Žilina – Banská Bystrica 4:5 (kon.) | Martin – Piešťany 3:2 (po s.n.) | Skalica – Poprad 0:5 (kon.)
Nitra – Trenčín 3:1 (kon.) | Zvolen – Košice 5:2 (kon.)
konec
HKM Zvolen
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
HC Košice
sk Středa 14.11.2012, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:00.
     
    Dnešným zápasom sa pre domácich začne náročné obdobie, v priebehu piatich dní totiž odohrajú rytieri spod Pustého hradu 4 zápasy.
    Práve dnes mali hrať Zvolenčania v Košiciach, presne pred mesiacom však svoj domáci zápas s týmto súperom museli odohrať na východe Slovenska, za čo môže vystúpenie Karola Gotta na zvolenskom zimnom štadióne.
    Už zajtra sa sťahujú na pol dňa na stredné Slovensko mladíci zo slovenskej dvadsiatky. Pozornosť sa upína na to, ako to zvládnu hráči oboch tímov psychicky resp. ako budú brať dôležitosť tohto zápasu domáci hokejisti.
    Piatok pokračuje Tipsport extraliga 20. kolom, tretí hrací deň v rade Zvolenčanom spestrí návštevou MsHK DOXXbet Žilina. Už v tomto zápase možno uvidíme účinky nabitého programu hráčov domáceho celku, čo by mohlo hrať do karát hosťom.
    V sobotu majú hráči HKm voľno, v nedeľu ich čaká posledný zápas v týždni a to s Popradom. Hostia budú mať v tento deň čo sa týka odohratých zápasov o jeden menej.

    Hostia z Košíc majú na svojom konte o jeden odohratý zápas viac, ako domáci, napriek tomu strácajú na svojho dnešného súpera 14 bodov. Stávkové kancelárie veria viac domácim, napriek tomu tento zápas favorita nemá. Zvolenčania vyhrali v Košiciach dva krát, v 1. kole po výsledku 3:5, v 10. kole poľahky 0:4. V porovnávaní týchto dvoch celkov platilo aj počas play off, aj počas sezóny to, že oba boli úspešnejšie na štadiónoch súperov, najmä Zvolenčania.
     
    Úvodné zostavy:

    HKm Zvolen: Šimko Marek (Cibuľa Igor) - Juraško Michal (A), Hraško Peter - Ťavoda Ján, Mucha Ján - Výborný Martin, Pokovič Lubor - Pichnarčík Michal - Zuzin Peter, Brabenec Kamil (A), Podkonický Andrej - Škvaridlo Tomáš, Jurík Lukáš (C), Chovan Michal - Zuzin Lubor, Jurík Milan, Puliš Radovan - Ďaloga Martin, Huňady Patrik, Síkela Matej

    HC Košice: Hylák Alexandr (Riečický Dominik) - Šeda Michal (A), Novák Michal - Deyl Radek, Kolba Marek - Takáč Milan, Macejko Miroslav - Gajdoš Martin, Pašek Dušan - Jenčík Richard (C), Bulík Tomáš, Haščák Marcel (A) - Chovan Matúš, Marcinko Tomáš, Novotný Štepán - Huna Richard, Huna Róbert, Svitana Patrik - Mlynarovič Samuel, Slovák Marek, Jokeľ Oliver

    Rozhodca: Goga, P.Jonák - R.Bednár, V.Snášel.
     
    Na úvod sme vzdali poctu Jánovi Podkonickému, bývalému hráčovi HKm, tento človek dnes oslavuje 60 rokov, gratulujeme !
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:26
    Zvolen sa ujíma puku, začína z vlastného obranného pásma, Peter Zuzin však na modrej chybuje.
     
    00:57
    Snaha Košíc o protiútok, Matúš Chovan sa nedostal cez dvojicu obrancov HKm.
     
    01:41
    Štepán Novotný to skúsil z pravého kruhu, jeho strela z otočky zápästím mierila tesne vedľa pravého rohu bránky Mareka Šimka.
     
    02:18
    Lukáš Jurík zastavil na modrej čiare Róberta Hunu, útok hostí ale pokračuje, puk sa cez zvolenského kapitána dostal do pásma.
     
