Příbram – Olomouc 2:0 (kon.) | Teplice – Karviná 4:1 (kon.) | Zlín – Opava 3:1 (kon.)
konec
FC Zlín
3:1 (2:1)
Slezský FC Opava
Sobota 20.06.2020, 15:30 • Stadion Letná, Zlín • FORTUNA:LIGA - Skupina o záchranu • 1. kolo
Předzápasové kurzy
    63. Tomáš POZNAR - 3:1
     
    63
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci si tři body nenechají vzít a opět odskakují na rozdíl dvou branek! Domácí získali ve středu útočné poloviny přímý kop, který nevypadal ani tak nebezpečně. Adnan Džafić však dokázal vymyslet naprosto ukázkový vzdušný pas na TOMÁŠE POZNARA, který ještě lepší hlavičkou uklidil míč k pravé tyči. Asistence: Adnan Džafić.
    45. Jan ŘEZNÍČEK - 2:1
     
    45
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté se přece jen prosazují před přestávkou a tento duel může být ještě hodně zajímavý! Centr Matěje Helešice z levé strany se přes Václava Juřenu se štěstím dostal až do malého vápna, kde zůstal na chvíli nehlídaný, čehož dokonale využil JAN ŘEZNÍČEK, který ho dokázal doklepnout do sítě. Asistence: Václav Juřena.
    30. Róbert MATEJOV - 2:0
     
    30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci naprosto zaslouženě odskakují na dvoubrankový rozdíl a kráčí si pro jistou výhru! RÓBERT MATEJOV luxusně vystihl soupeřící rozehrávku, díky čemuž se dostal do úniku. Ten zkušeně využil střelou k bližší tyči, proti které nemohl Vilém Fendrich nic dělat.
    2. Adnan DŽAFIĆ - 1:0
     
    2
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre hned ze svého prvního útoku! Vše začalo u Cheicka Condeho, který dobře zachytil soupeřící výkop. Míč následně procedil na Vachtanga Čanturišviliho, který pak dokázal uvolnit Jakuba Janetzkého. Ten poslal balón před bránu, kde nejprve nemohl zakončit Tomáš Poznar, což ale bylo vlastně dobře, protože tak vznikla ideální střelecká pozice pro ADNANA DŽAFIĆE, který bez problémů otevřel skóre dnešního duelu prudkou střelou. Asistence: Jakub Janetzký.

    Lukáš Mihal

    Branky: 2. Džafić (Janetzký), 30. Matejov, 63. Poznar (Džafić) – 45. Jan Řezníček (Juřena)

    Karty:   64. Helešic (OPA), 65. Hrabina (OPA), 80. Harazim (OPA)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 8:1. Rohy: 6:4.
    FC Zlín: S. Dostál – Matejov (90. Cedidla), P. Buchta, Simerský, Bartošák (63. Jiráček) – Džafić, Hlinka, Conde, Čanturišvili (62. Fantiš) – Poznar (C) (90. Bačo), Janetzký (78. Jawo).
    Náhradníci: Rakovan – Jiráček, Jawo, Cedidla, Fantiš, Bačo, Chwaszcz.

    Slezský FC Opava: Fendrich – Hrabina, Hnaníček, Schaffartzik (37. Harazim), Žídek (C) – Helešic, Jan Řezníček (68. Železník), Souček, Jursa (68. Texl), Dordić (68. Mondek) – Juřena.
    Náhradníci: Lasák – Harazim, Zavadil, Mondek, Texl, Hošek, Železník.

    Rozhodčí: Hrubeš – Koval, Vitner

    Diváci: 1350
    bahis siteleri