Spal – Sassuolo 1:2 (kon.) | Brescia – Udinese 1:1 (kon.) | Janov – Cagliari 1:0 (kon.)
Neapol – Lecce 2:3 (kon.) | Parma – Lazio 0:1 (kon.) | Inter – AC Milán 4:2 (kon.)
konec
SSC Neapol
2:3 (0:1)
US Lecce
Neděle 09.02.2020, 15:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A • 23. kolo
Předzápasové kurzy
    90. José María Callejón - 2:3
     
    90
    Neapol právě vstřelila branku!
    Neapol se dostává na kontakt! A ještě bude zábava! Lucioni se hodně nešikovně vložil do dlouhého pasu protihráče. Kdyby to hry nezasáhl, tak by byl Callejón v ofsajdu... Místo toho nohou posunul balón za sebe právě pro JOSÉ MARIU CALLEJÓNA, ten se otočil a pod břevno snížil. Vigorito byl bez šance...
    82. Matteo MANCOSU - 1:3
     
    82
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Nakonec MATTEO MANCOSU kopl standardní situaci z levé strany a to tedy klobouk dolů jak! Pravačkou poslal balón přes čtyři hráče (nebo dokonce pět hráčů) soupeře ve zdi a balón se potom od přední tyče odrazil za Ospinu. Situace už je pro Neapol kritická.
    61. Gianluca LAPADULA - 1:2
     
    61
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Lecce ničí Neapol svou efektivitou a podruhé vede. Falco kombinoval s dvěma hráči a potom levačkou odcentroval z pravé strany na hlavu GINALUCY LAPADULY, který zhruba z osy vápna zakončil přes bránícího Di Lorenza do levé části brány, ale skákající Ospina už na míč nedosáhl.
    48. Arkadiusz MILIK - 1:1
     
    48
    Neapol právě vstřelila branku!
    ARKADIUSZ MILIK si může hluboce oddychnout! Insignemu se rozeběhl na levé straně vápna Mertens a ten poslal balón na zadní tyč, kde ARKADIUSZ MILIK zakončil proti naprosto prázdné brance směrem do bližší šibenice. Balón se odrazil od břevna za čáru. Nicméně od toho, aby Milik tohle spálil, tak nebylo úplně daleko.
    29. Gianluca LAPADULA - 0:1
     
    29
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Tak to je pohroma pro Neapol! Saponara sklepl balón z levé strany pod sebe mezi dvěma obránci. Následnou střelu Falca z velkého vápna na vzdálenější tyč vyrazil Ospina rukama a GIANLUCA LAPADULA nataženou nohou dorážel do prázdné branky. Tomu přihlíželi chybující Koulibaly a Demme! 0:1!

    Lecce skóruje ze své první střely na branku v tomto zápase.

    Vít Muzikář

    Branky: 48. Milik (D. Mertens), 90. Callejón – 29. Lapadula, 61. Lapadula (Falco), 82. Mancosu

    Karty:   37. Koulibaly (NEA), 57. P. Zieliński (NEA), 73. Milik (NEA), 80. Rui (NEA), 84. Demme (NEA) – 66. Rispoli (LCC), 78. Vigorito (LCC), 85. Petriccione (LCC)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 9:10. Střely mimo: 10:3. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:10.
    SSC Neapol: Ospina – Demme, Koulibaly, Di Lorenzo, Rui – Nikola Maksimović, Lobotka (46. D. Mertens), P. Zieliński – Politano (61. Callejón), Milik, L. Insigne (C) (76. Lozano).
    Náhradníci: Karnezis, Meret – Lozano, Allan, F. Llorente, Callejón, D. Mertens, Manolas, Luperto, Hysaj, Ruiz.

    US Lecce: Vigorito – Rispoli, Lucioni (C), Rossettini, Donati – Majer (68. Petriccione), Deiola (90+1. Paz), Barák – Saponara – Falco (74. Mancosu), Lapadula.
    Náhradníci: Chironi, R. Sava – Calderoni, Dell'Orco, Monterisi, Paz, Šachov, Maselli, Vera, Rimoli, Mancosu, Petriccione.

    Rozhodčí: Giua – Galetto, Rocca
    bahis siteleri