    02:28
    Košice dali gól!
    SAMUEL MLYNAROVIČ individuálne prechádza cez modrú čiaru do pásma, strieľa spoza obrancu a triafa to krásne popod vyrážačku Mareka Šimka ! Asistencia: Marek Slovák.
     
    03:25
    Zvolen nahadzuje zo stredného pásma, pri Hylákovi pridržal puk Martin Ďaloga, ktorý to následne po oslobodení sa skúsil z otočky, triafa iba bočnú sieť.
     
    04:16
    Novotný svojou aktivitou vybojoval pásmo pre svoj tím, s pukom sa v ňom však iba pohral, následne chybuje, pričom už dávno mohol prihrávať svojím voľným spoluhráčom v pásme.
     
    04:40
    Peter Zuzin šiel na bránku hostí z rovnakej pozície, ako strelec doposiaľ jediného gólu v zápase - Samuel Mlynarovič. Zuzin však dlho čakal na strelu, vystrelil asi meter pred bránkou, pričom trafil iba výstroj Hyláka.
     
    04:53
    Michal Pichnarčík je vylúčený po zákroku za vlastnou bránkou za podrazenie.
     
    05:18
    Milan Jurík sa postaral o oslobodenie svojho tímu, keď zabojoval pri mantinely.
     
    05:50
    Nasledujúca akcia hostí skoro priniesla brejk zvolenského asistenta kapitána Kamila Brabenca, nemal však potrebnú rýchlosť.
     
    06:18
    Domáci sa statočne bránia, hostia sa doteraz nedokázali usadiť sa v pásme na dlhšiu dobu.
     
    06:44
    Martin Výborný blokuje strelu obrancu Košíc od modrej čiary a vyhadzuje puk.
     
    06:53
    Zvolen v plnom počte.
     
    07:49
    Michal Juraško vyhadzuje z vlastného obranného pásma už počas hry 5 na 5, Richard Huna však po následnom prehodení si puku do pásma strieľa cez dvoch hráčov do výstroje Mareka Šimka, nevideli sme to najlepšie, no bolo počuť, že tento hráč trafil prilbu domáceho brankára.
     
    08:05
    Prihrávka Rukov po Síkelovej práci vo vlastnom obrannom pásme.
     
    08:37
    Domáci doteraz stále neohrozili bránku hostí, ak nerátame šancu Petra Zuzina v prvej desaťminutovke.
     
    08:48
    Postavenie mimo hry po uvoľnení sa Kamila Brabenca, ten sa hnevá na čiarového rozhodcu, vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    09:39
    Kamil Brabenec padá pri parádičke pred vlastnou bránkou, Zvolen už vyše minúty točí puk pred vlastnou bránkou.
     
    10:49
    Hostia vyhodili puk do pásma a držia ho pri mantinely, následne sa dostáva na modrú čiaru k Róbertovi Hunovi, ktorého strela končí na mantinely.
     
    11:27
    Ján Ťavoda spracoval puk po prihrávke spoza bránky, vystrelil z medzikružia v ideálnej pozícii, no priestor bránky netrafil.
     
    12:20
    Martin Výborný nahráva spoza bránky Huňadymu, tomu žiaľ pre domácich puk preskočil hokejku, Hylák nemusí zasahovať.
     
    12:36
    Vzdialenejší rozhodca signalizuje vylúčenie, hostia budú hrať znovu presilovú hru, za vrazenie je vylúčený Michal Juraško.
     
    13:15
    Zvolen sa ihneď oslobodzuje, na ľade je aj Andrej Podkonický, ten stráži stredné pásmo zatiaľ vynikajúco.
     
    13:57
    Dlho sa neprerušuje, oba tímy hrajú rýchly hokej, hostia však o niečo efektívnejší a premyslenejší.
     
    14:29
    Tomáš Bulík sa dostal cez Jána Muchu až k zakončeniu, keď sa za bránkou bojovalo o puk, ten sa však dostal pred Mareka Šimka, ktorý musel čakať na zákrok obrancov, no ten neprišiel a tak vykorčuloval a nedovolil Bulíkovi zakončiť druhý krát.
     
    14:36
    Zvolen v plnom počte.
     
