Zvolen – Poprad 2:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 2:6 (kon.) | Detva – Nové Zámky 1:5 (kon.)
Košice – Miskolc 5:4 (po pr.) | Trenčín – Banská Bystrica 3:4 (kon.) | Nitra – HC Slovan 2:4 (kon.)
konec
HK Nitra
2:4 (1:1, 0:1, 1:2)
HC Slovan Bratislava
sk Pátek 05.02.2021, 19:30 • Nitra Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:29
    Slovan Bratislava dal gól!

    Hostia idú opäť do vedenia o dva góly! Krátko pred koncom tretej tretiny je znova Nitra vo veľmi zlej situácii, k puku sa dostal JURAJ VALACH a jeho tvrdá strela končí v sieti, puk prešiel všetkým čo mu stál ov ceste – 2:4!
     
    52:01
    Nitra dala gól!

    Tak predsa len prichádza kontaktný gól domáceho tímu a bdue z toho dráma do konca! Mezei našiel presnou prihrávkou MAREKA SLOVÁKA, ktorý vyslal tvrdú a presnú strelu na hosťujúcu bránku a na tento pokus bol Noskovič bezmocný – 2:3!
    Asistencie: Branislav Mezei.
     
    41:53
    Slovan Bratislava dal gól!

    To už neplatí! Hostia navyšujú svoje vedenie na dva góly a posilňujú svoje šance na zisk troch bodov z tohto zápasu. Rapáč dostal presnú prihrávku, pretlačil sa do zakončenia, jeho pokus Noskovič vyrazil, ale na dorážku od DALIBORA BORTŇÁKA – 1:3!
    Asistencie: Branislav Rapáč, Brendan Ranford.
     
    34:15
    Slovan Bratislava dal gól!

    Nebolo to síce v presilovke, ale to hosťom nevadí! Slovan ide znova do vedenia o jeden gól, k puku sa dostal Harris, ktorý od modrej čiary vystrelil a úspešným tečom sa presadil PETER ŠIŠOVSKÝ – 1:2!
    Asistencie: Brant Harris, Martin Štajnoch.
     
    07:51
    Nitra dala gól!

    Je vyrovnané! Domáci hokejisti predsa len pomerne rýchlo vyrovnávajú, autorom vyrovnávajúceho gólu je ADAM DAUDA, ktorý si prebral prihrávku od Finlaya a strelou z prvej trafil odkrytejšiu časť bránky – 1:1!
    Asistencie: Liam Finlay, Marek Tvrdoň.
     
    01:21
    Slovan Bratislava dal gól!

    No na prvý gól v tomto zápase sme nemuseli dlho čakať! Slovan sa ujíma vedenie po chybe domácej obrany, ktorá nechala preniknúť prihrávku na TOMÁŠA ZIGA a ten svoj únik na Cowleyho zakončil presnou strelou pomedzi brankárove betóny – 0:1!
    Asistencie: Michalel Allen Broddzinski, Michal Sersen.

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 8. Dauda (Finlay, Tvrdoň), 53. Slovák (Mezei) – 2. Zigo (Broddzinski, Sersen), 35. Šišovský (Harris, Štajnoch), 42. Bortňák (Rapáč, Ranford), 57. Valach


    HK Nitra: Cowley (Beržinec) – Mezei, Vitaloš, Švarný, Nemec, Ege, Bodák, Hřebíček, Pupák – Tvrdoň, Slovák, Finlay – Fominykh, Dauda, Foget – Molnár, Kollár, Žitný – Minárik, Šiška, Múčka
    HC Slovan Bratislava: Noskovič (Beke) – Sersen, Broddzinski, Bačik, Štajnoch, Maier, Ališauskas, Beňo, Valach – Šišovský, Kytnár, O'Donnell – Zigo, Harris, Urbánek – Ranford, Bortňák, Rapáč – Uram, Jendek, Kundrik

    Rozhodčí: Martin Korba, Marek Žák – Lukáš Kacej, Adam Jurčiak – Juraj Konc st.
    bahis siteleri