Kometa Brno – Chomutov 3:1 (kon.) | Liberec – Kladno 1:3 (kon.) | Vítkovice – Motor ČB 4:1 (kon.)
Pardubice – Třinec 5:4 (kon.) | Slavia – Zlín 1:2 (po s.n.) | Litvínov – Plzeň 1:2 (kon.)
K. Vary – Sparta 5:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:4 (3:1, 0:2, 2:1)
HC Oceláři Třinec
Neděle 21.10.2012, 17:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Hostující brankář opět mimo svou klec.
     
    59:24
    Hosté to zkusí v šesti, poté co Hrubec odjel na lavičku a Květonovi vypršel trest.
     
    57:16
    Hosté to teď budou mít už velmi těžké. Dvěmi minutami je totiž potrestán za vysokou hůl David Květoň.
     
    56:11
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Utkání velkých obratů přináší domácímu celku pátou trefu! Po vpádu do útočného pásma se hostující obrana nedokázal zformovat a tvrdě za to pyká. Hrabal nedokázal vyhodit a k volnému puku se v mezikruží dostal MARTIN BARTEK. Jeho pokus sice Hrubec zkoušel zastavit lapačkou, avšak neúspěšně, když mu prudká rána z rukavice vyskočila a o pár centimetrů se dostává za brankáře Ocelářů. Asistence: Radovan Somík a Jiří Vašíček.
     
    52:44
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Velký tlak domácích končí nakonec vyrovnáním. Kindl místo očekáváné rány našel u levého mantinelu DAVIDA KREJČÍHO, který dělovkou k pravé tyči nekompromisně prostřeluje bezmocného Hrubce. Asistence: Jakub Kindl a Jan Kolář.
     
    51:26
    Přesilovka Pardubic sice skončila, avšak následovat bude další. Za nedovolené bránění je vyloučen Lukáš Zíb.
     
    49:45
    Na pravé straně pálil na domácí branku Kolář, ale Šimon Hrubec zasáhl parádně betonem, a tak pokus vyráží.
     
    49:24
    Rostislav Klesla oslabuje Třinec, když vyhazuje puk mimo hřiště. Dvě minuty proto vidí za zdržování hry.
     
    47:33
    Dlouhou kombinaci domácích v útočném pásmu jako by nikdo nechtěl zakončit. Po nahrávce zpoza branky se tohoto úkolu zhostil David Krejčí, kterého ale vychytává parádním zákrokem Hrubec!
     
    46:12
    Nyní uvidíme přesilovou hru Pardubic. Dvě minuty vidí za pád pod nohy Jiří Polanský.
     
    44:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    A hosté dokonale otáčí stav, když se v přesilovce prosazují a vedou 4:3. Přesilovka byla rozehrána parádně na Zíba, který mohutným nápřahem od modré pálil na Salfického. Do této střely ještě vložil hůl JOSEF HRABAL, který před domácím brankářem změnil směr střely a vyrovnal. Asistence: Lukáš Zíb a Radek Bonk.
     
    44:26
    Teď uvidíme přesilovku Ocelářů Třinec. Dvě minuty totiž vidí za hákování v rohu hřiště Tomáš Zohorna.
     
    37:40
    Domácí tým si v závěru třetiny vzal ihned po brance oddechový čas, ale ten jako by neúčinkoval. Závěr druhé třetiny se tak bude nést ve znamení přesilovky Třince. Václav Kočí vidí dvě minuty za podražení.
     
    36:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté ve druhé třetině stahují ztrátu z první části a vyrovnávají. Po nahrávce do útočného pásma zahrál parádně Peterek, kterého skvělé vidění našlo nahrávkou na pravé straně volného LUKÁŠE GALVASE. Zcela volný bek Třince poté nachytal Salfického ranou na přední tyč. Asistence: Jan Peterek a David Květoň.
     
    30:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosty však na dostřel vrací velká minela domácího brankáře Salfického. Ten se pokoušel holí zbytečně vyhodit puk do středního pásma, což přečetl JAN PETEREK, který do prázdné klece pohodlně využívá přesilovku a snižuje na 2:3 z pohledu Ocelářů.
     
    29:58
    Přesilovka pro Třinec přichází po krosčeku Roberta Kousala.
     
    25:09
    Jiří Vašíček oslabuje domácí tým na dvě minuty. Trest vidí za podražení.
     
    23:08
    Martin Adamský však ani v dalším střetu proti Salfickému neuspěl. Tentokrát zakončoval střelou, kterou domácí brankář ramenem vyráží mimo své tři tyče.
     
    23:08
    V úniku na druhé straně sice Adamský zakončil, avšak byl faulován, a tak uvidíme trestné střílení.
     