    14:57
    Nahodený puk od Milana Juríka z vlastnej polovice končí zakázaným uvoľnením.
     
    14:57
    Vhadzovať sa bude pred Marekom Šimkom, priebeh hry však prerušuje reklamná prestávka.
     
    15:47
    Lubor Zuzin to skúša v strednom pásme, podarilo sa, narušil hosťom rozohrávku a k puku sa dostáva Martin Ďaloga. Tento hráč vnikol do pásma, korčuloval až k ľavému rohu, odtiaľ nahadzoval na brankára, ktorý mal paradoxne z uhla zakrytý výhľad. Puk sa dostal až na úroveň bránkovej čiary, momentálne sa telefonuje.
     
    15:47
    Priamo z tribúny však bolo očividné, že puk nebol celým objemom v bránke, pokračuje sa v hre bez zmeny stavu.
     
    16:36
    Kamilovi Brabencovi pridržal hokejku hokejkou Kolba pri snahe o strelu, následne Brabenec opláca pichnutím hokejky do súpera pri vykorčulovávaní z pásma, hlavný rozhodca im z diaľky iba "vynadal", slovné riešenie stačilo pri tomto momente.
     
    17:20
    Lukáš Jurík spracoval puk po Muchovej nahrávke s pred vlastnej bránky, Lukáš strieľa z pred pravého kruhu, puk smeruje nad.
     
    18:23
    Takáčovi sa podairlo vyhodiť puk z vlastného obranného pásma až na druhý krát, nasledovalo zakázané uvoľnenie, vhadzuje sa po pravici Hyláka.
     
    18:59
    Peter Zuzin iba vyviezol puk za súperovu bránku, tam ho už po dlhej chvíli stráca, Andrej Podkonický sa ešte snažil vybojovať ho späť, no obranca hostí si ho obhodil.
     
    19:33
    Zvolen dal gól!
    Lukáš Jurík zadovkou v strednom pásme prihráva na MICHALA CHOVANA, ten individuálne vnikol do pásma, kde si najprv puk prehodil na ľavú stranu, odtiaľ namieril po obhodení si obrancu medzi betóny brankára hostí, ktorý strelu ztlmil, no nezabránil gólu. Asistencie: Lukáš Jurík, Tomáš Škvaridlo.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    Zvolen dlho čakal na moment v prvej časti hry, v ktorom by bol aktívnejší resp. bol by častejšie pri puku, ako súper, no ten paradoxne neprišiel. Mlynarovič v úvode krásne otváral skóre strelou popod rameno Šimka, vyrovnať sa podarilo domácim až v závere, keď Michal Chovan takisto po peknej akcii dostal puk do bránky.

    Druhá tretina začne približne o 18:50.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:33
    Zvolen získal puk, po nahodení ho ľahko stráca, hostia sa snažia o založenie útoku.
     
    21:13
    Jokeľ nahadzoval, Jenčík dokázal tečovať puk, zakázané uvoľnenie teda nehrozí, na druhý pokus sa im dosiahnuť zakázané uvoľnenie už podarilo.
     
    21:42
    Hra je prerušená, hlavný rozhodca stratil kontakt s pukom pri súboji pri mantinely, vhadzuje sa po pravici Šimka.
     
    22:18
    Martin Výborný skoro cez celú dĺžku ľadovej plochy prihráva na Lukáša Juríka, ten spracoval puk v pásme a naservíroval ho Kamilovi Brabencovi, ktorý si ho prehodil na bekhend a strieľa do bočnej siete, kde ale Hylák aj tak puk chytá.
     
    22:37
    Miroslav Macejko odchádza na trestnú lavicu za držanie, domáci si zahrajú prvú presilovú hru v zápase.
     
    23:03
    Peter Hraško nestihol puk dokorčulovať po neúspešnom vhadzovaní svojho tímu a hostia sa oslobodzujú.
     
    23:12
    Zvolen dal gól!
    O vniknutie do pásma sa pokúsil Peter Zuzin, tento hráč strieľal spoza dvoch obrancov na Hyláka, puk posiela po ľade priamo do pravej tyče, odkiaľ sa puk odráža pred bránku. PETER ZUZIN dokázal puk dokorčulovať a doraziť ho do prázdnej bránky, zatiaľ čo sa na neho dívala obranná dvojica hostí a Hylák, ktorý pri prvej strele Zuzina vykorčuloval z bránky. Asistencia: Peter Hraško.
     
