Poprad – Žilina 5:1 (kon.) | Košice – Trenčín 2:3 (po s.n.) | Skalica – Banská Bystrica 5:2 (kon.)
Martin – Nitra 1:5 (kon.) | Zvolen – Piešťany 2:3 (po s.n.)
konec
HK Poprad
5:1 (2:1, 1:0, 2:0)
MsHK Žilina
sk Neděle 21.10.2012, 16:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:11
    "Kamzíci" si zahrajú v závere zápasu presilovú hru. Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Žilinčan Vladimír Škoda, ktorý nám predviedol neprimeranú hrubosť.
     
    54:35
    Popradčania si zahrajú presilovú hru. Tomáš Troliga odchádza na trestnú lavicu na dve minúty za veľmi dôrazný krosček.
     
    49:21
    Hosťujúci hráči zo Žiliny si zahrajú ďalšiu početnú výhodu. Na trestnú lavicu si tentokrát odchádza sadnúť Popradčan Takáč, ktorý nám predviedol nedovolené vrazenie.
     
    46:47
    Na trestnú lavicu však za úmyselné posunutie brány odchádza gólman Marek Laco. Teda nie on, ale jeho spoluhráč, ktorý si jeho trest odpyká. Popradčania si zahrajú dvojminútovú presilovú hru.
     
    43:20
    Žilinská útočná aktivita priniesla svoje ovocie. Hostia si zahrajú presilovú hru, po tom, čo sa Peter Klouda previnil nepovoleným hákovaním.
     
    38:57
    Píšťalka sa našla. Po tvrdom súboji za žilinskou bránou si odchádza na dve minúty oddýchnuť Žilinčan Igor Rúfus, ktorý sa previnil nedovolenou hrou so zdvihnutou hokejkou.
     
    37:29
    Pán hlavný rozhodca Lauff tentokrát zvolil sympatický kompromis. Na trestnú lavicu poslal Popradčana Balána za krošček a aj Žilinčana Laža, ktorý nám predviedol nedovolenú hrubosť. Oba získali dvojminútové tresty.
     
    32:02
    Dávid Skokan za tento veľmi tvrdý hit zinkasoval poriadne tvrdý trest. Na trestnú lavicu odchádza s nádielkou 2 plus 10 minút za napadnutie hokejkou.
     
    24:30
    Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť popradský hráč Jáchym, ktorý nám pri žilinskom útoku predviedol úmyselné posunutie vlastnej brány, no napokon bude vylučovaný za napadnutie.
     
    21:56
    Popradčania získavajú ďalšiu početnú výhodu. Na dve minúty si odchádza na trestnú lavicu sadnúť Valášek, ktorý sa tentokrát previnil seknutím.
     
    17:20
    Žilinčania majú veľkú šancu na vyrovnanie. Na trestnú lavicu si na dve minúty odchádza schladiť hlavu Ondrej Homa, ktorý nám predviedol nepríjemný faul lakťom.
     
    10:34
    Domáci "Kamzíci" si zahrajú v početnej výhode o dvoch hráčov až 56 sekúnd! Na žilinskú trestnú lavicu si odchádza na dve minúty oddýchnuť Kokavec, ktorý sa previnil nedovoleným bránením.
     
    09:30
    Popradskí hráči si zahrajú ďalšiu presilovú hru. Na trestnú lavicu si tentokrát za hákovanie odchádza sadnúť žilinský obranca Dlouhý.
     
    04:37
    Aj žilinskí hráči si zahrajú presilovú hru. Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Ondrej Homa, ktorý sa previnil nedovolenou hrou so zdvihnutou hokejkou.
     
    03:19
    Domáci "Kamzíci" budú ako prví hrať v početnej výhode. Na žilinskú trestnú lavicu odchádza Oliver Ďuriš, ktorý sa previnil nepovoleným hákovaním.

    Branky a nahrávky: 4. Kovačevič (Suchý, Skokan), 5. Sabolič (Pentikäinen, Koskinen), 22. Hvila (Klouda, Tomas), 41. Balán (Suchý, Kovačevič), 41. Tomas (Hvila, Klouda) - 11. Lažo (pen.)


    HK Poprad: Nikkilä (Sidor) - Šterbák, Špelda, Kovačevič, Suchý, Pentikäinen, Jáchym, Kurali, Kramár - Hvila, Klouda ("C"), Tomas - Vandas, Balán, Skokan - Sabolič, Koskinen, Rapáč - Paločko, Takáč, Homa.
    MsHK Žilina: Laco (Mikoláš) - Rúfus, Harant, Brcko, Devečka, Dlouhý ("C"), Leško, Sekáč, Niník - Kokavec, Troliga, Varga - Važan, Škoda, Lažo - Sýkora, Ďuriš, Drevenák - Drábek, Valášek.

    Rozhodčí: Lauff - Smerek, Smrek

    Diváci: 1113
    bahis siteleri