Martin – Žilina 2:1 (po s.n.) | Skalica – Nitra 8:7 (kon.) | Banská Bystrica – Košice 4:3 (kon.)
Zvolen – Trenčín 7:5 (kon.) | Poprad – Piešťany 3:2 (po pr.)
konec
HK Skalica
8:7 (3:1, 4:1, 1:5)
HK Nitra
sk Pátek 28.09.2012, 17:00 • Hant aréna v Skalici • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Odo mňa je to pre dnešok všetko. Dovidenia pri ďalších online prenosoch. (19:26:38)
     
    V Skalici sme videli fantastický zápas, ba priam neuveriteľný! Nitrania vstúpili do tretej tretiny za stavu 2:7 z ich pohľadu, prehrávali aj 4:8 a to ešte začiatkom 56.minúty! V rozmedzí 96 sekúnd sa však "corgoňom" podarilo trikrát rozvlniť Kotvanovú sieť a zápas nabral úplne iný rozmer. Skaličania tŕpli do posledných minút, kedy hrali dokonca v oslabení. Napokon si ale domáci poriadne vydýchli. Tri body tak zostali na Záhorí a Nitra zaknihovala prvú tohtosezónnu porážku.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Rais bol faulovaný! Na tresnú lavicu odišiel Martin Vyrúbalík a Nitrania budú hrať presilovku! Hollý už na hráčskej lavici!
     
    59:29
    Albín Podstavek mohol byť hrdinom ak by sa mu podarilo zasunúť puk vo veľkej šanci za Kotvanom chrbát!
     
    59:00
    Diváci v Hant aréne musia byť poriadne zmrazení! Do konca riadneho hracieho času zostáva jedna minúta!
     
    57:00
    Nitrania útočia! Jokila sa pokúsil nájsť prihrávkou pred bránou Chrenka, ktorý sa na skalické šťastie k puku nedostal.
     
    56:44
    Nitra dala gól!
    Neskutočné! Drahí športoví priatelia, skutočne neuveriteľné! Nitrania sa vrátili rázom do hry! MATEJ BENE je autorom kontaktného nitrianskeho gólu! Asistenciu zaznamenal Dominik Kadura, Andrej Kmeč.
     
    56:13
    Nitra dala gól!
    Žeby sme boli ešte svedkami drámy? MATEJ HAMRÁK sa postaral o šiesty gól v Kotvanovej sieti a jeho druhý v zápase! Asistencia: Marek Mašlonka, Matúš Rais.
     
    55:37
    Nitra dala gól!
    Hosťom sa aj s dávkou šťastia podarilo znížiť! V skrumáži sa pred Kotvanom najlepšie zorientoval JOZEF ŠTUMPEL, ktorý znížil na 5:8 s pohľadu Nitry! Asistenciu si pripísal Marek Mašlonka.
     
    55:04
    Skalica dala gól!
    Samostatný nájazd premenil sám faulovaný MAREK BARTÁNUS, ktorý volil ako pravák blafák na bekend a strelou pod hornú žrď nedal Hollému najmenšiu šancu!
     
    55:04
    Segľa vyprášil chrániče Bartánusa, ktorý sa vzápäti dostával do prečíslenia! Martin Segľa fauloval unikajúceho Mareka Bartánusa a Skaličania budú mať k dispozícii druhé trestné strieľanie v zápase!
     
    54:41
    Domáci sa dostali pod tlak Nitranov. Skaličanov vyslobodil zo zovretia jeden z hráčov odpalom puku cez všetky čiary aj za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    53:24
    "Corgoňom" sa čas pomaly ale isto kráti. Do konca riadnej hracej doby zostáva niečo vyše 6 minút a súčasný líder extraligovej tabuľky prehráva na ľade Skalice v pomere 4:7.
     
    52:36
    Nitrania hrajú v plnom počte.
     
    51:12
    Bartánusovu strelu dorážal René Školiak do poloodrytej brány, avšak jeden z obetavých Nitranov sa hodil do tejto Školiakovej dorážky a zabránil takmer istému gólu!
     
    51:01
    Bartánusova strela končí pod brankárom Hollým!
     
    50:36
    Kotvan prikryl puk, Stieler ešte dobiedzal a to sa nepáčilo Petrovi Ordzovenskému, ktorý sa okamžite pustil do skalického útočníka. Ordzovenský sa tak necháva zbytočne vylúčiť a oslabuje svoj tím. Hlavný rozhodca to posúdil ako hrubosť.
     
    49:58
    Hrá sa 4 na 4.
     
    49:58
    Jokila uštedril úder Jankovičovi po ich vzájomnom súboji. Hlavný rozhodca to nenechal len tak a vylúčil oboch spomínaných hráčov.

    Marek Hudák

    Branky a nahrávky: 4. Konečný (Holovič, Jurík), 11. Stieler (Kutálek), 16. Bakoš (Kutálek, Barák), 23. Stieler (Gabriš, Bartánus), 30. Bakoš (Kozák, Trška), 32. Gabriš (Stieler, Školiak), 33. Bakoš (Holovič), 56. Bartánus - 18. Štumpel (Vosátko), 34. Hamrák (Vosátko), 48. Konig (Chrenko), 50. Rais (Chrenko), 56. Štumpel (Mašlonka), 57. Hamrák (Mašlonka, Rais), 57. Bene (Kadura, Kmeč)


    HK Skalica:
    Kotvan- Trška, Kozák, Barák, Gabriš, Jankovič, Vyrúbalík, Srnec, Jaborník- Bartánus, Školiak, Bakoš, Kutálek, Stieler, Šátek, Višňovský, Kudrna, Preisinger, Jurík, Holovič, Konečný

    HK Nitra:
    Žigárdy- Konig, Bača, Vosátko, Ordzovenský, Rais, Trefný, Kuzma, Bene- Jokila, Chrenko, Segľa, Tománek, Štumpel, Kováčik, Pupák, Hamrák, Mašlonka, Kadura, Podstavek, Kmeč

    Rozhodčí: Jonák- Šefčík, Výleta
    bahis siteleri