Šumperk – Jihlava 3:1 (kon.) | Kadaň – Beroun 2:4 (kon.) | Litoměřice – Olomouc 2:1 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Chomutov 5:4 (kon.) | Třebíč – Hr. Králové 2:4 (kon.) | Písek – Most 5:4 (kon.)
Ústí n/L – Benátky n/J 5:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:4 (3:2, 0:1, 2:1)
Piráti Chomutov
Sobota 17.09.2011, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Piráti právě vstřelili branku!

    A hosté ještě vykřesali šanci na vyrovnání! Po přiťuknutí Lukáše Pulpána napřáhl na modré čáře bez přípravy JAKUB GROF a prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Lukáš Pulpán.
     
    57:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové se ujímají veledůležitého vedení, hosté to teď budou mít už hodně těžké! Po závaru v předbrankovém prostoru se dostal k odraženému puku po Vojtěchu Němcovi obránce JAROSLAV KOMA a zblízka propálil gólmana Hanuljaka! Asistence: Vojtěch Němec.
     
    41:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové překlápějí pomyslné misky vah zpět na svou stranu! Vojtěch Němec vysunul krásnou přihrávkou do volného prostoru mezi kruhy DAVIDA JONÁŠE, jenž využil dostatek času ke gólové střele zápěstím, když se trefil přesně ke vzdálenější tyčce z mírného úhlu na levé straně! Asistence: Vojtěch Němec, Jan Pavlík.
     
    23:03
    Piráti právě vstřelili branku!

    V Kotlině svítí na tabuli už potřetí nerozhodný stav, Piráti dokázali vyrovnat! Po Jaroslavu Hafenrichterovi se dostal k puku v prostoru před brankou JAROSLAV KŮS, kterému střela vůbec nesedla, ale právě to zřejmě gólmana Nerudu zaskočilo, protože strážce brodské svatyně lehkou střelu po ledě nečekaně pustil za svá záda! Asistence: Jaroslav Hafenrichter.
     
    14:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové se ujímají vedení, dnešní zápas slibuje už od svého úvodu divokou přestřelku! Do puku se opřel ihned po vhazování v prostoru mezi kruhy MARTIN ZÁBRANSKÝ a povedenou ranou prostřelil gólmana Řehoře, kterého nahrazuje v brankovišti jeho parťák Miroslav Hanuljak! Bez asistence.
     
    12:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je znovu vyrovnáno, Rebelové se dokázali prosadit ve vlastním oslabení! Kotouč sebral Chomutovu PETR POLODNA, který v přečíslení 2 na 1 vzal zodpovědnost na sebe a pěknou střelou z mírného úhlu na levé straně našel mezeru mezi Řehořovými betony! Bez asistence.
     
    9:00
    Piráti právě vstřelili branku!

    A Chomutov otáčí nepříznivý vývoj! Nikola Gajovský poslal mezi kruhy chirurgicky přesný pas na hůl volného JAROSLAVA KŮSE, který si sjel až před branku a tváří v tvář brankáři Nerudovi skóroval chladnokrevně mezi betony! Asistence: Nikola Gajovský.
     
    7:30
    Piráti právě vstřelili branku!

    A je vyrovnáno, i Piráti se prosadili v početní převaze! Dwight Helminen adresoval přesnou přihrávku DAVIDU HRUŠKOVI, který mezi kruhy bez přípravy skóroval přesně k tyčce bezmocného brankáře Nerudy a korunoval tak svou aktivitu z posledních okamžiků hry! Asistence: Dwight Helminen, Štěpán Hřebejk.
     
    4:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové přesilovku 5 na 3 využívají, čímž se ujímají těsného vedení! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Jaroslav Koma - Petr Polodna - Jan Semorád, přičemž posledně jmenovaný střílel z bezprostřední blízkosti přesně k levé tyčce Řehořovy svatyně! Asistence: Petr Polodna, Jaroslav Koma.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Semorád (Polodna, Koma), 13. Polodna, 15. Zábranský, 42. Jonáš (Voj. Němec, Pavlík), 58. Koma (Voj. Němec) - 8. Hruška (Helminen, Hřebejk), 9. Kůs (Gajovský), 24. Kůs (Hafenrichter), 60. Grof (Pulpán)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Neruda (Suchan) - Sova, Protivný, A. Jelínek, Poskočil, Pavlík, Novotný, Koma - Zábranský, Polodna, Knotek, Švaňhal, Jonáš, Semorád, Fiedler, Voj. Němec "C", Rytnauer, Štěpánek, Musil, Kostourek, Hadrava.
    Piráti Chomutov: Řehoř (Hanuljak) - Mrázek, Havíř, Macháček, Palin, Jillson, Pulpán, Grof, Rutta - Helminen, Hromas, Jíra, Kraft "C", Sikora, Hřebejk, Kůs, Ondřej, Procházka "A", Hruška "A", Gajovský, Hafenrichter.

    Rozhodčí: Zbyněk Kubičík - Daniel Reich, Jiří Chocholouš.

    Diváci: 1134
    bahis siteleri