Olomouc – Zlín 3:1 (kon.) | Třinec – Vítkovice 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 1:2 (po s.n.)
Kometa Brno – Znojmo 6:2 (kon.) | Slavia – Kladno 5:2 (kon.) | Sparta – Motor ČB 5:0 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 2:4 (kon.) | Pardubice – Jihlava 1:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (1:0, 1:1, 2:2)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 17.09.2011, 12:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    57:43
    Hostům se naskýtá výhodná příležitost ke srovnání stavu! Na trestnou lavici totiž usedá Ondřej Burzala, který tak oslabí svůj celek.
     
    47:25
    Do další příležitosti se dral opět Němec. Domácí obrana mu ale nedovolila zakončit. Dle rozhodčích si třinečtí počínali nedovoleně. Vyloučeným je Martin Kasperlík - 2 minuty - napadení.
     
    37:25
    Po přerušení si domácí Jakub Kania a hostující Zdeněk Deutsch vyměnili názory. Rozhodčím se to ale nelíbilo a proto je poslali si schladit hlavy na trestnou lavici. Hraje se 4/4.
     
    21:38
    Domácí jdou do tří! Hosty čeká dvouminutová dvojnásobná početní výhoda! Vyloučeným je Adrian Bumbál, který se provinil hákováním.
     
    20:36
    Druhou třetinu začali aktivněji domácí. Svou aktivitu však přehnali a budou vyloučeni. Na čtyři minuty si půjde sednout Dominik Hegyi.
     
    09:36
    Sotva se domácí dostali do plného počtu, budou se muset opět bránit. Nedovoleně si počínal Ondřej Burzala, který si půjde odsedět dvě minuty.
     
    07:30
    Poměr sil na ledě se vyrovnává. Jiří Pargáč držel svého soka příliš okatě a bude za to vyloučen.
     
    07:05
    Hosté byli už kompletní, dlouho si v pěti však nezahráli. Dalším vyloučeným z řad hostů je Nathan Walker, který se provinil hákováním.
     
    04:57
    Hosté se nedohodli při střídání a hráli v šesti. Rozhodčí si toho všimli a udělili hostům dvě minuty. Trest odpyká Jan Šebesta.
     
    02:55
    Domácí si zahrají první přesilovku. U mantinelu si příliš důrazně počínal Aleš Kilnar, který srazil Ižackého. Za tento počin si hostující forward odsedí dvě minuty.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 4. Hegyi (Kapica, Rufer), 33. Hegyi (Kapica), 51. Matuš (Rufer), 56. Kapica (Burzala) - 23. Walker (Slováček), 42. Zdráhal (Holý), 54. Šebesta (Zdráhal)


    HC Oceláři Třinec: Kotrla (Carbol) - Kania, Hortík, Teper, Roupec, Burzala, Bezuška, Kurzok - Ižacký, Bajtek, Pargáč, Kasperlík, Bumbál, Hegyi, Franek, Herman, Kapica, Matuš, Číhal, Rufer
    HC Vítkovice Ridera: Kubáň (Kohn) - Klimíček, Deutsch, Pociecha, Kovář, Žák, Hawlík, Koziol, Plášek - Král, Kilnar, Šebesta, Suchý, Walker, Slováček, Klímek, Němec, Mareček, Zdráhal, Holý, Hudeček

    Rozhodčí: Šutara - Řezáč. Hrubec
    bahis siteleri