Olomouc – Zlín 3:1 (kon.) | Třinec – Vítkovice 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 1:2 (po s.n.)
Kometa Brno – Znojmo 6:2 (kon.) | Slavia – Kladno 5:2 (kon.) | Sparta – Motor ČB 5:0 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 2:4 (kon.) | Pardubice – Jihlava 1:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (1:0, 1:1, 2:2)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 17.09.2011, 12:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    55:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    A dávají svou čtvrtou branku! Rychlý přechod střední třetiny v podání DAMIANA KAPICY končí kotoučem v síti! Kapica si nabruslil do kruhu pro vhazování, odkud nekompromisně zakončil! Asistence: Ondřej Burzala.
     
    53:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté opět vyrovnávají! Vedení domácích vydrželo nějaké dvě minuty, pak se k puku dostal JAN ŠEBESTA, který z prostoru kruhů vymetl všechny pavučinky v levém rohu domácí branky! Asistence: Patrik Zdráhal.
     
    50:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři znovu vedou! Také domácí předvedli rychlou protiakci, na rozdíl od hostů se jim povedla mnohem lépe! Adam Rufer našel najetého RADIMA MATUŠE, který bekhendovým blafákem položil brankáře Kubáně aby pak zakončil do víka! Asistence: Adam Rufer.
     
    41:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté opět srovnávají krok! Rychlý protiútok Vítkovic po ose Holý - Zdráhal zakončil přesnou PATRIK ZDRÁHAL střelou mezi Kotrlovy betony! Asistence:
     
    32:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou opět do vedení! Další akce domácích už končí gólem. Kotouč se z rohu dostal před branku, kde měl DOMINIK HEGYI chvilku času a prostoru! Třineckému forwardovi to stačilo na to, aby uklidil puk do sítě! Asistence: Damian Kapica.
     
    22:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté srovnávají krok! Pro domácí to byl velmi nešťastný gól, jelikož se puk, vystřelený NATHANEM WALKEREM, odrazil od bruslí jednoho z domácích obránců přímo do branky! Asistence: Ondřej Slováček.
     
    03:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři rychle využívají přesilovku! Krásnou akci na jeden dotek, založenou Adamem Ruferem, zakončoval DOMINIK HEGYI do prázdné branky! Asistence! Damian Kapica, Adam Rufer.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 4. Hegyi (Kapica, Rufer), 33. Hegyi (Kapica), 51. Matuš (Rufer), 56. Kapica (Burzala) - 23. Walker (Slováček), 42. Zdráhal (Holý), 54. Šebesta (Zdráhal)


    HC Oceláři Třinec: Kotrla (Carbol) - Kania, Hortík, Teper, Roupec, Burzala, Bezuška, Kurzok - Ižacký, Bajtek, Pargáč, Kasperlík, Bumbál, Hegyi, Franek, Herman, Kapica, Matuš, Číhal, Rufer
    HC Vítkovice Ridera: Kubáň (Kohn) - Klimíček, Deutsch, Pociecha, Kovář, Žák, Hawlík, Koziol, Plášek - Král, Kilnar, Šebesta, Suchý, Walker, Slováček, Klímek, Němec, Mareček, Zdráhal, Holý, Hudeček

    Rozhodčí: Šutara - Řezáč. Hrubec
    bahis siteleri