Písek – Olympia Radotín 1:4 (kon.) | Převýšov – Králův Dvůr 4:2 (kon.) | Dobrovice – Benešov 1:1 (4:3 po pen.)
Vyšehrad – Litoměřicko 7:1 (kon.) | Živanice – Ústí n/O 2:1 (kon.) | Brozany – Vltavín 0:2 (kon.)
konec
SK Převýšov
4:2 (3:1)
FK Králův Dvůr
Sobota 08.06.2019, 10:15 • Převýšov • Česká fotbalová liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Převýšova, který svého soupeře porazil poměrem 4:2. Druhý poločas nám nejprve nabídl celkem nezáživnou podívanou, načež hosté dokázali z ojedinělé šance zkorigovat na rozdíl jediné branky. Následně si Převýšov vytvořil velký tlak, který nakonec přinesl čtvrtou branku, jenž byla tou poslední. Nutno dodat, že domácí odehráli druhou polovinu druhého poločasu velice zodpovědně, svého soupeře takřka nepouštěli k vlastní šestnáctce. (12:04:21)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Dominik Dolák, přichází Břetislav Vlasák.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Uvidíme, zda se bude ještě něco málo nastavovat.
     
    88
    Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází David Živný, přichází Tomáš Bastin.
     
    88
    Dolák se chtěl vydat po levém křídle, avšak tam ho dokázal čistě zastavit Veselka. Následný pas v podání Špidlena nenašel Balšánka.
     
    87
    Domácí kapitán Sedláček to udělal hodně zkušeně, natlačil se před protihráče, který ho musel faulovat. Hlavní sudí byl i tentokráte pozorný.
     
    83
    Nakonec jsme sledovali rohový kop, na který si na zadní tyči pokoušel vyskočit obránce Veselka, jenž hlavičkoval daleko vedle tyče.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Tomáš Hynek (SK Převýšov).
    Žlutou kartu dostává Jakub Balšánek (FK Králův Dvůr).
     
    82
    Nakonec přízemní nabídka propadla až k Labíkovi, který to pro změnu zkoušel levačkou. Jeho zakončení ale směřovalo do protihráče.
     
    81
    Balšánkovi se podařilo uspět v hlavičkovém souboji, avšak odehráním míče našel pouze protihráče. Převýšov to tak zkouší po levém křídle.
     
    80
    Pro hostující celek to bude nesmírně složité, prohrává totiž o dvě branky. Navíc do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut.
    79. LABÍK - 4:2
     
    79
    Převýšov právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení! Chocholatý našel naprosto volného Hynka, který vyslal polovysoký centr přesně na TOMÁŠ LABÍKA, jenž pravou nohou zamířil ke vzdálenější tyči, na což byl hostující brankář krátký.
     
    79
    Zakončení v podání Hynka skončilo pouze na kopačce soupeře, posléze se daleko nedostal Chocholatý. Králův Dvůr je pod velkým tlakem
     
    78
    Vyšehrad to zkoušel dlouhým pasem až na Živného, který ještě prodlužoval na Korbu. To se nepovedlo, avšak Špicl měl plné ruce práce.
     
    77
    Pokračuje se tak ve hře. Mezitím Dolák vyprodukoval zpětnou přihrávku na Boučka, po jehož odkop přišel nedovolený zákrok soupeře.
     
    77
    Žlutou kartu dostává David Kůžel (FK Králův Dvůr).
     
    76
    Tak nakonec není. Hlavní sudí se totiž poradil s kolegou na u čáry, přičemž verdiktem je, že hostující hráč rukou nezahrál.

    David Suchý

    Branky: 6. Živný, 16. Kopáč, 27. Špidlen, 79. Labík – 2. Balšánek, 62. Balšánek

    Karty:   82. Hynek (PRV) – 14. Černý (KDV), 77. Kůžel (KDV), 82. Balšánek (KDV)


    SK Převýšov: Dunda – Špidlen, Koubek, T. Sedláček (C), Labík, Doležal (56. Veselka), Vyšehrad, Hynek, Kopáč (46. Chocholatý), Živný (88. Bastin), P. Novák (73. Korba)
    Náhradníci: Petr – Chocholatý, Jarkovský, Veselka, Korba, Bastin

    FK Králův Dvůr: Špicl – Bouček, D. Novák, Černý, Zelenka, Petr, Balšánek (C), Sedláček, Dolák (89. Vlasák), Bíba (67. Procházka), Kůžel
    Náhradníci: Krček – Nejedlý, Rešl, Procházka, Kraus, Vlasák

    Rozhodčí: Raplík – Braun, Brychta
    thejrc.org