Do 90 kg (muži) Dae-Nam Song (kon.) | Do 70 kg (ženy) Lucie Décosseová (kon.)
konec
Do 70 kg (ženy)

Lucie Décosseová

Středa 01.08.2012, 11:19Olympijské hry - Judo
Sledujte:
     
    17:26
    Je konec! Lucie Decosseová (FRA) si udělala z finále v Londýně velkolepou show a třemi chvaty zničila soupeřku! Nyní vzhlíží k tribunám, děkuje a je plná emocí. Olympijské zlato je její!
     
    16:35
    Yuri Alveárová (COL) to dokázala, dotáhla tento souboj do úspěšného konce a získává olympijskou bronzovou medaili!
     
    15:45
    Jeden z nejdojemnějších momentů celé Olympiády! Kerstin Thiele (GER) dostala v zápase ránu do hlavy, později měla tržnou ránu na zápěstí, ale nevzdala to, a rozhodčí se teď přiklonili na její stranu a poslali jí do finále! Kerstin Thiele (GER) brečí štěstím, tato bojovnice to dokázala!
     
    15:32
    Lucie Decosse (FRA) předvedla chvat Yuko a je ve finále! Musíme uznat, že naprosto zaslouženě, Ye-Sul Hwang (KOR) na ní v závěru souboje nestačila a bude se tak muset spokojit se zápasem o bronz.
     
    15:20
    Haruka Tachimoto (JPN) už neměla mnoho času a pod tlakem nedokázala vymyslet žádný útok. Díky chvatu Yuko tak postupuje Edith Bosch (NED), jenž se první polovinu souboje držela v ústranní, poté však vystrčila drápky a ukázala, že hodlá vážně pomýšlet na bronz.
     
    15:11
    Yuri Alvearová (COL) se nyní dívá k nebesům, protože vyhrává tento duel. V celém průběhu zápasu byla lepší a nakonec to i potvrdila, když předvedla minutu a půl před koncem základní hrací doby chvat zvaný Ipon.
     
    14:03
    Vítězku nakonec rozhodčí určili Fei Chen (CHN), jenž tak velkým obratem dokázala své dílo dokonat do konce a postupuje mezi nejlepší čtyři judistky.
     
    13:48
    Jenže více se již nestane, a tak se třetí semifinalistkou stává Kerstin Thiele (GER) poté, co předvedla Waza-Ari.
     
    13:21
    A už teď můžeme říct, že poslední čtvrtfinálovou vstupenku, si svým výkonem zasloužila Fei Chen (CHN), jenž Iponem poslala domů svou soupeřku Houdu Miledovou (TUN).
     
    13:16
    V dalším osmifinálovém souboji, jenž utvoří třetí čtvrtfinále, zvítězila Haruka Tachimoto (JPN) nad Onix Aldamou Cortézovou (CUB). O jejím postupu do čtvrtfinále musel rozhodnout až rozhodčí. Obě judistky totiž nebyly schopné za 8 minut provést úspěšný chvat.
     
    13:15
    Ye-Sul Hwang (KOR) nakonec potvrdila nadvládu v prodloužení a vlastně i v celém zápase, jenž trvat skoro 7 minut. Chvat Ipon tak posílá tuto Korejku do semifinále.
     
    13:01
    A aby toho nebylo málo, Lucie Decosse poráží ve čtvrtfinále hned na začátku zápasu chvatem Ipon soupeřku Yuri Alvearovou (COL).
     
    12:59
    V osmifinálovém souboji porazila Kerstin Thiele (GER) Anett Meszarosovou (HUN), když o jejím vítězství musel rozhodnout až rozhodčí.
     
    12:39
    Ye-Sul Hwang (KOR) vítězí, ale po souboji si zhluboka oddechla, v závěru totiž byla pod tlakem.
     
    12:30
    Přestože Španělka vytáhla chvat Yuko, Rasa Sraka se nenechala zatlačit a ihned provedla Ipon.
     
    12:25
    A je konec! Už se schylovalo k prvnímu nastavení dnešního programu, když 23 vteřin před koncem Yuri Alvearová (COL) předvedla Ipon, postupuje tak do čtvrtfinále.
     
    12:16
    A svůj tlak přetavila 29 vteřin před koncem ve vítězný chvat - Ipon! Kanaďanka už v závěru očividně nemohla.
     
    12:00
    Ta ovšem nakonec tuto bitvu vyhrává, když si připisuje Ipon. Fei Chen (CHN) je tak poslední osmifinalistkou.
     
    11:48
    Kerstin Thiele (GER) porazila Moiru de Villiers (Nový Zéland) chvatem Yuko.
     
    11:43
    Mezitím skončil zápas: Sally Conway (GBR) - Carine Ngarlemdana (CHA), jenž vyhrála britská judistka kombinací chvatů Ipon, Yuko a Waza-Ari. Tribuny jsou k vytržení, jejich miláčci si zatím vedou na 100%.
     
    11:32
    Erica Barbieri (ITA) si v závěru souboje připsala chvat Yuko, to ale na vítězství nestačí. Musela předvést Ipon, anebo alespoň Waza-Ari, aby se dostala do prodloužení, to se nestalo, a tak postupuje podle očekávání Ye-Sul Hwang (KOR). Viděli jsme ovšem jeden z nejhezčích zápasů dnešního dne, který rozburácel i domácí tribuny.
     
    11:23
    Tento souboj dopadl jednoznačně, Cecilia Blanco (ESP) si ke chvatu Waza-Ari připsala ještě Yuko a v pohodě postupuje do osmifinále.
     
    11:15
    O pár sekund později přichází Ipon a je konec! První postupují osmifinalistkou je Yuri Alvear (COL).

    David Motloch

    bahis siteleri