    23:38
    Presilová hra domácich je využitá už po 35-tich sekundách, Zvolen je pri chuti.
     
    24:41
    Radovan Puliš fauluje Haščáka pri mantinely, je vylúčený za podrazenie.
     
    25:32
    Andrej Podkonický mal možnosť vystreliť na bránku hostí z ideálnej pozície, netrafil však puk a hostia sú už v pásme pri kombinovaní s pukom.
     
    25:58
    Hostia prekombinovali a dostali sami puk von z pásma už druhý krát po sebe.
     
    26:36
    Zvolen sa drží, nepúšťa hostí k strelám, momentálne drží stredné pásmo a teda aj puk ďaleko od vlastnej bránky.
     
    26:41
    Zvolen v plnom počte.
     
    26:59
    Michal Chovan z uhla strieľa na bránku, puk bol síce tečovaný, skončil však iba na bočnej sieti.
     
    27:17
    Richard Huna posúva bránku pri akcii domácich, keď sa až trojica domácich rútila na súperovu bránku.
     
    27:17
    Richard Huna je vylúčený za úmyselné zdržovanie hry.
     
    27:48
    Brabenec už pri bránke nahrával na strelu Juraškovi, ktorý z ideálnej pozície triafa iba mantinel a nie poloprázdnu bránku.
     
    28:30
    Hraško prihráva od modrej čiary na druhá stranu Juraškovi nepresne, Juraško mal pred sebou odkrytý priestor, no pokiaľ sa dostal s puku, priestor sa samozrejme vyplnil.
     
    29:17
    Hostia v plnom počte.
     
    29:59
    Marek Šimko musel vykorčulovať a pomôť svojím spoluhráčom pri rozohrávke, prihráva Michalovi Chovanovi, ktorý z medzikružia triafa iba výstroj Hyláka, hra je prerušená.
     
    30:12
    Košičania očividne poľavili a domáci majú oveľa viac priestoru ako v prvej časti hry.
     
    30:49
    Samuel Mlynarovič delovkou triafa iba mantinel v rýchlosti, následne sa hostia k dorážke nedostávajú.
     
    31:36
    Hačšák z dorážky triafa iba Šimka, ten bol úspešný a priestor bránky si pokryl. Zvolen sa následne previnil zakázaným uvoľnením, keď v strednom pásme nedokázal tečovať puk Radovan Puliš. Reklamná prestávka.
     
    32:02
    Vhadzovanie po pravici Mareka Šimka vyhrávajú hostia a ihneď strieľajú zásluhou Bulíka, vhadzovanie sa bude opakovať, Marek Šimko chytá.
     
    32:31
    Peter Zuzin znovu dokázal spoza obrancu vystreliť a narobiť tak problémy Hylákovi v bránke hostí, ktorý puk iba vyráža.
     
    33:16
    Hostia získavajú pásmo, po vhadzovaní pred Šimkom sa dostáva k strele Kolba, po jeho strele Šimko musel zakročiť a vyraziť puk k mantinelu.
     
    33:50
    Michal Chovan sa dlho hral s pukom pri vlastnej bránke, až pokiaľ ho to skoro nestálo gól vo vlastnej sieti, stratil puk totiž v ľavom kruhu, následne našťastie pre domácich zakročila obrana a vyhodila puk cez všetky čiary.
     
    34:44
    Táto tretina bola zo začiatku atraktívnejšia, hostia však začali hrať až v tej druhej polovici, preto je momentálne hra vyrovnaná napriek vedeniu domáceho celku.
     
    35:17
    Radovan Puliš dostával puk do rýchlosti, netriafa ho a neohrozuje Hyláka, Takáč však prihrávku pred vlastnou bránkou od spoluhráča nespracováva ideálne, puk sa mu odrazil od hokejky priamo do výstroje Hyláka, ktorý bol dezorientovaný, gól však z toho nebol.
     
