Čerepovec – Jaroslavl 0:1 (kon.) | Viťaz – Mytišči 4:5 (po s.n.) | Riga – Spartak Moskva 5:4 (kon.)
po s.n.
HC Viťaz Moskevská oblast
4:5 (0:0, 4:2, 0:2)
Atlant Mytišči
Pátek 28.09.2012, 17:45 • Ice Hockey Center • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání nabídlo celkem devět gólů a nutno dodat, že překvapivých, neboť první třetina se nesla v duchu nezáživného hokeje, hlavně opatrné hry ve středním pásmu bez jakékoliv vážné šance na jedné či druhé straně.
    Do druhé třetiny ale vstoupily oba týmy skvěle. Zvláště domácí Viťjaz, který dokázal přehrávat favorita z Mytišči a i když hosté dokázali dvakrát bleskově odpovědět na vstřelený gól, byli to domácí, kterým 2. třetina patřila. Dvěma dalšími góly si vypracovali velice dobrou výchozí pozici do třetiny třetí.
    Ta však patřila bezpochyby zase hostům. I oni vlétli na svého soupeře a zejména díky své druhé pětce, dirigovanou švédským tandemem Andersson - Enqkvist, dokázali doslova vymazat Viťjaz z ledu. I když jsme v dalším průběhu již branku neviděli a zápas skončil v normální hrací době nerozhodně 4:4, musela hra přítomných 2800 diváků strhnout!
    Utkání se nakonec rozhodlo až v samostatných nájezdech, kdy strhl vítězství na stranu Atlantu Točickij, který jako jediný proměnil samostatný nájezd.

    Tolik dnes z on-line přenosu utkání KHL mezi Viťjazem Čechov a Atlantem Mytišči. U dalšího přenosu se těším nashledanou. (20:16:32)
     
    Konec zápasu.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    65:00
    Mytišči právě vstřelilo branku!


    ... NIKITA TOČICKIJ dává gól a zároveň rozhoduje o vítězi dnešního utkání, kterým je Atlant Mytišči! Asistence: bez asistence.
     
    Točickij...
     
    ... nedává!
     
    Timkin...
     
    A také on nedává!
     
    Hosté nasazují Niskalu.
     
    ... a také nedává!
     
    Za domácí pojede nájezd Bělousov...
     
    A nedává!
     
    Začínají hosté, první nájezd pojede Gluchov.
     
    Prodloužení rozhodnutí nepřineslo, budeme svědky atraktivních nájezdů, které tak rozhodnou tento pěkný zápas a zároveň "přidělí" další bod vítěznému týmu!

    Samostatné nájezdy začnou každým okamžikem!
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:36
    Dvě střely na domácího Kasutina, ten stále pozorný.
     
    63:40
    Domácí obránce Markov láme hokejku při pokusu o střelu, hra se přesouvá do pásma domácích. Zároveň se blíží závěr prodloužení!
     
    63:30
    Na ledě lotyšský veterán Ozolinš, puk však opouští hřiště, vhazovat se bude v obranném pásmu hostů.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 22. Koroljuk (Koroljov), 24. Timkin ( Badyukov), 35. Chafizullin, 39. Dvurečenskij (Bělousov) - 23. Točickij (Majorov, Višněvskij), 33. Andersson, 46. Gluchov (Andersson, Engqvist), 47. Majorov (Strength), 65. Točickij


    HC Viťaz Moskevská oblast: Kasutin (Lisutin) - Chafizullin, Troščinskij, Baďjukov, Koroljov, Koroljuk - Golovkov, Fahey, Timkin, Černov, Panarin - Kudinov, Busygin, Dvurečenskij, Hennessy, Cullen - Markov, Sergejev, Bělousov, Jablonskij
    Atlant Mytišči: Chudobin (Davydov) - Višněvskij, Petrov, Kolcov, Ignatuškin, Žerděv - Semjonov, Niskala, Andersson, Gluchov, Enqkvist - Ozolinš, Rukavišnikov, Lindgren, Lemťjugov, Michnov - Majorov, Kablukov, Točickij

    Rozhodčí: Konstantin, Naumov - Misyur, Raming

    Diváci: 2800
    bahis siteleri