Ružomberok – B. Bystrica 2:0 (kon.) | Nitra – Trnava 0:2 (kon.) | Dunajská Streda – Žilina 0:2 (kon.)
Košice – Senica 0:0 (kon.) | Prešov – Slovan Bratislava 2:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 2:3 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
0:2 (0:0)
MŠK Žilina
sk Neděle 20.05.2012, 17:30 • Mestský štadión Dunajskej Stredy. • Niké liga
     
    89
    Ešte jedno striedanie, dole odchádza z hracej plochy Barčík, nahradí ho v závere stretnutia Šulek.
     
    87
    Po troch minútach pobytu na hracej ploche sa zapisuje do štatistík stretnutia Deza, kotrý nádherne preloboval vybiehajúceho Kučeru, ktorému nedal šancu. O titule je rozhodnuté tri minúty pred záverečnýcm hvizdom hlavného rozhodcu.
     
    83
    Hostia pripravujú striedanie, dole pôjde Majtán, ktorého nahradí Deza.
     
    77
    Ayuk videl ŽK
     
    56
    Striedanie, dolu z hracej plochy sa porúčal Novák, toho nahradil Ceessay.
     
    55
    Aj vlastné góly platia vo futbale a tým nešťastným hrdinom je domáci obranca Ján MARCIN, ktorý netrafil do lopty podľa predstáv. Po strele Barčíka z rohu šestnástky zmenil smer lopty do svojej brány, Kučera už nemohol reagovať na jej zmenu.
     
    36
    Medgyes odchádza z hracej plochy, nahrádený je Braňom Fodreokom
     
    35
    Nič mimoriadne sa v Dunajskej Strede na mestskom štadióne nedeje, akurát domáci Lorant stireda.
     
    9
    Novák dostal celkom slušnú loptu na pravej strane hracej plochy, jeho úokus spoza hranice veľkého vápna len tesne minul pravý roho Kučerovej brány.
     
    Na tribúne, kde bývavalo živo, zaujalo miesta vari 13 divákov, treba dúfať, že ešte nejakí prídu a vytvoria tú pravú kulisu, ale divák v Dunajskej Strede s prepáčením serie na futbal.
     
    Kopa SBS károv a možno aj policajti sa skrývajú pod hodinami pred slnkom, tam sa čaká na fanúšikov, ktorí už oslavovali 5 krát v histórii zisk titulu Majstra Slovenska. Dnes to je vynimočný deň v ktorom môžu získať tzv. double. Slofnaft cup majú už vo vrecku, zbierku treba doplniť ziskom titulu.
     
    Dunajskostredskí futbalisti hrali naposlady na domácej tráve proti Slovanu, ktorý sa usadí na tretej priečke. V druhom polčase viedli o dva góly, no nakoniec viťazstvo strhol na svoju stranu ešte stále úradujúci majster Slovenska.
     
    Nie len futbalom je človek živý. Na bode varu sú fanúšikovia hokeja, ktorí po minuloročnom neúspechu a 10 mieste, siahajú na najvyšie méty. Finále Rusko vs Slovensko postaví do pozoru verím, že celé SLovensko, ktoré bude na diaľku drukovať naším hokejistom.
     
    33. kolo Corgoň ligy prináša súboj oprimát v najvyšej Slovenskej súťaže. V Dunajskej Strede a v Nitre sa hrá o posty najvyšie. BOJ O TITUL MAJSTRA REPUBLIKY.
     
    Po včerajšom futbalovom sviatku v mnichovskej Alianz aréne, kde sa hralo finále Ligy majstrov vám dnes prinášame finále Corgoň ligy.

    Jozef Fajták

    Branky: 55. Marcin, 87. Deza

    Karty:   77. Ayuk (DUN)


    DAC 1904 Dunajská Streda: 30 Kučera, 3 Ágh, 4 Marcin, 6 Adiaba, 7 Léranth, 10 Ayuk, 14 Medgyes, 17 Delarge, 19 Copa, 20 Nikolič, 28 Huber,

    Náhradníci: 1 Kiss, 12 Hanták, 21 Urbánek, 33 Fodrek

    MŠK Žilina: 22 Krnáč, 7 Leitner, 10 Majtán, 11 Barčík "K", 12 Pečovský, 14 Novák, 15 Piaček, 17 Pich, 28 Bello, 45 Mabouka, 77 Nunez

    Náhradníci: Rakovan, 2 Angelovič, 5 Akakpo, 9 Gergel, 18 Ceesay, 20 Šulek, 24 Deza

    Rozhodčí: PAVLÍK, Mokoš, Mikolaj
    bahis siteleri