    35:33
    Zvolen dal gól!
    PATRIK HUŇADY sa postaral o zvýšenie vedenia domáceho celku, keď po prihrávke od Mateja Síkelu spoza bránky chvíľu viedol puk až do pravého kruhu, odtiaľ sa mu podarilo z otočky vystreliť cez snáď trojicu hráčov, puk nakoniec aj na jeho prekvapenie končí v bránke, Hylák mal zakrytý výhľad. Asistencie: Matej Síkela, Martin Ďaloga.
     
    35:59
    Hostia držia puk pri bránke súpera, ide však iba o súboje pri mantinely, z ktorých hostia nevyústia do streleckej príležitosti.
     
    36:47
    Peter Hraško nahadzuje priamo na Hyláka, ten spracoval puk a ihneď rozohráva, svojmu tímu však do pásma nepomohol preniknúť.
     
    37:34
    Richard Huna strieľa spoza obrancu priamo do Šimka snáď z hranici modrej čiary, brankár Hkm chytá, vhadzuje sa po jeho pravici.
     
    37:51
    Huňady vyhráva vhadzovanie v strednom pásme, posiela puk za vlastnú bránku, odkiaľ Michal Šiška nahadzuje, puk však prechádza cez všetky čiary a je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    38:36
    Dvojica Zuzin - Brabenec získala puk v strednom pásme, vymenili si puk v medzikruží a zakončoval Zuzin, strieľal však mimo bránky.
     
    39:15
    Zaujímavá, no neokulahodiaca situácia sa udiala práve v poslednej minúte tejto tretiny. Novák fauloval Brabenca, hráč hostí úderom do hlavy poslal k ľadu Brabenca.Následne počas signalizovaného vylúčenia pokračovala hra, Novák sa už poberal na striedačku, rovnako ako Marek Šimko. Brankár HKm však pri ceste na striedačku našiel iba Nováka, ktorého poslal k ľadu rovnako, ako on Brabenca. Niekto v tom vidí úmysel, niekto nie, rozhodnú však samozrejme rozhodcovia.
     
    39:15
    Novák dostáva trest za faul na Brabenca a to za napadnutie hlavy a krku + osobný trest 10 minút, dvojminútový trest si odsedí Jokeľ.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    Zvolenčania zvládli túto tretinu vynikajúco, po góle do šatne na konci prvej tretiny rozbehol domácich Peter Zuzin už v 24. minúte, keď svoj tím poslal do vedenia. Po tomto góle nasledoval mierny útlm, keďže hostia si už uvedomovali dôležitosť zápasu. Ani táto skutočnosť však nezabránila gólu z hokejky Huňadyho, ten zvyšoval v 36. minúte na 3:1.

    Ďalšia tretina začne približne o 19:40.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:49
    Juraško drží puk vo vlastnom obrannom pásme, obzerá sa, komu by prihral, následne to ihneď posiela Podkonickému, ktorý s ľahkosťou prechádza do pásma.
     
    41:05
    Počas presilovky sa zatiaľ zaskvela iba strela Hraška od modrej čiary, ktorá skončila na pravom betóne Hyláka.
     
    41:10
    Dnešné stretnutie sleduje 2424 divákov.
     
    41:15
    Hostia v plnom počte.
     
    41:58
    Lukáš Jurík sa otočil s pukom a smeruje k vlastnej bránke, počas toho strieda celá formácia HKm.
     
    42:38
    Zvolens a počas tohto striedania zapotil vo vlastnom obrannom pásme, keď domáci nevedeli rozohrať, hostia napádali a narobili problémy aj Marekovi Šimkovi.
     
    43:09
    Matej Síkela iba dokorčuloval hráča s pukom, ktorý po tejto situácii nahadzuje do pásma, čím domáci získavajú puk na svoje hokejky.
     
    43:25
    Po krátkom prerušení hry sa čakalo na Huňadyho, ktorý sa iba tažko dvíhal z ľadu po zákroku hráča hostí, našťastie sa však nič nestalo a v hre sa pokračuje, nevylučuje sa.
     
    43:54
    Ťavoda krásne našiel Brabenca na modrej čiare, tomu však odskočil puk od hokejky priamo k súperovi.
     
