Leicester – Tottenham 2:3 (kon.) | Brentford – Manchester Utd. 1:3 (kon.)
konec
Brentford FC
1:3 (0:0)
Manchester United
Středa 19.01.2022, 21:00 • Brentford Community Stadium • Anglická Premier League • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Bruno Fernandes se dnes blýskl dvěma krásnými asistencemi. Zato jako střelec selhal, když tváří v tvář Lösslovi zvolil mizerně provedený dloubák přímo do jeho náruče.
    85. Ivan TONEY - 1:3
     
    85
    Brentford právě vstřelil branku!
    Zcela zasloužená korekce stavu. Ze skrumáže po dlouhém autu procpal míč po Pinnockově stříleném centru, sérii nečekaných odrazů a sklepnutí na čáře stojícího Nørgaarda do sítě IVAN TONEY.
     
    84
    Postiženým hráčem je Scott McTominay, který přece jen po ošetření nemůže pokračovat a na jeho místo přichází Nemanja Matić.
    77. Marcus RASHFORD - 0:3
     
    77
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Další smrtící úder definitivně srazil domácí na kolena. McTominay vyvezl míč přes několik překážek od půlící čáry, finální přihrávku do běhu dal Fernandes a MARCUS RASHFORD v plné rychlosti napálil míč pod břevno.
     
    71
    Dvojnásobné střídání v týmu Manchesteru United: ze hřiště odcházejí Mason Greenwood a Cristiano Ronaldo, nastupují Marcus Rashford a Harry Maguire.
     
    67
    Netrvalo dlouho a Brentford má dostřídáno: odchází nejnebezpečnější hráč „včelího úlu“ Mathias Jensen, přichází Yoane Wissa.
     
    64
    Brentford reaguje na nepříznivý vývoj dvojím střídáním: ze hřiště odcházejí Sergi Canós a Vitaly Janelt, které nahradí Rico Henry a Shandon Baptiste.
    62. Mason GREENWOOD - 0:2
     
    62
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Ronaldo sklepl nákop z vlastní poloviny nádherně hrudí Fernandesovi, který uháněl v tandemu na brankáře. Portugalský záložník si počínal nezištně, místo střely přihrával před prázdnou bránu a tam pohodlně doklepl MASON GREENWOOD.
    55. Anthony ELANGA - 0:1
     
    55
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Za centrem Freda de Pauly z pravé strany šel důrazně ANTHONY ELANGA. U míče byl dříve než Rasmussen, předkopl si ho a následně hlavičkoval do odkryté brány kolem pozdě vybíhajícího Lössla.
    47. Ronaldo hlavičkuje obloukem do břevna
     
    47
    Cristiano Ronaldo vyskočil na přetažený centr Bruna Fernandese a jeho hlavičku zastavuje břevno! Canos pak odražený míč uklízí na další roh.
    32. Další Jensenova šance končí po rychlém přečíslení na nohou brankáře Manchesteru
     
    32
    Další tutovka Brentfordu volala po gólu! Po ubráněné rohu se dostali domácí do přečíslení 3 na 2. Jensenovu ránu opět skvěle vykopl de Gea, dorážku Toneyho pak Varane srazil do protipohybu brankáře a naštěstí pro hosty těsně vedle tyče.
     
    25
    Dalotova výstavní pumelice z dálky se stočila jen decimetry od domácí levé šibenice.
     
    15
    Po třetím rohu v řadě se míč odráží od Freda de Pauly přímo před Christiana Nørgaarda, který z ideální pozice těsně přestřeluje bránu Manchesteru.
    13. Jensenovu tutovku vyrazil de Gea nohama
     
    13
    Zničehonic obrovská šance Brentfordu! Jensen dostal skvělou přihrávku od Nørgaarda, který překličkoval několik hráčů. Tváří v tvář ho však vychytal de Gea rozštěpem. Akce ještě pokračovala až po zblokovanou střelu Janelta z druhé vlny.
     
    Kvůli výskytu většího množství případů covidu mezi hráči Manchesteru United byl zápas odložen na středu 19. ledna.

    Karel Jedlička

    Branky: 85. Toney (Nörgaard) – 55. Elanga (Fred), 62. M. Greenwood (B. Fernandes), 77. Rashford (B. Fernandes)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:9. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 7:9.
    Brentford FC: Lössl – Sørensen, Jansson /C/, Pinnock – Rasmussen, Janelt (64. Baptiste), Nørgaard, Jensen (67. Wissa), Canós (64. Henry) – Mbeumo, Toney.
    Náhradníci: Fernández – Ajer, Stevens, Bidstrup, Ghoddos, Forss.

    Trenér: Frank

    Manchester United: de Gea – Dalot, Lindelöf, Varane, Telles – McTominay (84. Matić), Fred – Greenwood (71. Rashford), Fernandes /C/, Elanga – Ronaldo (71. Maguire).
    Náhradníci: Heaton, Henderson – Jones, Mata, van de Beek, Martial.

    Trenér: Rangnick

    Rozhodčí: Marriner – Long, Ledger
    bahis siteleri