Alavés – Villarreal 2:1 (kon.) | Real Madrid – Espanyol 4:0 (kon.) | Valencia – Levante 1:1 (kon.)
Ath. Bilbao – Atlético 2:0 (kon.)
konec
Deportivo Alavés
2:1 (2:0)
Villarreal CF
Sobota 30.04.2022, 14:00 • Estadio de Mendizorroza (Vitoria-Gasteiz) • Španělská LaLiga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Teď byli hosté blízko k vyrovnání! Míč posílal před bránu z levé strany Chukwueze. Jeden z domácích hráčů zachraňoval na malém vápně. Po jeho zákroku se míč odrazil na hranici šestnáctky, odkud tak o půl metru přestřelil Manu Trigueros!
     
    89
    Podruhé během několika minut se střetli Paco Alcácer s domácím brankářem Pachecem. Ten se nenechal prudkou ranou z pravé strany pokutového území prostřelit. Míč vyrazil nohama.
     
    87
    Střídání v týmu Deportivo Alavés:
    ze hřiště odchází Luis Rioja, přichází Jason.
    ze hřiště odchází Gonzalo Escalante, přichází Tomás Pina.
     
    86
    Žlutou kartu za protesty si prohlédl trenér hostí Unai Emery.
     
    85
    Paco Alcácer postupoval z pravé strany na domácí bránu, ale neprostřelil Fernanda Pacheca, který se vykoupil za chybu, jež darovala Villarrealu kontaktní gól! Odražený míč pak napálil těsně vedle levé tyče Giovani Lo Celso!
     
    82
    Střídání v týmu Deportivo Alavés:
    ze hřiště odchází Manu García, přichází Pere Pons.
     
    80
    Nedovolený zákrok na Giovaniho Lo Celsa. Teď už z toho bude standardní situace z dobré pozice. Víctor Laguardia vyfasoval žlutou kartu.
     
    78
    Domácí zahrozili po standardní situaci! Joselu vracel míč před bránu, kde se dostal k hlavičce Víctor Laguardia. Ten zamířil těsně nad břevno!
     
    76
    Étienne Capoue zasáhl v souboji ve středu hřiště rukou do obličeje Escalanteho. Rozhodčí to ocenil žlutou kartou.
     
    75
    Střídání v týmu Villarreal CF:
    ze hřiště odchází Vicente Iborra, přichází Paco Alcácer.
     
    73
    Manu García ostře centroval z levé strany a Asenjo balón vyrážel. Následně chyboval Trigueros, který si nechal míč vzít a ten se dostal k Mamadouovi Loumovi. Ten z nějakých 18 metrů pořádně protáhl povyběhlého Asanja technickým obloučkem. Gólman Žluté ponorky vytáhl toto chytré zakončení na roh.
     
    69
    Faul na Lo Celsa, za který dostal žlutou kartu Gonzalo Escalante.
     
    66
    Příležitosti hostí! Chukwueze nahrál z pravé strany Manuovi Triguerosovi, jehož střelu z hranice šestnáctky k levé tyči vyrazil Pacheco. Další ránu pak vyslal z 20 metrů Vicente Iborra. Ten sestřelil stopera Laguardiu.
     
    64
    Střídání v týmu Deportivo Alavés:
    ze hřiště odchází Edgar Méndez, přichází Martín.
     
    63
    Obrovský závar v domácí šestnáctce po dalším rohu Lo Celsa! Míč se nejprve dostal ke Capouemu, který nedokázal vystřelit. Po zpětné hlavičce jednoho z hráčů Villarrealu pak zakončoval Vicente Iborra jen do obránce, který stál před brankářem Pachecem!
     
    58
    Střídání v týmu Villarreal CF:
    ze hřiště odchází Alfonso Pedraza, přichází Pervis Estupiñán.
    ze hřiště odchází Moisés Gómez, přichází Étienne Capoue.
     
    55
    Domácí měli další šanci na vstřelení třetího gólu! Edgar Méndez prošel až do šestnáctky po pravé straně. Jeho nástřel vyrazil Asenjo nohou k Joselovi, jehož dorážka směřovala do prázdné brány. Za svého gólmana však zaskočil Juan Foyth!
     