    19:45
    Znovu Hamerlík! Tentokrát už parádní zákroky hostujícího brankáře drží Třinec ve hře! Pokusy Buchteleho a Brendla, který dorážel na pravé straně výborně zneškodňuje betonem!
     
    18:13
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Svěřenci koučů Hynka a Lubiny již vedou o dvě branky 3:1! V pravém rohu kluziště dobře zahrál Bartek, který našel na kruhu RADOVANA SOMÍKA. Kapitán domácích příliš nevymýšlel, a tak to ranou bez přípravy zkusil na Hamerlíka a uspěl. Hostující brankář vůbec nic neviděl, a tak neměl nárok. Asistence: Martin Bartek.
     
    16:30
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým jde v závěru první třetiny do vedení 2:1! Zpoza branky našel u levého kruhu Kousal zcela volného ALEŠE HEMSKÉHO, který ukázkovou ránou do rohu branky nedal Hamerlíkovi pražádnou šanci! Asistence: Robert Kousal a Tomáš Zohorna.
     
    13:55
    Uvidíme další přesilovou hru Pardubic. Lukáš Zíb dnes vidí již třetí dvouminutový trest, tentokrát za podražení.
     
    10:14
    Hostující tým si vybírá oddechový čas.
     
    10:14
    Přesilovka pro Třinec. Dvě minuty za vysokou hůl vidí Tomáš Zohorna.
     
    09:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Skoro na dva kanadské body to bylo v podání Vašíčka, který nejprve u mantinelu tvrdě narazil protihráče, aby poté po nahrávce zkoušel zakončovat do odkryté klece. Obránce domácích plně nahradil ALEŠ HEMSKÝ, který po jeho nahrávce i přes velkou snahu hráčů z Třince dokázal skórovat do poloprázdné klece, 1:1. Asistence: Jiří Vašíček
     
    09:17
    Domácí tým v plném počtu a následně uvidíme hru čtyři na čtyři. David Květoň z Třince vidí dvě minuty nedovolené bránění, za Pardubice to pak je David Krejčí za hrubost.
     
    08:19
    Třinec pokračuje v tlaku v útočném pásmu a mohl již vést o dvě branky. Z levé strany se k ráně dostal Martin Růžička II, který svým táhlým pokusem trefuje horní tyč!
     
    07:12
    V poskytnuté výhodě pálil z levé strany Ovčačík, ale domácí brankář si poradil. Přesilovka pro Třinec. Dvě minuty vidí za hákování Václav Benák.
     
    05:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou v oslabení nečekaně do vedení 1:0. Domácí tým nechal otevřenou obranu, čehož využil po nahození puku Adamský. Ten uvolnil nahrávkou do středu hřiště MARTINA RŮŽIČKU II, který sám před Salfickým nezaváhal a s klidem domácího brankáře prostřeluje pokusem k levé tyči. Asistence: Martin Adamský
     
    04:38
    Po menší rozmíšce za brankou Třince tu máme tresty. Za hosty odchází na trestnou lavici Klouček (2+2 minuty za hrubost), za domácí poté Hemský (2+2 minuty hrubost).
     
    04:12
    Druhá přesilovka Pardubic. Dvě minuty vidí opět Lukáš Zíb za nedovolené bránění.
     
    00:19
    Domácí tým ihned ve velké šance! Kousal od levého mantinelu posunul na Hemského, který byl sice tísněn, ale i tak přistrčil na Krejčího. Ten bohužel pro domácí netrefuje, ale i tak uvidíme přesilovku. Lukáš Zíb vidí dvě minuty za držení protihráče.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 10. Hemský (Vašíček), 17. Hemský (Kousal, Zohorna), 19. Somík (Bartek), 53. Krejčí (Kindl, Kolář), 57. Bartek (Somík, Vašíček) - 6. M. Růžička II (Adamský), 31. Peterek, 37. Galvas (Peterek, Květoň), 45. Hrabal (Zíb, Bonk)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (M. Růžička) – Benák, Kolář, Vašíček, Kindl, Píša, Kočí, Drtina – Hemský, Krejčí, Kousal – Brendl, Zohorna, Buchtele – Bartek, Beech, Somík – Semorád, Nosek, Šagát.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (21. Hrubec) – Hrabal, Zíb, Roth, Galvas, Klesla, Ovčačík, Lojek, Klouček – M. Růžička II, Bonk, Varaďa – Květoň, Peterek, Adamský – Klimenta, Polanský, Rákos – Hrňa, Zagrapan, Orsava.

    Trenéři: Josef Turek a Pavel Janků

    Rozhodčí: Homola, Jeřábek – Barvíř, Blümel

    Diváci: 8 458
    bahis siteleri