Vítkovice – Přerov 9:0 (kon.) | Chomutov – K. Vary 5:4 (po s.n.) | HC Kladno – HC Plzeň 1:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Pardubice 1:2 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 2:3 (kon.) | Hr. Králové – Liberec 3:6 (kon.)
Vsetín – Kometa Brno 2:3 (po s.n.) | Slavia – Letňany 3:5 (kon.) | Jihlava – Písek 5:4 (kon.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 7:0 (kon.) | Havířov – Zlín 2:3 (po s.n.) | Olomouc – Třinec 2:6 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 28.09.2012, 16:00 • ZS Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Já se s vámi ze staršího dorostu loučím. Hokej v Kotlině ale bude pokračovat. Pokud chcete, překlikněte si na další onlajn, který bude přinášet zápas juniorů. (18:04:31)
     
    Toto byl velmi zajímavý závěr v podání havlíčkobrodských hokejistů. Pardubičtí působili s dojmem, že už je pro ně zápas hotový.Trápení Rebelů z neproměměných šancí bylo ukončeno minutu před koncem utkání.
    Pardubičtí ale dokázali své jednogólové vedení udržet až do konce utkání, a tak si z Kotliny odvážejí tři body.

     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové snižují! Značný tlak domácích vyústil v branku. DOMINIK CÍVKA obdržel před brankou nahrávku od kolegy Dupljaka a svižnou střelou propálil bezmocného Stibůrka.
    Asistence: Liridon Dupljaku.
     
    58:02
    Jako vrah si nyní počínal Kuťák, když z úhlu vyslal na Nováka razantní střelu, která mu prolétla nebezpečně kolem hlavy.
     
    57:30
    Špaček se pokusil o samostatnou akci a jako zajíc se prokličkoval až do mezikruží. Jeho střela ale byla jedním z obránců sklepnuta pryč.
     
    56:19
    Rebelům se šance na snížení stále vzdaluje. Krajhanzlovi se nepodařilo překonat ležícího Stibůrka.
     
    55:31
    Chvojka si v útočném pásmu udělal z obrany dobrý den. Ve velké rychlosti se mu pdařilo obkroužit pásmem a ještě přihrát utočníkovi, dojíždějícímu z druhé vlny.
     
    55:32
    Oba týmy jsou v plném počtu.
     
    54:48
    Rebelové jsou nastartovaní. Čas ubíhá a tak se snaží vykřesat nějakou dobrou šanci. Teď se o tom přesvědčila obrana hostí, která musela puk schovat v chumlu.
     
    53:25
    Vylučuje se opět na obou stranách současně. Dvě plus deset minut dostává tým Havlíčkova Brodu. Dvě minuty odpykává Krajhanzl, desítku pak Ludvík. Hosté obdrželi jenom dvě minuty, které si šel odsedět Bohuněk.
     
    53:09
    Rebelové se zatím stále vaří v pásmu. Pardubická obrana zodpovědně hájí své pozice a nedovoluje domácím projít do útočného pásma.
     
    53:01
    Po střele Buhuňka se kotouč ocitl před Novákem, kde se jej Pardubičtí útočníci pokoušeli dorazit. Obrana na to reagovala s velkým důrazem, z čehož vnikla drobná šarvátka. Vylučovat se nebude.
     
    49:28
    Střílenou nahrávku vysílal od modré Ondřej Polák. nastartovaný Bohuněk na ni před brankovou čárou nedosáhl. Následně ještě vyslal tvrdou bombu Budík, avšak vedlle.
     
    48:38
    Nebezpečně teď pálil na nic nevidícího Nováka Chvojka. Ten si puku všiml včas a vykopl jej betonem.
     
    46:55
    Faltýnek dobruslil puk až u červené, zde se ale rychlým obloučkem otočil a směřoval na střed útočného pásma. Domácí beci mu uštědřili výstavní kleště.
     
    45:18
    Havrda si nyní počkal s pukem na kruhu, zdvihl hlavu, zamíchal s ním a vyslal jej naproti najíždějícímu Chvojkovi, ten nezpracoval.
     
    43:47
    Havlíčkův Brod touží po gólu, je to vidět. Pardubičtí zvlonili tempo, což se jim nevyplácí. Rebelové se snadno dostávají do útoku.
     
    43:27
    Pardubice jsou v plném počtu.

    Luboš Vácha

    Branky a nahrávky: 60. Cívka (Dupljaku) - 10. Procházka (Chvojka), 34. Kuťák (Chvojka, Havrda)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák Č. (Brož) - Cívka, Ludvík "C", Přibyl, Klofáč, Hlídek, Bancíř, Nguyen, Ficek, Mendl, Krajcigr, Polák M., Semrád, Krajhanzl, Mozr, Málek, Vala "A", Duplajku, Mäki.
    HC Dynamo Pardubice: Stibůrek (Husár) - Divecký, Kalous "C", Chvojka, Panna "A", Polák O., Procházka, Kysela, Faltýnek, Kuťák, Barkóci, Hlaváček, Bohuněk, Velínský, Špaček, Havrda, Drobný, Petric, Budík.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný - Jan Jeletz, Lukáš Rampír.
    bahis siteleri