Olomouc – Zlín 3:1 (kon.) | Třinec – Vítkovice 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 1:2 (po s.n.)
Kometa Brno – Znojmo 6:2 (kon.) | Slavia – Kladno 5:2 (kon.) | Sparta – Motor ČB 5:0 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 2:4 (kon.) | Pardubice – Jihlava 1:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (1:0, 1:1, 2:2)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 17.09.2011, 12:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    57:43
    Hostům se naskýtá výhodná příležitost ke srovnání stavu! Na trestnou lavici totiž usedá Ondřej Burzala, který tak oslabí svůj celek.
     
    55:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    A dávají svou čtvrtou branku! Rychlý přechod střední třetiny v podání DAMIANA KAPICY končí kotoučem v síti! Kapica si nabruslil do kruhu pro vhazování, odkud nekompromisně zakončil! Asistence: Ondřej Burzala.
     
    54:02
    Hosté mohli jít poprvé v utkání do vedení! Před Kotrlou se ocitl zcela sám Tomáš Král, který ale trefil jen lapačku domácího gólmana!
     
    53:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté opět vyrovnávají! Vedení domácích vydrželo nějaké dvě minuty, pak se k puku dostal JAN ŠEBESTA, který z prostoru kruhů vymetl všechny pavučinky v levém rohu domácí branky! Asistence: Patrik Zdráhal.
     
    52:00
    Obrovský tlak domácích! Před Kubáněm operovali Herman a Samek! Martin Samek nejprve nastřelil tyč, Jakub Herman pak ani nadvakrát nedokázal překonat gólmana Vítkovic!
     
    50:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři znovu vedou! Také domácí předvedli rychlou protiakci, na rozdíl od hostů se jim povedla mnohem lépe! Adam Rufer našel najetého RADIMA MATUŠE, který bekhendovým blafákem položil brankáře Kubáně aby pak zakončil do víka! Asistence: Adam Rufer.
     
    47:25
    Do další příležitosti se dral opět Němec. Domácí obrana mu ale nedovolila zakončit. Dle rozhodčích si třinečtí počínali nedovoleně. Vyloučeným je Martin Kasperlík - 2 minuty - napadení.
     
    41:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté opět srovnávají krok! Rychlý protiútok Vítkovic po ose Holý - Zdráhal zakončil přesnou PATRIK ZDRÁHAL střelou mezi Kotrlovy betony! Asistence:
     
    37:25
    Po přerušení si domácí Jakub Kania a hostující Zdeněk Deutsch vyměnili názory. Rozhodčím se to ale nelíbilo a proto je poslali si schladit hlavy na trestnou lavici. Hraje se 4/4.
     
    35:07
    Velká šance domácích! oceláři se dostali do přečíslení tří na jednoho, které zakončoval Jakub Kania! Ten se snažil prostřelit brankáře mezi betony, kotouč se však zaklínil ve výstroji gólmana Kubáně!
     
    32:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou opět do vedení! Další akce domácích už končí gólem. Kotouč se z rohu dostal před branku, kde měl DOMINIK HEGYI chvilku času a prostoru! Třineckému forwardovi to stačilo na to, aby uklidil puk do sítě! Asistence: Damian Kapica.
     
    30:00
    Velké chyby v domácí rozehrávce se snažil využít Aleš Kilnar. Ten vybruslil před branku odkud se snažil vsítit vedoucí gól. V gólové radosti mu svým zákrokem zabránil Tomáš Kotrla!
     
    22:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté srovnávají krok! Pro domácí to byl velmi nešťastný gól, jelikož se puk, vystřelený NATHANEM WALKEREM, odrazil od bruslí jednoho z domácích obránců přímo do branky! Asistence: Ondřej Slováček.
     
    21:38
    Domácí jdou do tří! Hosty čeká dvouminutová dvojnásobná početní výhoda! Vyloučeným je Adrian Bumbál, který se provinil hákováním.
     
    21:12
    Neskutečný Kotrlův zákrok! Po střele Walkera mu puk vypadl z lapačky a dostal se k zcela volnému Hudečkovi. Ten se snažil dopravit puk do odkryté části branky, v tom mu ale zamezil lvím skokem domácí gólman, který tak stále drží čisté konto!
     
    20:36
    Druhou třetinu začali aktivněji domácí. Svou aktivitu však přehnali a budou vyloučeni. Na čtyři minuty si půjde sednout Dominik Hegyi.
     
    11:48
    Obrovské štěstí teď stálo při Ocelářích! Po skončené přesilovce se ke střele z první dostal Ondřej Slováček, který orazítkoval tyč Kotrlovy branky!
     
    09:36
    Sotva se domácí dostali do plného počtu, budou se muset opět bránit. Nedovoleně si počínal Ondřej Burzala, který si půjde odsedět dvě minuty.
     
    07:30
    Poměr sil na ledě se vyrovnává. Jiří Pargáč držel svého soka příliš okatě a bude za to vyloučen.
     
    07:05
    Hosté byli už kompletní, dlouho si v pěti však nezahráli. Dalším vyloučeným z řad hostů je Nathan Walker, který se provinil hákováním.
     
    05:27
    Tlak domácích narůstá! Nejprve od modré pálil Rufer, potom doráželi Hegyi s Kapicou! Ani jednomu se ale nepodařilo překonat brankáře Kubáně!
     
    04:57
    Hosté se nedohodli při střídání a hráli v šesti. Rozhodčí si toho všimli a udělili hostům dvě minuty. Trest odpyká Jan Šebesta.
     
    03:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři rychle využívají přesilovku! Krásnou akci na jeden dotek, založenou Adamem Ruferem, zakončoval DOMINIK HEGYI do prázdné branky! Asistence! Damian Kapica, Adam Rufer.
     
    02:55
    Domácí si zahrají první přesilovku. U mantinelu si příliš důrazně počínal Aleš Kilnar, který srazil Ižackého. Za tento počin si hostující forward odsedí dvě minuty.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 4. Hegyi (Kapica, Rufer), 33. Hegyi (Kapica), 51. Matuš (Rufer), 56. Kapica (Burzala) - 23. Walker (Slováček), 42. Zdráhal (Holý), 54. Šebesta (Zdráhal)


    HC Oceláři Třinec: Kotrla (Carbol) - Kania, Hortík, Teper, Roupec, Burzala, Bezuška, Kurzok - Ižacký, Bajtek, Pargáč, Kasperlík, Bumbál, Hegyi, Franek, Herman, Kapica, Matuš, Číhal, Rufer
    HC Vítkovice Ridera: Kubáň (Kohn) - Klimíček, Deutsch, Pociecha, Kovář, Žák, Hawlík, Koziol, Plášek - Král, Kilnar, Šebesta, Suchý, Walker, Slováček, Klímek, Němec, Mareček, Zdráhal, Holý, Hudeček

    Rozhodčí: Šutara - Řezáč. Hrubec
    bahis siteleri