    52
    Manu García si nedovoleně počínal v souboji s Lo Celsem. Domácí záložník si prohlédl žlutou kartu.
     
    51
    Domácí si mohli vzít zpátky dvougólové vedení! Villarreal se ubránil po rohovém kopu, ovšem míč přilétl zpátky do jeho šestnáctky. Po sklepnutí od spoluhráče se k němu dostal na hranici pokutového území Joselu, srovnal si ho a velice dobře vystřelil. Nízkou střelu, která směřovala k pravé tyči, vytěsnil Asenjo výborným zákrokem na roh!
     
    47
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Hosty vrací do utkání obrovská chyba brankáře Fernanda Pacheca! Střídající Giovani Lo Celso nahrál k pravé postranní čáře SAMUELOVI CHUKWUEZEMU. Ten se prokličkoval až do pokutového území, odkud vystřelil poměrně slabě a do středu brány. Míč však propadl Pachecovi pod rukama, prošel mezi nohama a k překvapení všech skončil až v síti – 2:1.
     
    46
    Střídání v týmu Villarreal CF:
    ze hřiště odchází Dani Parejo, přichází Giovani Lo Celso.
    ze hřiště odchází Pau Francisco Torres, přichází Juan Foyth.
     
    45
    Domácí se ještě málem dostali do velké šance! Rychlonohý Luis Rioja dostal balón na levé křídlo a odsud ho písílal za obranu na Edgara Méndeze. Situaci skvěle přečetl brankář Sergio Asenjo, jenž bleskově vystartoval z brány a těsně před Méndezem míč ve skluzu odehrál. Vzápětí trefil i domácího hráče, ale vzhledem k tomu, že první šel hrací předmět, se o faul jednat nemohlo.
     
    41
    Žlutá karta pro hostujícího útočníka Boulayeho Diu, jenž ostře dojel jednoho z obránců soupeře.
     
    31
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Domácí z ničeho nic přidávají druhý gól! Na levé křídlo dostal míč zatím asi jejich nejaktivnější hráč Luis Rioja. Ten obešel Auriera a poslal před bránu prudký centr. Ten obrana Villarrealu odvrátila k Rubénovi Duartemu, jenž si opět seběhl doleva a přízemním centrem oslovil GONZALA ESCALANTEHO, který zblízka našel mezeru pod tělem padajícího brankáře Asenja – 2:0.
     
    25
    Samuel Chukwueze odcentroval z pravé strany na vzdálenější tyč, kterou zavřel Alfonso Pedraza. Ten křížnou střelou z voleje těsně minul bránu Deportiva!
     
    19
    Zatím největší šance Villarrealu! Alfonso Pedraza na levé straně přetlačil bránícího Edgara Méndeze a zpětnou přihrávkou našel Boulayeho Diu. Ten střílel z levé strany šestnáctky a jeho přízemní rána jen těsně minula bližší tyč Pachecovy brány.
     
    4
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! Rohový kop byl rozehrán na přední tyč. Tam balón hlavou přizvedl Joselu, hrací předmět pak propadl až na vzdálenější tyč a tam ho doklepl do sítě pohotový VÍCTOR LAGUARDIA.

    Martin Augustin

    Branky: 4. Laguardia (Joselu), 31. Escalante (R. Duarte) – 47. Chukwueze (Lo Celso)

    Karty:   52. García IX (DAL), 69. Escalante (DAL), 80. Laguardia (DAL) – 41. Dia (VLR), 76. Capoue (VLR), 86. Emery (VLR)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:6. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 14:5.
    Deportivo Alavés: F. Pacheco – X. Navarro, Laguardia (C), Lejeune, R. Duarte – Loum, Escalante (87. Pina) – E. Méndez (64. Martín), García IX (82. Pons), Rioja (87. Jason) – Joselu.
    Náhradníci: Sivera – Moya, M. Vallejo, Pellistri, Tenaglia, De la Fuente, Abqar, Miazga.

    Trenér: Mendilibar a Velázquez

    Villarreal CF: Asenjo – Aurier, Mándí, P. Torres (46. Foyth), Pedraza (58. Estupiñán) – Iborra (C) (75. Alcácer), Parejo (46. Lo Celso) – Chukwueze, Trigueros, Mo. Gómez (58. Capoue) – Dia.
    Náhradníci: Rulli, Jörgensen – Gaspar, R. Peña.

    Trenér: Emery

    Rozhodčí: Ortiz – Villaseñor, Estévez
    bahis siteleri