Chabarovsk – Barys 0:1 (kon.) | Vladivostok – Jokerit 1:4 (kon.) | Magnitogorsk – Viťaz 2:1 (kon.)
Jekatěrinburg – Kunlun 8:0 (kon.) | Čeljabinsk – Kazaň 5:0 (kon.) | Soči – N.Novgorod 2:0 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
Jokerit Helsinky
Sobota 30.10.2021, 09:00 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:41 Nicklas JENSEN - 1:4
     
    59:41
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Muž zápasu NICKLAS JENSEN se dočkal vstřeleného gólu, když trefil opuštěnou domácí branku. Autor gólu podstoupil souboj ve vlastním pásmu, po němž puk vypadl do středního pásma, kde si jej vzal Brian O'Neill. Ten po chvíli vyzval Jensena k lehkému skórování. Asistence: Brian O'Neill.
     
    59:06
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:00
    Nikita Serebrjakov odjíždí na střídačku, a tak do hry naskakuje šestý bruslař. Vladivostok hraje vabank, potřebuje vsítit v krátké době dva góly.
     
    55:59
    U pravého mantinelu a hlavně za obranou se nacházel Alexander Syčuškin, který se snažil z kruhu vystřelit na zadní tyčku. Jeho pokus mířil mezi brankářovu ruku a tělo, ovšem Janne Juvonen mezeru rychle utěsnil.
     
    51:37
    Hannes Björninen prohodil o pravého mantinelu dva obránce a na ose se nacházel osamocený Julius Junttila. Jeho pokus mířil jen těsně nad branku, mohlo být definitivně vymalováno!
     
    49:17
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Markus Hännikäinen – 2 min., hákování).
    47:29 Teemu TURUNEN - 1:3
     
    47:29
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Vojtěch Mozík se předčasně vrací na ledovou plochu, jelikož Jokerit vsítil v přesilové hře branku! Odražený puk si našel na pravém kruhu Nicklas Jensen, jehož střela zamířila jen do zadního mantinelu, od kterého se odrazila před branku. Tam se nacházel TEEMU TURUNEN, jenž v pohodě přehodil brankářův beton a zamířil pod horní tyčku – 1:3. Asistence: Nicklas Jensen.
     
    45:32
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Vojtěch Mozík – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:13
    Markus Hännikäinen přihrával před branku, kam si najížděl osamocený Marko Anttila. Ten se pokusil o zakončení na vyrážečku, ovšem už byl velmi blízko brankáři!
     
    34:31
    Na levém kruhu pro vhazování měl trochu více prostoru Nicklas Jensen, který mířil do horní části branky. Jenomže Nikita Serebrjakov předvedl dobrý zákrok ramenem.
     
    33:49
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Arťom Garejev – 2+2 min, vysoká hůl).
    30:34 Iiro PAKARINEN - 1:2
     
    30:34
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Nikita Serebrjakov byl nachytán na hruškách a Admiral poprvé v utkání prohrává! Přihrávku za brankou převzal IIRO PAKARINEN, který se rychle vytočil zpoza branky a poslal černou gumu přesně mezi brankářovy betony. Asistence: Nicklas Jensen.
     
    28:57
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Arťom Garejev – 2 min., sekání).
    16:28 Jordan SCHROEDER - 1:1
     
    16:28
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Stav zápasu je znovu srovnaný! Brian O'Neill se protáhl mezi mantinelem a soupeřem až do rohu, odkud našel na kruhu volného spoluhráče. JORDAN SCHROEDER využil postavení brankáře a zamířil přesně k bližší tyči – 1:1. Asistence: Brian O'Neill a Nicklas Jensen.
     
    13:21
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Alex Grant – 2 min., podrážení).
     
    12:32
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (John Norman – 2 min., podrážení).
     
    10:23
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Brian O'Neill – 2 min., podrážení).
     
    10:00
    Krásnou přihrávkou přes celou šířku se předvedl Brian O'Neill, který viděl na zadní tyče spoluhráče. Ovšem Nikita Serebrjakov se parádně přesunul a zastavil loženku z hole Jordana Schroedera.
     
    07:57
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Vladislav Ušenin – 2 min., podrážení).
    04:41 Dinar CHAMIDULLIN - 1:0
     
    04:41
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Po nepovedeném úvodu Admiralu se domácí vzchopili a jako první mění stav zápasu! Josh Kestner přihrál na modrou čáru, kde kličkou obešel dvojici soupeřů DINAR CHAMIDULLIN, který využil provozu před finskou brankou a zacílil přesně. Asistence: Josh Kestner.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 5. Chamidullin (Kestner) – 17. Schroeder (B. O'Neill, Nicklas Jensen), 31. Pakarinen (Nicklas Jensen), 48. Turunen (Nicklas Jensen), 60. Nicklas Jensen (B. O'Neill)


    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Sinjagin) – Šulák, Mozík, F. Beljakov, Chamidullin, Palivko, Fazylzjanov, Kolokolcev – A. Garejev, Gračov, A. Manukjan – Vladislav Ušenin, D. Iljin, A. Ševčenko – Lugin, Obidin, Kestner – Arťuchin, Makarenko, Verba – Syčuškin.
    Jokerit Helsinky: Juvonen (Lindbäck) – P. Holm, Lindbohm, A. Grant, D. Sklenička, Friman, Kivistö – B. O'Neill, Schroeder, Nicklas Jensen – Pakarinen, Norman, Savinainen – Turunen, Kossila, Hännikäinen – M. Anttila, Björninen, Junttila.

    Rozhodčí: Sidorenko, Hribik (CZE) – Bersenjov, Judin

    Diváci: 1 600
    bahis siteleri