Martin – Žilina 2:1 (po s.n.) | Skalica – Nitra 8:7 (kon.) | Banská Bystrica – Košice 4:3 (kon.)
Zvolen – Trenčín 7:5 (kon.) | Poprad – Piešťany 3:2 (po pr.)
po prodl.
HK Poprad
3:2 (0:0, 0:2, 2:0 - 1:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 28.09.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V predĺžení poriadne zavaril svojmu tímu Marek Mertel, ktorý dostal dvojminútový trest za seknutie a 10minútový za nešportové správanie! Popradčania dokázali túto presilovú hru využiť zásluhou skvelej technickej strely od Romana Tomasa, čo im prinieslo do tabuľky dva dôležité body. Piešťanci však nemusia smútiť! Do svojho rodného mesta si odnášajú jeden lichotivý bod.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:22:17)
     
    Koniec zápasu.
     
    63:57
    Poprad dal gól!
    Popradskí hráči vyhrávajú tento zápas! Po jemnej prihrávke zo stredu ihriska na ľavý kruh sa dokázal gólovo presadiť podruhýkrát ROMAN TOMAS! Ten skvelou technickou strelou po ľade a do protipohybu odstavil gólmana Tomeka! Asistenciu si pripisuje Róbert Sabolič.
     
    63:38
    Popradčania si zahrajú presilovú hru 4 na 3 do konca predlženia! Dve plus desať minút za seknutie zinkasoval Marek Mertel!
     
    62:52
    Roman Tomas vyslal na Tomeka tvrdý prízemný projektil z ľavého kruhu! Piešťanský gólman však chytá aj túto strelu s obrovským prehľadom.
     
    62:29
    Popradčania dávajú do súbojov o puk snáď všetko! Po peknom nahodení sa držia pri Tomekovej bráne, vyhrávajú súboje pri mantineli, no zatiaľ nestrieľajú, čo je teraz veľmi potrebné!
     
    61:45
    Na druhej strane preveril Tomeka po úniku ľavým krídlom Dávid Buc! Jeho nedôrazný projektil však piešťanskému gólmanovi neurobil žiadne problémy.
     
    61:13
    Po peknej krížnej prihrávke sa rozhodol na popradského gólmana vystreliť Richard Filip z pozície blízko modrej čiary. Odtiaľ však Sidora nedokázal prekonať, pretože popradský brankár zakročil svojími betónmi.
     
    60:36
    Popradskí hráči sa po získaní puku ihneď usadili v útočnom pásme, kde sa snažia ofenzívne zakombinovať. Zatiaľ sa im to však proti pozornej piešťanskej obrane nedarí.
     
    60:04
    Úvodné buly v predĺžení dokázali zvíťaziť piešťanskí hráči, ktorí prechádzajú stredným pásmom len veľmi opatrne.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    V tretej tertine sme mohli vidieť skvelý výkon na popradskej strane, keď dokázali priniesť vyrovnanie dvoma gólmi postupne Roman Tomas a o dve minúty na to aj Róbert Sabolič. Stav tohto extraligového stretnutia je tak vyrovnaný a rozhodne sa až v predĺžení či samostatných nájazdoch. Fakt je však ten, že piešťanskí hráči z Popradu neodídu bez bodu.

    Podarí sa jednému z tímov zvíťaziť už v predĺžení, alebo uvidíme na popradskom ľade prvé samostatné nájazdy v tejto sezóne?
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    59:41
    Hra sa ustálila a puk je momentálne v strednom pásme, kde ho majú na hokejkách hosťujúci hráči. Tí však sťahujú hru do svojej obrannej tretiny.
     
    59:08
    Tomáš Tatar to tentokrát trošku prehnal! Svoju individuálnu aktivitu mohol rozložiť na tímové sily, no asi si neuvedomil, že proti trojici popradských obrancov má len malé šance. Pri puku sú opäť Popradčania.
     
    58:34
    Po skvelej prihrávke od Dávida Buca sa snažil z hranice pravého kruhu presadiť Samuel Takáč! Ten vyslal na Tomeka tvrdú strelu, ktorá však míňa priestor jeho brány.
     
    58:03
    Hráme v plnom počte na oboch stranách a po zakázanom uvoľnení Popradu sa bude vhadzovať po Sidorovej ľavici.
     
    57:51
    Popradskí hráči budú v oslabení už len tri minúty. Po peknej prihrávke do medzikružia sa snažil popradského gólmana prekonať Mertel, no nepodarilo sa mu to! Sidor nám predviedol trefné zaľahnutie puku!
     
    57:09
    Popradčania sa zatiaľ úspešne bránia a ich súperi sa nedokážu v útočnom pásme udržať veľmi dlho. Pekné vyhodenie do bezpečia nám tentokrát predviedol Špelda.
     
    56:19
    Dávid Skokan sa po uchmatnutí nepresnej prihrávky jeho súperov dostal do fantastického úniku a samostatného nájazdu! Napokon nám však predviedol len nepresné zakončenie, lebo ho podľa rozhodcov čisto odstavil Adam Drgoň!

    Branky a nahrávky: 48. Tomas (Klouda, Suchý), 50. Sabolič (Klouda, Tomas), 64. Tomas (Sabolič) - 24. Tatar (Melichárek, Mertel), 25. Chylo (Haring)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) - Suchý, Šterbák, Kovačevič, Pentikäinen, Špelda, Kramár, Kurali, Gáborčík - Tomas, Klouda ("C"), Skokan - Takáč, Koskinen, Sabolič - Macejka, Buc, Paločko - Gápa, Rapáč, Homa.
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Ondrejka) - Urban, Brňák, Drgoň, Filip ("C"), Cuník, Kolník, Bučka, Hruška - Stupka, Melichárek, Tatar - Otčenáš, Mertel, Ručkay - Chylo, Peško, Haring - Jánoš, Nemec, Saliji.

    Rozhodčí: M. Gašparík - Gajan, Gavalier

    Diváci: 1711
    bahis siteleri