W. Brémy – Freiburg 2:2 (kon.) | Dortmund – Wolfsburg 3:0 (kon.) | Frankfurt – Bayern 5:1 (kon.)
Leverkusen – Mönchengladbach 1:2 (kon.) | RB Lipsko – Mohuč 8:0 (kon.) | Union Berlín – Hertha 1:0 (kon.)
konec
Eintracht Frankfurt
5:1 (2:1)
Bayern Mnichov
Sobota 02.11.2019, 15:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Německá Bundesliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se domácí dočkali pověstného bůra! Eintracht se díky přesné kombinaci dostal až do pokutového území, kde Silva oběhl ležícího Alabu, což vedlo k finální nahrávce před prázdnou branku. Na malém vápně totiž číhal zcela osamocený GONCALO PACIENCIA, který zamířil do prázdné branky.
     
    61
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Domácí si dělají zálusk na debakl proti mnichovskému Bayernu! Na řadu totiž přišel rohový kop z pravé strany, který si na malém vápně dokázal najít obránce MARTIN HINTEREGGER, jenž velice přesně zamířil ke vzdálenější konstrukci. Neuer se za tímto zakončením pouze ohlédl.
     
    49
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Domácí hráči si berou dvoubrankové vedení zpět! Gnabrymu uskočil míč daleko od kopačky, čehož dokázal využít napadající da Costa, který okamžitě poslal centrovanou nabídku do malého vápna. Tam si dokázal seběhnout DAVID ABRAHAM, který pohotovým způsobem překonal brankáře Neuera.
     
    37
    Bayern právě vstřelil branku!
    Teď už tu skutečně máme kontaktní branku, bude to o to zajímavější! Za pokutovým územím se k hracímu předmětu dostal ROBERT LEWANDOWSKI, který otočkou kolem své osy naprosto zaskočil domácí obranu, jenž sotva stíhala. Polský kanonýr se dostal až před brankáře Rönnowa, který si na střelu stačil sáhnout, což bylo ale vše.
     
    33
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Aby toho nebylo málo, tak domácí odskakují na rozdíl dvou branek! Eintracht Frankurt totiž rozjel nesmírně rychlou a také přesnou kombinaci, po které se do volného prostoru dostal Kostić, jehož centr byl sražen ke vzdálenější tyči, kde měl snadnou práci zcela volný DJIBRIL SOW.
     
    25
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do kýženého vedení! Dost šikovným způsobem roztáhl hru na pravou stranu, kde se o centr do pokutového území postaral da Costa. Jeho nabídka našla volného Sowa, jehož ránu zablokoval jeden z hostujících hráčů ke vzdálenější tyči, kde měl snadnou práci FILIP KOSTIĆ.

    David Suchý

    Branky: 25. Kostić, 33. Sow (Kostić), 49. D. Abraham (D. da Costa), 61. Hinteregger (Kostić), 85. Paciência (André Silva) – 37. Lewandowski (A. Davies)

    Karty:   87. Kamada (FRN) – 52. Ulreich (BAY), 72. Kimmich (BAY)   10. J. Boateng (BAY)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 2:3. Rohy: 3:0. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:7.
    Eintracht Frankfurt: Rönnow – N'Dicka, D. Abraham (C), Hinteregger – G. Fernandes (80. André Silva) – D. da Costa, Sow, Rode (71. Gaćinović), Kostić – Dost (64. Kamada), Paciência.
    Náhradníci: Wiedwald – Durm, Falette, Chandler, Gaćinović, Hasebe, Kamada, Kohr, André Silva.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, J. Boateng, Alaba, A. Davies – Th. Alcântara, Kimmich – T. Müller (64. Javi Martínez), Coutinho (57. Coman), Gnabry (69. Goretzka) – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Tolisso, Perišić, Cuisance, Coman, Goretzka, Mai, Javi Martínez, Dajaku.

    Rozhodčí: Schmidt – Schüller, Waschitzki
    bahis siteleri