Šumperk – Jihlava 3:1 (kon.) | Kadaň – Beroun 2:4 (kon.) | Litoměřice – Olomouc 2:1 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Chomutov 5:4 (kon.) | Třebíč – Hr. Králové 2:4 (kon.) | Písek – Most 5:4 (kon.)
Ústí n/L – Benátky n/J 5:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:4 (3:2, 0:1, 2:1)
Piráti Chomutov
Sobota 17.09.2011, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:49
    Jeden z hráčů Chomutova se obtáčel kolem branky a chystal se zakončit, ale byl sražen k zemi a rozhodčí zvedá paži. Na lavici hanby usedá Pavlík (HBR) za podražení. Domácí se budou bránit ve třech.
     
    57:15
    Zábranskému (HBR) udělil sudí 2 minuty za podražení.
     
    56:46
    Hromas (CHM) dostává 2 minuty za sekání.
     
    51:49
    Hromas (CHM) se ocitl tváří v tvář gólmanu Nerudovi. Na modré čáře Rebelů se ještě předtím skácel k zemi jako podťatý obránce Pavlík, který se těžko zvedal z ledu. Útočník Chomutova dostává trest na 2 plus 2 minuty.
     
    47:33
    V obranném pásmu fauloval A. Jelínek (HBR), jehož trestem je sekání.
     
    44:40
    Do hokejového vězení posílá rozhodčí Hromase (CHM), jenž se provinil držením protihráče.
     
    42:47
    Na lavici hanby usedli současně Pavlík (HBR) a Jíra (CHM), oba za hrubost
     
    41:55
    Na trestnou lavici usedá Knotek (HBR) za nedovolené bránění. Protivný (HBR) dostává OT na 10 minut za nesportovní chování. Rebelové v přečíslení 3 na 1 docílili vstřelené branky, ale ta neplatí.
     
    35:03
    Sikora hledal z pravého křídla do předbrankového prostoru sjíždějícího Hrušku, jemuž padl pod nohy gólman Neruda. Předtím však chomutovského tahouna fauloval krosčekem Pavlík (HBR).
     
    30:37
    Chomutov dobyl soupeřovo pásmo a probil se do koncovky, když od modré čáry opět tvrdě vypálil zadák Palin, jehož dělovku vyrazil brankář Neruda betony. Po přerušení hry je potrestán Poskočil (HBR) za nedovolené bránění.
     
    27:24
    Palin (CHM) vyfasoval dvouminutový trest za vysokou hůl.
     
    18:56
    Piráti se nevyvarovali v útočném faulu nedovoleného zákroku. Helminen (CHM) je potrestán 2 minutami za hákování.
     
    11:51
    Gólman Neruda teď měl problémy, když mu nahozený kotouč na chvíli vypadl z výstroje a Rebelové hasili požár jen faulem. Novotný (HBR) si pomohl hákováním.
     
    6:38
    Hruška málem potrestal chybu v rozehrávce, jíž se dopustil jako poslední hráč Rebelů Poskočil (HBR). Chomutovský forvard by šel sám na bránu, mladý bek tak zasáhl krosčekem.
     
    3:41
    Chomutov to vo obranném pásmu při bránění soupeřových hráčů přehnal s důrazem a pyká za to dalšími dvěma minutami. Na lavici hanby míří Hřebejk (CHM) za hákování, Rebelové hrají 5 na 3 36 sekund.
     
    2:17
    Na trestnou lavici usedá Sikora (CHM), jenž se provinil hákováním.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Semorád (Polodna, Koma), 13. Polodna, 15. Zábranský, 42. Jonáš (Voj. Němec, Pavlík), 58. Koma (Voj. Němec) - 8. Hruška (Helminen, Hřebejk), 9. Kůs (Gajovský), 24. Kůs (Hafenrichter), 60. Grof (Pulpán)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Neruda (Suchan) - Sova, Protivný, A. Jelínek, Poskočil, Pavlík, Novotný, Koma - Zábranský, Polodna, Knotek, Švaňhal, Jonáš, Semorád, Fiedler, Voj. Němec "C", Rytnauer, Štěpánek, Musil, Kostourek, Hadrava.
    Piráti Chomutov: Řehoř (Hanuljak) - Mrázek, Havíř, Macháček, Palin, Jillson, Pulpán, Grof, Rutta - Helminen, Hromas, Jíra, Kraft "C", Sikora, Hřebejk, Kůs, Ondřej, Procházka "A", Hruška "A", Gajovský, Hafenrichter.

    Rozhodčí: Zbyněk Kubičík - Daniel Reich, Jiří Chocholouš.

    Diváci: 1134
    bahis siteleri