Maďarsko - Čína 11:10 (kon.) | Itálie - Rusko 4:7 (kon.)
Španělsko - USA 9:9 (kon.) | Velká Británie - Austrálie 3:16 (kon.)
konec
Velká Británie - Austrálie

3:16

(1:3, 1:3, 1:5, 0:5)

Středa 01.08.2012, 20:40 • Water Polo Arena • Olympijské hry - Vodní pólo (ženy)
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    31
    Dočkali se na druhé straně. Zagameová (AUS) se prosazuje poprvé v dnešním utkání a zvyšuje skóre. (3:16)
     
    29
    Websterová střlí z dálky další gól a Britky by nejraději utekly z bazénu. (3:15)
     
    29
    Rychlá rozehrávka a ještě rychlejší střela. Britky vůbec nestíhají a jejich manko narůstá. Úspěšnou střelkyní se stala Beadsworthová (AUS), která rozšířila své konto o další branku - již má na svém kontě dvě. (3:14)
     
    27
    Exhibice se vším všudy. Přihrávka přes celou šířku bazénu na volnou Gyntherovou (AUS), která nedala pomalu se přesouvající brankářce šanci. (3:13)
     
    26
    Noapak na druhé straně dostala rychlou přihrávku Knoxová (AUS) a svižnou střelou zvyšuje. (3:12)
     
    24
    Máme z toho exhibici. Nádhernou střelou na vzdálenější tyč se prezentovala Ash Southernová (AUS) a dala svou třetí branku v zápase. (3:11)
     
    23
    Laciná ztráta míče Britek před vlastní bránou a to nemohlo skončit jinak než inkasovaným gólem. Taková chyba by se neměla stávat na olympijských hrách! Každopádně se Ralphová (AUS) raduje ze vstřelené branky. (3:10)
     
    22
    Nevím, jestli to bylo nacvičené, ale každopádně to přineslo úspěch. Rowie Websterová střílí již svou čtvrtou branku! (3:9)
     
    19
    S brankami se nám roztrhl pytel. Kate Gyntherová (AUS) si naplavala do prostoru a za pomocí odrazu míče od hladiny překonává britskou brankářku. (3:8)
     
    19
    Britky si vybojovaly trestný hod a ten s naprostým přehledem proměnila Painter-Snellová (GBR). (3:7)
     
    18
    Naopak Australanky pálí z každé pozice a z neuvěřitelné dálky vstřelila jejich další branku Rowie Websterová (AUS). (2:7)
     
    16
    Ještě větší radost mají diváci po přesné střele Chloe Wilcoxové (GBR), která trefuje přesně - brankářka si sice na míč sáhla, ale vyrazila ho pouze pod břevno. (2:6)
     
    14
    Trestný hod nebo chcete-li penaltu měly k dispozici Australanky a Rowie Websterová (AUS) ji s přehledem proměnila. (1:6)
     
    11
    Gemma Beadsworthová (AUS) se opřela do míče z dálky a přesnou střelou, kterou ještě otřela o levou tyč, zvyšuje vedení Austrálie. (1:5)
     
    9
    Rowie Websterová (AUS) dlouho čekala, až se jí otevře cestička pro střelu. Velice rychle využívá parádní dělovkou vyloučení jedné z Britek. (1:4)
     
    8
    Southernová (AUS) byla vyloučená a Britky zásluhou Chloe Wilcoxové (GBR) snižují. Hezky využitá početní výhoda. (1:3)
     
    7
    Britky v obraně ustupovaly až se Ash Southernová (AUS) dostala hodně blízko brány a střelou k levé tyči překonává britskou brankářku. (0:3)
     
    4
    Na jedné straně tyčka, na druhé další branka! Ash Southernová (AUS) se ocitla sama před brankářkou a vstřelila druhou branku zápasu. (0:2)
     
    4
    Míč zůstal na brankové čáře a jedná z bránících Britek k němu připlavala, ale nedokázala ho zachytit včas. První branku utkání tak střílí Sophie Smithová (AUS). (0:1)

    Jozef Valenčík

    Gus Pinker - Denis Danelon
    bahis siteleri