Žilina – Banská Bystrica 4:5 (kon.) | Martin – Piešťany 3:2 (po s.n.) | Skalica – Poprad 0:5 (kon.)
Nitra – Trenčín 3:1 (kon.) | Zvolen – Košice 5:2 (kon.)
konec
HKM Zvolen
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
HC Košice
sk Středa 14.11.2012, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:03
    Košice dali gól!
    Za hostí znižuje po prihrávke od modrej čiary od Radeka Deyla MATÚŠ CHOVAN, tento hráč strieľa bez prípravy do odkrytej bránky. Šimko sa nestihol presunúť. Asistencie: Radek Deyl, Marcel Haščák.
     
    54:31
    Zvolen dal gól!
    Lukáš Jurík sa po odsedení trestu ihneď zapája do hry, zo stredného pásma sa dostáva s pukom do prečíslenia, puk dokázal dostať až k bránke Hyláka, odkiaľ prihráva ideálne na druhú stranu TOMÁŠOVI ŠKVARIDLOVI, ktorý už iba doráža do odkrytej bránky, keďže sa Hylák nestihol presunúť. Asistencie: Lukáš Jurík, Michal Chovan.
     
    47:20
    Zvolen dal gól!
    Po paradoxne prehratom vhadzovaní sa domáci dostali k puku, Hraško od modrej prihráva na Podkonického v ľavom kruhu, ten si o meter posunul puk bližšie k bránke, odkiaľ bekhendom prihráva Brabencovi, ktorý je sám pri bránke. KAMIL BRABENEC zakončuje krásnu akciu domácich iba ľahkým doťuknutím do bránky. Asistencie: Andrej Podkonický, Peter Hraško.
     
    35:33
    Zvolen dal gól!
    PATRIK HUŇADY sa postaral o zvýšenie vedenia domáceho celku, keď po prihrávke od Mateja Síkelu spoza bránky chvíľu viedol puk až do pravého kruhu, odtiaľ sa mu podarilo z otočky vystreliť cez snáď trojicu hráčov, puk nakoniec aj na jeho prekvapenie končí v bránke, Hylák mal zakrytý výhľad. Asistencie: Matej Síkela, Martin Ďaloga.
     
    23:12
    Zvolen dal gól!
    O vniknutie do pásma sa pokúsil Peter Zuzin, tento hráč strieľal spoza dvoch obrancov na Hyláka, puk posiela po ľade priamo do pravej tyče, odkiaľ sa puk odráža pred bránku. PETER ZUZIN dokázal puk dokorčulovať a doraziť ho do prázdnej bránky, zatiaľ čo sa na neho dívala obranná dvojica hostí a Hylák, ktorý pri prvej strele Zuzina vykorčuloval z bránky. Asistencia: Peter Hraško.
     
    19:33
    Zvolen dal gól!
    Lukáš Jurík zadovkou v strednom pásme prihráva na MICHALA CHOVANA, ten individuálne vnikol do pásma, kde si najprv puk prehodil na ľavú stranu, odtiaľ namieril po obhodení si obrancu medzi betóny brankára hostí, ktorý strelu ztlmil, no nezabránil gólu. Asistencie: Lukáš Jurík, Tomáš Škvaridlo.
     
    02:28
    Košice dali gól!
    SAMUEL MLYNAROVIČ individuálne prechádza cez modrú čiaru do pásma, strieľa spoza obrancu a triafa to krásne popod vyrážačku Mareka Šimka ! Asistencia: Marek Slovák.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 20. Chovan Michal (Jurík Lukáš, Škvaridlo Tomáš), 24. Zuzin Peter (Hraško Peter), 36. Huňady Patrik (Síkela Matej, Ďaloga Martin), 48. Brabenec Kamil (Podkonický Andrej, Hraško Peter), 55. Škvaridlo Tomáš (Jurík Lukáš, Chovan Michal) - 3. Mlynarovič Samuel (Slovák Marek), 60. Chovan Matúš (Deyl Radek, Hačšák Marcel)


    HKM Zvolen: Šimko Marek (Cibuľa Igor) - Juraško Michal (A), Hraško Peter - Ťavoda Ján, Mucha Ján - Výborný Martin, Pokovič Lubor - Pichnarčík Michal - Zuzin Peter, Brabenec Kamil (A), Podkonický Andrej - Škvaridlo Tomáš, Jurík Lukáš (C), Chovan Michal - Zuzin Lubor, Jurík Milan, Puliš Radovan - Ďaloga Martin, Huňady Patrik, Síkela Matej - Milan Čanky
    HC Košice: Hylák Alexandr (Riečický Dominik) - Šeda Michal (A), Novák Michal - Deyl Radek, Kolba Marek - Takáč Milan, Macejko Miroslav - Gajdoš Martin, Pašek Dušan - Jenčík Richard (C), Bulík Tomáš, Haščák Marcel (A) - Chovan Matúš, Marcinko Tomáš, Novotný Štepán - Huna Richard, Huna Róbert, Svitana Patrik - Mlynarovič Samuel, Slovák Marek, Jokeľ Oliver

    Rozhodčí: Goga, P.Jonák - R.Bednár, V.Snášel
    bahis siteleri