Martin – Žilina 2:1 (po s.n.) | Skalica – Nitra 8:7 (kon.) | Banská Bystrica – Košice 4:3 (kon.)
Zvolen – Trenčín 7:5 (kon.) | Poprad – Piešťany 3:2 (po pr.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
4:3 (2:0, 1:3, 1:0)
HC Košice
sk Pátek 28.09.2012, 17:00 • Zimný štadión Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Skončil sa zápas medzi Banskou Bystricou a Košicami výhrou domáceho celku 4:3. Videli sme zápas v ktorom sa striedala prevaha obidvoch tímov, v prvej tretine mali prevahu domáci, v druhej hostia, a v tretej to bolo tak rovnako, ale ako vidno na skóre tak miernu prevahu mala v tretej tretine Banská Bystrica, keďže v 48. minúte rozhodol o výhre svojho tímu JÁN SÝKORA.

    Ďakujem za pozornosť, DOVIDENIA. (19:22:36)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:54
    Domáci vyhrali buly v obrannom pásme, a okamžite poslali puk do stredného pásma.
     
    59:21
    Strela Kolbu, a puk triafa Slipčenka do masky, hra je prerušená.
     
    59:13
    Radim Rulík si zavolal Hyláka na striedačku, a to znamená power-play Košického tímu !
     
    58:56
    Oddychový čas hostí. Radim Rulík dáva hráčom pokyny na vyrovnanie skóre.
     
    58:00
    Domáci sa bránia ako keby hostia hrali presilovku, ale na ľade to aj tak vyzerá ako prevaha hosťujúceho tímu.
     
    56:20
    Hostia s pribúdajúcim časom zvyšujú tlak na brankára Slipčenka, ale ten zatiaľ drží svoj tím v jedno gólovom náskoku.
     
    54:54
    Domáci v plnom počte. Hosťom sa nepodarilo využiť presilovú hru, tesne po návrate Sýkoru ešte vyskúšal Slipčenkovu pozornosť Jenčík, jeho pokus skončil len v lapačke domáceho brankára.
     
    54:10
    Obrovská chyba obrancu hostí Kolbu, ktorý stratil puk na modrej čiare, puk sa rútil sám do stredného pásma, do si všimol Hvila, ktorý sa snažil predbehnúť obrancu Košíc, to sa mu ale nepodarilo, hostia boli rýchlejší, a už sú opäť usadení v útočnom pásme.
     
    52:54
    Vylúčenie Banskej Bystrice, na trestnú ľavicu odchádza Ján Sýkora za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    52:11
    Šanca pre Mareka Kolbu, dostal výbornú prihrávku od Hunu, vystrelil, Slipčenko puk vyrazil, následne sa snažil doraziť Huna, ale domáci obranca sa mu hodil do strely, a puk tak skončil ďaleko od hokejky Hunu.
     
    51:50
    Obrovská šanca hostí, hráči sa natlačili pred Slipčenka, ten nevedel kde je puk, rozhodca sa už chystal prerušiť hru, ale nakoniec sa puk len tesne prekĺzal popri pravej tyčke domácej brány.
     
    49:56
    Bambúchová strela od modrej skončila na obrancovi Košíc, následne sa k odrazenému puku dostal Heizer, ten ho poslal na Nemčeka, ktorý sa predral až pred Hyláka, ale z tade nedokázal prihrať, tak len poslal puk na Hyláka, a ten puk nepustil do brány.
     
    49:03
    Domáci hrajú dnes presilovky veľmi dobre, aj v tejto sú usadení v útočnom pásme, ale hosťom sa podarilo vytlačiť ich za Hylákovú bránu, odkiaľ sa nevedia dostať pred brankára hostí.
     
    48:02
    Vylúčenie Košíc, na trestnú ľavicu odchádza Novák za podrazenie.
     
    47:52
    Domáci hráči sú opäť pri chuti, teraz šanca Marcinka spoza brány hľadal spoluhráča, ale nenašiel nikoho, puk tak skončil na hokejkách hostí.
     
    47:07
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci využívajú presilovku, už tretiu v tomto zápase, po výbornej kombinácii dostal JÁN SÝKORA prihrávku od Hvilu a prekonal Hyláka. Asistencie: Lukáš Hvila a Matej Češík.
     
    46:24
    Hostia vyhodili puk až k Slipčenkovi, a odišli striedať, zabudli však na Jabrockého, ktorý stál na modrej čiare, a okamžite ako dostal puk od Slipčenka vystrelil, ale Hylák pozorný !
     
    45:26
    Vylúčenie Košíc, na trestnú ľavicu odišiel Svitana za seknutie.

    Majkl Petruška

    Branky a nahrávky: 7. Češík (Hvila, Grman), 7. Bambúch (Heizer), 38. Heizer (Jabrocký, Kubka), 48. Sýkora (Hvila, Češík) - 22. Mlynarovič (Slovák), 30. Haščák (Kolba, Jenčík), 37. Huna Ro. (Svitana, Macejko)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Slipčenko (Dzubina) - Bambúch, Kubka, Grman, Richter, Styk, Ketner, Jankovič, Predajniansky - Sýkora, Češík, Hvila - Jabrocký, Heizer, Marcinek - Lunter, Petro, Lamper - Nemček, Hlinka, Šimun
    HC Košice: Hylák (Riečický) - Macejko, Deyl, Kolba, Chovan, Takáč, Novák, Gajdoš, Baláž - Huna Ri., Huna Ro., Svitana - Jenčík, Slovák, Mlynarovič - Pašek, Haščák, Kuběna - Jokeľ, Piatak, Gmitter

    Rozhodčí: Baluška - J.Tvrdoň, Návratek
    bahis siteleri