Španělsko - Austrálie 0:5 (kon.) | Belgie - Nizozemsko 1:3 (kon.)
Nový Zéland - Indie 3:1 (kon.) | JAR - Velká Británie 2:1 (kon.)
Pákistán - Argentina 2:0 (kon.) | Jižní Korea - Německo 0:1 (kon.)
konec
Španělsko - Austrálie

0:5

(0:3)

Středa 01.08.2012, 09:30 • Riverbank Arena • Olympijské hry - Pozemní hokej (muži)
Sledujte:
     
    68:21
    0:5 - Opakovaný trestný roh je proměněn a Australané se dostávají již do pětibrankového náskoku. Kapitán EDWARD OCKENDEN prostřelil vše, co mu stálo v cestě, včetně brankáře Cortese, který si na míček přece jenom trochu sáhl.
     
    65:09
    Další velká příležitost pro Austrálii. Hráči v zeleném si teď musí připadat jako na kolotoči, Simo Orchard (AUS) totiž dvakrát pálil velmi nebezpečně a jen parádní Cortesovy zákroky zachovávají současný stav.
     
    63:54
    Austrálie si poslední desetiminutovku užívá. Dwyer zatáhl míček do střeleckého půlkruhu a snad tři jeho spoluhráči přímo před Cortesem nechali vyniknout tohoto skvěle chytajícího španělského brankáře!
     
    54:25
    Obrovská šance Austrálie. Turner nahrával do gólovky Simonu Orchardovi, jenž touto šancí pohrdl a nakonec z toho nebude ani trestný roh.
     
    28:25
    0:3 - Další učebnicová akce Australanů. Přesná přihrávka Gohdese na SIMONA ORCHARDA a nechytatelné zakončení - tříbrankový náskok.
     
    13:02
    Je vidět, že Australané pozemní hokej umí výborně. Nejprve ještě MATTHEW BUTTURINI vystřelil nepřesně. Další akce na jeden dotek již však byla o poznání přesnější a Butturiniho střela kolem padajícího španělského gólmana skončila v bráně.
     
    8:50
    0:1 - Favorit utkání se ujímá vedení. Na konci pohledné kombinace byla přesná teč RUSSELLA FORDA.

    Ondřej Nejedlo

    Kim Hong Lae, Blasch.
    bahis siteleri