    44:28
    Zvolen vyhráva vhadzovanie po vlastnom zakázanom uvoľnení, náslledne Lukáš Jurík prihráva na druhú stranu v úniku Chovanovi, tomu chýbali centimetre, aby sa dostal k puku a zakončil, bol faulovaný.
     
    44:28
    Deyl vylúčený za hákovanie, nasleduje presilová hra HKm.
     
    44:56
    Zvolen od začiatku presilovky hryzie, najprv netrafil Brabenec v čistej šanci pred bránkou, následne Chovan strieľa z uhla iba do výstroje.
     
    45:20
    Marek Slovák 2 minúty - podrazenie, 68 sekúnd budú hrať domáci presilovú hru o dvoch hráčov.
     
    46:12
    Brabenec dostal puk do pásma, prihráva na modrú Chovanovi, ten po pár prihrávkach s Juraškom zakončuje, no triafa iba výstroj Hyláka.
     
    46:23
    Michal Chovan trafil od modrej Marcinka, Chovan následne pokračoval v hre a prihral Juríkovi, ktorý zakončoval iba do výstroje Hyláka. Medzitým Marcinko stále leží na ľade...
     
    46:28
    Hostia vo štvorici.
     
    46:47
    Chovan si sám nahodil puk do pásma a sám ho aj dokočuloval, následne vidíme kolotoč prihrávok pred Hylákom.
     
    47:08
    Macejko pred vlastnou bránkou posiela k ľadu Ťavodu zdvihnutou hokejkou, odchádza na trestnú lavicu. 12 sekúnd bude ešte trvať presilová hra domácich o dvoch hráčov.
     
    47:20
    Zvolen dal gól!
    Po paradoxne prehratom vhadzovaní sa domáci dostali k puku, Hraško od modrej prihráva na Podkonického v ľavom kruhu, ten si o meter posunul puk bližšie k bránke, odkiaľ bekhendom prihráva Brabencovi, ktorý je sám pri bránke. KAMIL BRABENEC zakončuje krásnu akciu domácich iba ľahkým doťuknutím do bránky. Asistencie: Andrej Podkonický, Peter Hraško.
     
    48:04
    Zvolen hrá stále presilovú hru, stále hrozí pred Hylákom, hosťom ostáva iba hádzať sa do striel zvolenských hráčov.
     
    48:59
    Juraškova strela od modrej, puk zastavila vyrážačka Hyláka, no hra pokračuje, obranca hostí vyhodil puk cez všetky čiary.
     
    49:08
    Hostia už v plnom počte.
     
    49:50
    Oba tímy už v pätici, domáci však stále režírujú priebeh hry, hostia ostávajú zaskočení, na ľade vidno, že nie sú vo svojej koži.
     
    50:38
    Podkonický strieľal po predĺžení prihrávky od Chovana, Podkonický z pravého kruhu triafa iba výstroj Hyláka.
     
    51:07
    Novotný dokorčuloval strelu svojho spoluhráča, snažil sa o blafák, podarilo sa mu dostať puk za chrbát Mareka Šimka, puk však aj tak smeruje mimo bránky.
     
    51:48
    Lukáš Jurík je vylúčený za hákovanie, nasleduje presilová hra hostí.
     
    52:34
    Hraško spolu s Juraškom bojujú o puk pri mantinely, hostia však z tejto situácie vyšli ako víťazi a dostali puk na modrú čiaru.
     
    53:05
    Následne sa však po predĺžení prihrávky za bránku domácich Zvolenčania oslobodzujú, keď si Košičania nerozumeli v rozohrávke.
     
    53:35
    Košice sa však stále snažia o zníženie, Ťavoda teraz zabránil Šedovi v strele, keď si ľahol na ľad a puk presmeroval k mantinelu.
     
    53:48
    Domáci v plnom počte.
     
    54:31
    Zvolen dal gól!
    Lukáš Jurík sa po odsedení trestu ihneď zapája do hry, zo stredného pásma sa dostáva s pukom do prečíslenia, puk dokázal dostať až k bránke Hyláka, odkiaľ prihráva ideálne na druhú stranu TOMÁŠOVI ŠKVARIDLOVI, ktorý už iba doráža do odkrytej bránky, keďže sa Hylák nestihol presunúť. Asistencie: Lukáš Jurík, Michal Chovan.
     
