Augsburg – Schalke 2:2 (kon.) | Leverkusen – Hoffenheim 4:1 (kon.)
konec
FC Augsburg
2:2 (1:0)
FC Schalke 04
Neděle 13.12.2020, 15:30 • WWK Arena, Augsburg • Německá Bundesliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Domácím se v samotném závěru povedlo srovnat krok! Do pokutového území nejprve přiletěl první centr, který ovšem nebyl přesný. Míč si přesto dokázal najít Gregoritsch, který poslal další nabídku do malého vápna, kde si dokonale naskočil MARCO RICHTER, který důraznou hlavičkou vyzrál na hostujícího brankáře.
     
    61
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Domácí absolutně nezvládají úvod druhého poločasu! Schalke totiž jednoduše přešlo na útočnou polovinu, kde si na nahrávku do uličky seběhl Serdar, který poté nahrával k hranici malého vápna. Tam placírkou zakončoval NASSIM BOUJELLAB, na jehož ránu sice Gikiewicz dosáhl, jenomže míč vyrazil vedle sebe do sítě.
     
    52
    Schalke právě vstřelilo branku!
    V úvodu druhého poločasu je tu vyrovnávací branka Schalke! Zpětná nahrávka od domácího hráče směřovala přímo mezi dvojici obránců, kam si ovšem dokázal seběhnout křídelník BENITO RAMAN. Ten se řítil na brankáře Gikiewicze, kterého překonal výstavním a navíc nechytatelným lobem.
     
    33
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Nabídnutá standardní situace nakonec přinesla vedoucí branku! K rozehrávce se totiž postavil Daniel Caligirui, který to zkoušel střílenou nabídkou do pokutového území. Míč nakonec propadl až do hostující branky, navíc se ve vzduchu ještě lehce dotkl balónu hostující SUAT SERDAR, který si tak vstřelil nešťastnou vlastní branku.

    David Suchý

    Branky: 33. Serdar (vla.), 90+3. Richter (Gregoritsch) – 52. Raman, 61. Boujellab (Serdar)

    Karty:   45+4. Niederlechner (AUG), 77. R. Khedira (AUG) – 45+5. Sané (SCH), 64. Kabak (SCH), 82. Fährmann (SCH)   54. Niederlechner (AUG)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:11. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 17:13.
    FC Augsburg: Gikiewicz – Gumny (71. Finnbogason), Gouweleeuw (C), R. Khedira, Uduokhai – Framberger, Strobl (59. Richter, 90+6. Oxford), Gruezo (71. Gregoritsch), D. Caligiuri – Niederlechner, Vargas.
    Náhradníci: Koubek – Cijeva, Suchý, Richter, Oxford, Čon, Gregoritsch, Finnbogason, Berisha.

    FC Schalke 04: Fährmann – Stambouli, Sané, Kabak – Boujellab, Mascarell (C), Serdar, Oczipka – Schöpf, Uth (19. Bozdogan, 89. Nastasić), Raman (82. Skrzybski).
    Náhradníci: Langer – Thiaw, Skrzybski, Mercan, Nastasić, Mendyl, Ludewig, Hoppe, Bozdogan.

    Rozhodčí: Gräfe – Kleve, Sinn
    bahis siteleri