Kometa Brno – Chomutov 3:1 (kon.) | Liberec – Kladno 1:3 (kon.) | Vítkovice – Motor ČB 4:1 (kon.)
Pardubice – Třinec 5:4 (kon.) | Slavia – Zlín 1:2 (po s.n.) | Litvínov – Plzeň 1:2 (kon.)
K. Vary – Sparta 5:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:4 (3:1, 0:2, 2:1)
HC Oceláři Třinec
Neděle 21.10.2012, 17:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:11
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Utkání velkých obratů přináší domácímu celku pátou trefu! Po vpádu do útočného pásma se hostující obrana nedokázal zformovat a tvrdě za to pyká. Hrabal nedokázal vyhodit a k volnému puku se v mezikruží dostal MARTIN BARTEK. Jeho pokus sice Hrubec zkoušel zastavit lapačkou, avšak neúspěšně, když mu prudká rána z rukavice vyskočila a o pár centimetrů se dostává za brankáře Ocelářů. Asistence: Radovan Somík a Jiří Vašíček.
     
    52:44
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Velký tlak domácích končí nakonec vyrovnáním. Kindl místo očekáváné rány našel u levého mantinelu DAVIDA KREJČÍHO, který dělovkou k pravé tyči nekompromisně prostřeluje bezmocného Hrubce. Asistence: Jakub Kindl a Jan Kolář.
     
    44:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    A hosté dokonale otáčí stav, když se v přesilovce prosazují a vedou 4:3. Přesilovka byla rozehrána parádně na Zíba, který mohutným nápřahem od modré pálil na Salfického. Do této střely ještě vložil hůl JOSEF HRABAL, který před domácím brankářem změnil směr střely a vyrovnal. Asistence: Lukáš Zíb a Radek Bonk.
     
    36:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté ve druhé třetině stahují ztrátu z první části a vyrovnávají. Po nahrávce do útočného pásma zahrál parádně Peterek, kterého skvělé vidění našlo nahrávkou na pravé straně volného LUKÁŠE GALVASE. Zcela volný bek Třince poté nachytal Salfického ranou na přední tyč. Asistence: Jan Peterek a David Květoň.
     
    30:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosty však na dostřel vrací velká minela domácího brankáře Salfického. Ten se pokoušel holí zbytečně vyhodit puk do středního pásma, což přečetl JAN PETEREK, který do prázdné klece pohodlně využívá přesilovku a snižuje na 2:3 z pohledu Ocelářů.
     
    18:13
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Svěřenci koučů Hynka a Lubiny již vedou o dvě branky 3:1! V pravém rohu kluziště dobře zahrál Bartek, který našel na kruhu RADOVANA SOMÍKA. Kapitán domácích příliš nevymýšlel, a tak to ranou bez přípravy zkusil na Hamerlíka a uspěl. Hostující brankář vůbec nic neviděl, a tak neměl nárok. Asistence: Martin Bartek.
     
    16:30
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým jde v závěru první třetiny do vedení 2:1! Zpoza branky našel u levého kruhu Kousal zcela volného ALEŠE HEMSKÉHO, který ukázkovou ránou do rohu branky nedal Hamerlíkovi pražádnou šanci! Asistence: Robert Kousal a Tomáš Zohorna.
     
    09:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Skoro na dva kanadské body to bylo v podání Vašíčka, který nejprve u mantinelu tvrdě narazil protihráče, aby poté po nahrávce zkoušel zakončovat do odkryté klece. Obránce domácích plně nahradil ALEŠ HEMSKÝ, který po jeho nahrávce i přes velkou snahu hráčů z Třince dokázal skórovat do poloprázdné klece, 1:1. Asistence: Jiří Vašíček
     
    05:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou v oslabení nečekaně do vedení 1:0. Domácí tým nechal otevřenou obranu, čehož využil po nahození puku Adamský. Ten uvolnil nahrávkou do středu hřiště MARTINA RŮŽIČKU II, který sám před Salfickým nezaváhal a s klidem domácího brankáře prostřeluje pokusem k levé tyči. Asistence: Martin Adamský
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 10. Hemský (Vašíček), 17. Hemský (Kousal, Zohorna), 19. Somík (Bartek), 53. Krejčí (Kindl, Kolář), 57. Bartek (Somík, Vašíček) - 6. M. Růžička II (Adamský), 31. Peterek, 37. Galvas (Peterek, Květoň), 45. Hrabal (Zíb, Bonk)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (M. Růžička) – Benák, Kolář, Vašíček, Kindl, Píša, Kočí, Drtina – Hemský, Krejčí, Kousal – Brendl, Zohorna, Buchtele – Bartek, Beech, Somík – Semorád, Nosek, Šagát.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (21. Hrubec) – Hrabal, Zíb, Roth, Galvas, Klesla, Ovčačík, Lojek, Klouček – M. Růžička II, Bonk, Varaďa – Květoň, Peterek, Adamský – Klimenta, Polanský, Rákos – Hrňa, Zagrapan, Orsava.

    Trenéři: Josef Turek a Pavel Janků

    Rozhodčí: Homola, Jeřábek – Barvíř, Blümel

    Diváci: 8 458
    bahis siteleri