Poprad – Žilina 5:1 (kon.) | Košice – Trenčín 2:3 (po s.n.) | Skalica – Banská Bystrica 5:2 (kon.)
Martin – Nitra 1:5 (kon.) | Zvolen – Piešťany 2:3 (po s.n.)
konec
HK Poprad
5:1 (2:1, 1:0, 2:0)
MsHK Žilina
sk Neděle 21.10.2012, 16:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    40:54
    Poprad dal gól!
    Popradskí hráči nám predvádzajú niečo neuveriteľné! Lukáš Hvila si nakorčuľoval do pozície naľavo od Lacovej brány a presne prihral do medzikružia, kde sa pri puku najlepšie zorientoval ROMAN TOMAS! Ten bol síce tvrdo tiesnený, no napokon sa puk po jeho jemnom zakončení dopravil do žilinskej siete. Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Hvila a Peter Klouda.
     
    40:30
    Poprad dal gól!
    Ďalšia popradská presilová hra je využitá! Po skvelej prihrávke od Suchého sa naľavo od žilinskej brány najlepšie zorientoval STANISLAV BALÁN, ktorý urobil skvelú kľučku a nekompromisne prekonáva žilinského gólmana popri jeho pravom betóne. Asistencie si pripisujú hráči Radoslav Suchý a Sabahudin Kovačevič.
     
    21:40
    Poprad dal gól!
    Rýchly, ale najmä taktický protiútok popradských hráčov končí opäť gólovo! Po skvelej individuálnej akcii Kloudu, ktorý si obkorčuľoval žilinskú bránu a napokon prihral do medzikružia sa k puku dostal LUKÁŠ HVILA! Ten skvelým švihom umiestnil puk nechytateľne ponad pravé rameno gólmana Laca! Asistencie si pripisujú hráči Peter Klouda a Roman Tomas.
     
    10:15
    Žilina dala gól!
    Popradská obrana za svoju chybu v defenzíve pyká. MIROSLAV LAŽO svoje trestné strieľanie premenil s veľkým prehľadom, keď puk umiestnil medzi lapačku a ľavý betón gólmana Nikkiläho! Ten tentokrát jednoducho nemal ako zasiahnuť.
     
    04:22
    Poprad dal gól!
    Popradčania pridávajú o necelé dve minúty už druhý gól! Po vyhratí vhadzovania sa k puku dostal Atte Pentikäinen. Ten peknou krížnou prihrávkou uvoľnil do medzikružia RÓBERTA SABOLIČA! Sabolič nezaváhal pekným švihom pokoril žilinského gólmana Laca pod jeho ľavú pažu. Asistencie si pripisujú hráči Atte Pentikäinen a Joonas Petri Koskinen.
     
    03:24
    Poprad dal gól!
    Tak táto popradská presilová hra bola zahraná priam ukážkovo! Po vyhratom buly v znení Skokanovej hokejky sa k puku dostal Suchý, ten popri modrej čiare poslal prihrávku na SABAHUDINA KOVAČEVIČA, ktorý nekompromisnou delovkou donútil Mareka Laca kapitulovať. Asistencie si pripisujú hráči Radoslav Suchý a Dávid Skokan.

    Branky a nahrávky: 4. Kovačevič (Suchý, Skokan), 5. Sabolič (Pentikäinen, Koskinen), 22. Hvila (Klouda, Tomas), 41. Balán (Suchý, Kovačevič), 41. Tomas (Hvila, Klouda) - 11. Lažo (pen.)


    HK Poprad: Nikkilä (Sidor) - Šterbák, Špelda, Kovačevič, Suchý, Pentikäinen, Jáchym, Kurali, Kramár - Hvila, Klouda ("C"), Tomas - Vandas, Balán, Skokan - Sabolič, Koskinen, Rapáč - Paločko, Takáč, Homa.
    MsHK Žilina: Laco (Mikoláš) - Rúfus, Harant, Brcko, Devečka, Dlouhý ("C"), Leško, Sekáč, Niník - Kokavec, Troliga, Varga - Važan, Škoda, Lažo - Sýkora, Ďuriš, Drevenák - Drábek, Valášek.

    Rozhodčí: Lauff - Smerek, Smrek

    Diváci: 1113
    bahis siteleri