Ostrava B – Hlučín 4:0 (kon.) | Brno jun. – Hulín 3:0 (kon.) | Slovácko B – Kroměříž 3:3 (kon.)
Zlín B – FKM Vysočina Jihlava 4:3 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno jun.
3:0 (2:0)
SK Spartak Hulín
Neděle 20.05.2012, 10:15 • městský fotbalový stadion na Srbské, v Brně. • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    70
    Brno právě vstřelilo branku!

    Přeci jen jedna šance a hned gólová. STANISLAV VÁVRA dostal míč po zemi od Jukla a z hranice velkého vápna překonal marně se natahujícího Dubce. O zápase je prakticky rozhodnuto, všechny body zůstanou s největší pravděpodobností pod Špilberkem.
     
    27
    Brno právě vstřelilo branku!

    Uběhly sotva dvě minuty a domácí celek zvyšuje své vedení. Po trase Janoščin, Jukl a PAVEL LAPEŠ se posledně jmenovaný dostal na malé vápno, kde byl zcela sám a zakončil opět do prázdné brány. Oba góly padly podobně a prakticky do prázdné brány. Obrana Hulína se může hodně zlobit.
     
    25
    Brno právě vstřelilo branku!

    Domácí tým jde do vedení a zřejmě po právu. Je prozatím více aktivnější a vytváří si šance. Brněnský Varaďa výborně centroval míč za obránce, takovou typickou českou uličkou poslal do šance TOMÁŠE KUNCE, jenž se řítil sám na gólmana Dubce. Tomu Kunc udělal prakticky hokejový blafák a do prázdné brány zavěsil.

    Roman Zajíček

    Branky: 25. Kunc, 27. Lapeš, 70. Vávra

    Karty:   23. Lapeš (BNB), 41. Janoščin (BNB), 63. Varaďa (BNB), 66. Kršák (BNB), 85. Stehlík (BNB) - 14. Barcuch (HUL)


    FC Zbrojovka Brno jun.: Hladký - Varaďa, Buchta, Kršák, Lapeš (78. Štourač), Jukl, Huška (K), Vávra, Kunc (60. Stehlík), Michna, Janoščin (46. Matyska).
    SK Spartak Hulín: Dubec - Barcuch, Ruman, Měšťák (71. Němec), Dvoráček, Otruba, Ševela, Pacl (82. Paciorek), Kadlec (K), Pospíšil, Zlámal (46. Číhal).

    Rozhodčí: Talpa - Machát, Hájek

    Diváci: 52
    bahis siteleri