Žižkov – HFK Olomouc 3:1 (kon.) | Znojmo – Sokolov 1:1 (kon.) | Varnsdorf – Karviná 4:1 (kon.)
Čáslav – Most 0:3 (kon.)
konec
1. SC Znojmo FK
1:1 (0:0)
FK Baník Sokolov
Neděle 16.09.2012, 16:30 • HOSTAN ARÉNA - Městský stadion Znojmo (kapacita 5000 diváků) - Výstavba začala roku 1948 a stadión b • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    90
    ...Sokolov se ubránil a navíc ještě mohl vítězství přiklonit na svoji stranu. Rychlý brejk zakončoval Dvořák II. a brankář Hrubý zachránil Znojmu alespoň bod.
     
    87
    Utkání přihlíží 610 diváků.
     
    79
    Lacko vypálil parádně z voleje z hranice vápna, bylo to však doprostřed brány, takže brankář Bertelman míč dokázal vyrazit.
     
    82
    Lackovi se nelíbilo, že Sokolov zdržoval hru a prohodil něco k rozhodčímu, ten mu dal bez váhání žlutou kartu.
     
    81
    František Dřížďal musel zatáhnout za záchrannou brzdu a dostává žlutou kartu.
     
    80
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Dlouho se Znojmu nedařili rohové kopy, vyšlo to až nyní. Na centr si naběhl Buchta a hlavou míč poslal do sítě.
     
    79
    Poslední střídání Sokolova. Odchází David Vaněček I. a přichází František Dřížďal.
     
    71
    Domácí se tedy situace komplikuje, hostům ale taky. Druhou žlutou totiž vyfasoval Vojtěch Machek, a to znamenalo červenou kartu a odchod do sprch za Mlikou.
     
    69
    Sokolov právě vstřelil branku!

    Teď už se ale Znojmo neubránilo. Skvělou individuální akci předvedl Blažek, který sice svoji střelou orazítkoval tyč. Míč však do sítě dorazil David Vaněček II.
     
    68
    Po dlouhé době se dostali do útoku Sokolovští a hned to bylo znovu nebezpečné. Po standardní situaci se vytvořil závar, ze kterého vzešla šouravá střela, která mířila do brány. Celou situaci nakonec zachraňoval znojemský Sukup.
     
    63
    Tak konečně šance Znojma. Na levé straně ve vápně se dostal k míči Okleštěk, svým pokusem však trefil pouze nohy vybíhajícího brankáře Bertelmana.
     
    61
    Přichází již avizované střídání Znojma. Do hry jde Jan Šilinger a nahrazuje na hřišti Josefa Hnaníčka.
     
    54
    A Sokolov mohl jít do vedení! Kapitán Vaněček I. předvedl rychlý průnik do vápna a následně tvrdě pálil. Střela byla ještě tečována, což zapříčinilo, že míč skončil na břevně, od kterého se odrazil zpět na trávník do hřiště.
     
    51
    Útočí ale i Sokolov, akci teď vedl kapitán Vaněček I., ale nebyl úspěšný. Ovšem o malou chvíli později se urodil centr do vápna, kde byl úplně volný Dvorník, který však ve své tutovce nezamířil vůbec dobře a bránu minul, v podstatě hlavou ani míč pořádně netrefil.
     
    42
    Hosté reagují na vyloučení Mliky a ze hry odchází po Lukáš Hrubý, který tedy na hřišti moc nepobyl a na trávník se podívá David Vaněček II.
     
    40
    Další karta na sokolovské straně. Tentokrát uviděl žlutý kartonek Vojtěch Machek (SOK).
     
    36
    ...Jiří Mlika nepřestal v debatách ani po žluté kartě a k překvapení všech rozhodčí Orel vytáhl červenou kartu. Tak to tedy nevím, co musel sokolovský útočník rozhodčímu říct, každopádně to vyvolalo velký údiv.
     
    35
    Ve Znojmě se dějí věci. Jiří Mlika obdržel žlutou kartu za faul na Vašíčka, ale nebylo to za faul spíše jako za řeči směrem k rozhodčímu, ale to hlavní ještě přišlo...
     
    28
    A je to tak. Antonín Holub má nějaké problémy, takže ho ve hře nahradí Lukáš Hrubý.
     
    1
    A hned na úvod jsme mohli vidět první šanci. Lacko napřáhl z velké dálky a brankáře Bertelman se za jeho střelou pouze ohlédl, míče nakonec orazítkoval levou tyč!

    Zdeněk Plánka

    Branky: 80. Buchta - 69. David Vaněček II

    Karty:   35. Mlika (ZNO), 82. Lacko (ZNO) - 40. Machek (SOK), 81. Dřížďal (SOK)   36. Mlika (SOK), 71. Machek (SOK)


    1. SC Znojmo FK: (4 - 5 - 1) V. Hrubý - Hříbek (74. Cihlář), Avdič, Yonov (K), Buchta - Helísek, Lacko, Hnaníček (61. Šilinger), Okleštěk, Sukup - Vašíček.
    Trenér: Kalvoda.

    FK Baník Sokolov: (4 - 4 - 2) Bertelman - Blažek, Dvorník, Vondráček, Dvořák II. - Machek, Čada, Vrtělka, Vaněček I. (K) (79. Dřížďal) - Mlika, Holub (28. L. Hrubý, 42. Vaněček II.).
    Trenér: Jindra.

    Rozhodčí: Orel - Blažej, Kříž

    Diváci: 610
    bahis siteleri