    55:16
    Vhadzuje sa pred Šimkom, Zvolenčania sú úspešnejší, zmohli sa tentoraz iba na ľahké vyhodenie puku a teda odovzdanie puku súperovi.
     
    55:58
    Tentoraz je hra prerušená pre zakázané uvoľnenie a vhadzovať sa bude pred Hylákom, tam boli úspešnejší hostia, domáci sa k zakončeniu teda dostať nemohli.
     
    56:51
    Zuzin vyviezol puk, Podkonický korčuloval spolu s ním do medzikružia, po jeho prihrávke Podkonický tečuje a mení trajektóriu puku, netriafa však bránku hostí.
     
    57:40
    Vyzerá to tak, že oba tímy už iba dohrávajú tento zápas, o výsledku je už rozhodnuté, o tom niet pochýb.
     
    58:09
    Bránka Zvolenčanov je posunutá, Šimko leží otrasený na ľade, no nie zranený, v hre sa bude o malú chvíľku pokračovať.
     
    58:43
    Gajdoš to ešte skúšal slabším nahodením, nepodarilo sa mu od modrej trafiť priestor bránky.
     
    58:51
    Jenčík vybojoval puk pri bránke súpera, Milan Jurík bol nútený ho faulovať, v závere teda nasleduje ešte 69-sekundová presilovka hostí.
     
    59:03
    Košice dali gól!
    Za hostí znižuje po prihrávke od modrej čiary od Radeka Deyla MATÚŠ CHOVAN, tento hráč strieľa bez prípravy do odkrytej bránky. Šimko sa nestihol presunúť. Asistencie: Radek Deyl, Marcel Haščák.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Zvolenčania dokázali vybojovať tri body na domácom ľade s tímom HC Košice. Tretie stretnutie týchto dvoch mužstiev skončilo do tretice víťazstvom Zvolenčanov. Čo dodať, zápas pred koncom prvej tretiny vyzeral úplne inak, Zvolenčania neboli aktívnejší, nakopol ich až gól Michala Chovana, ktorý vyrovnával na konci prvej časti hry. Zvolen nakoniec nasúkal svojmu súeperovi až 5 gólov, zaslúžene teda dnes vyhráva a získava tri body.

    Prajeme Vám prijemný zvyšok dňa spoločne s onlajnami, športu zdar ! (20:20:30)

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 20. Chovan Michal (Jurík Lukáš, Škvaridlo Tomáš), 24. Zuzin Peter (Hraško Peter), 36. Huňady Patrik (Síkela Matej, Ďaloga Martin), 48. Brabenec Kamil (Podkonický Andrej, Hraško Peter), 55. Škvaridlo Tomáš (Jurík Lukáš, Chovan Michal) - 3. Mlynarovič Samuel (Slovák Marek), 60. Chovan Matúš (Deyl Radek, Hačšák Marcel)


    HKM Zvolen: Šimko Marek (Cibuľa Igor) - Juraško Michal (A), Hraško Peter - Ťavoda Ján, Mucha Ján - Výborný Martin, Pokovič Lubor - Pichnarčík Michal - Zuzin Peter, Brabenec Kamil (A), Podkonický Andrej - Škvaridlo Tomáš, Jurík Lukáš (C), Chovan Michal - Zuzin Lubor, Jurík Milan, Puliš Radovan - Ďaloga Martin, Huňady Patrik, Síkela Matej - Milan Čanky
    HC Košice: Hylák Alexandr (Riečický Dominik) - Šeda Michal (A), Novák Michal - Deyl Radek, Kolba Marek - Takáč Milan, Macejko Miroslav - Gajdoš Martin, Pašek Dušan - Jenčík Richard (C), Bulík Tomáš, Haščák Marcel (A) - Chovan Matúš, Marcinko Tomáš, Novotný Štepán - Huna Richard, Huna Róbert, Svitana Patrik - Mlynarovič Samuel, Slovák Marek, Jokeľ Oliver

    Rozhodčí: Goga, P.Jonák - R.Bednár, V.Snášel
    bahis siteleri