hrací doby, uvidíme zda se Ázerbájdžánu podaří srovnat, nebo již Maďarsko utkání dotáhne do vítězného konce.
     
    75
    Dimitrij Nazarov bojoval v chumlu obrany hostů, až se nakonec uvolnil a pokusil se o střelu, tu mu ale dobře zblokoval Botond Baráth.
     
    74
    Střídání v týmu Ázerbájdžán: ze hřiště odchází Mahir Emreli, přichází Araz Abdullajev.
     
    73
    Dávid Holman přišel na hřiště v 57. minutě a připsal si první start za národní tým v kariéře, o pár minut později se ale raduje rovnou z první branky v dresu Maďarska. Tomu říkám skvělý debut.
     
    72
    Střídání v týmu Maďarsko: ze hřiště odchází László Kleinheisler, přichází Máté Pátkai.
    71. Dávid HOLMAN - 1:3

    Gerard Filip

    Branky: 70. Emreli (Ramazanov) – 18. Orban (Dzsudzsák), 53. Orban (Baráth), 71. Holman (Kleinheisler)

    Karty:   39. B. Husejnov (AZE), 50. Nazarov (AZE), 59. Medveděv (AZE) – 27. Szoboszlai (HUN), 67. Kleinheisler (HUN), 87. Németh (HUN)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 4:5. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:18.
    Ázerbájdžán: S. Agajev – Krivocjuk, Mammadov, B. Husejnov, Medveděv (C) – Nazarov (86. Ru. Dadašov), Garajev, R. Almeida – Šejdajev, Re. Dadašov (60. Ramazanov), Emreli (74. Abdullajev).
    Náhradníci: Balajev, Mahammadalijev – Rahimov, Abdullajev, Mahmudov, Ramazanov, Ejubov, Buludov, Ru. Dadašov, Babajev, Pašajev, Isajev.

    Maďarsko: Gulácsi – Lovrencsics, Orban, Baráth, Korhut – Á. Nagy, Kleinheisler (72. Pátkai) – Dzsudzsák (C) (86. Németh), Szoboszlai (57. Holman), D. Nagy – Szalai.
    Náhradníci: Dibusz, Kovácsik – Ferenczi, Vinícius, Németh, Kalmár, Pátkai, R. Varga, Holman, Kádár, Holender.

    Rozhodčí: K. Blom – B. van Dongen, J. Balder (vš. HOL)
    bahis siteleri