Finsko – Maďarsko 3:1 (kon.) | Kanada – Švédsko 7:2 (kon.) | Německo – Rusko 3:4 (po pr.)
USA – Česko 10:0 (kon.)
po prodl.
Německo
3:4 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:1)
Rusko
Pátek 04.01.2013, 16:30 • Vierumäki • Mistrovství světa žen do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:28
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusky rozhodují dnešní utkání i souboj o záchranu v elitní divizi MS! O vítěznou branku se postarala JELENA DERGAČJOVOVÁ! Asistence: Diana Bulatovová.
     
    59:02
    Německo právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Němky srovnávají a ještě budou bojovat o záchranu v elitní skupině MS žen do 18 let! Vyrovnávací branku dává MARIE-KRISTIN SCHMIDOVÁ! Asistence: Michelle Lubbertová.
     
    37:31
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusky jdou při hře ve čtyřech do vedení díky gólu VALERIE PAVLOVOVÉ! Bez asistence!
     
    34:45
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Hra se nyní hodně vyrovnala, ale i přesto dokázali Rusky vytěžit srovnání! Autorkou druhé trefy je ANNA ŠOCHINOVÁ! Asistence: Jelena Dergačjovová a Alevtina Štarjovová.
     
    21:32
    Německo právě vstřelilo branku!
    Dvojitá přesilovka je využitá! Německo posílá svojí brankou do vedení DANA REIMANNOVÁ! Asistence: Laura Klugeová a Muriel Scheuerleinová.
     
    16:05
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusky využívají přesilovou hru! Přesilovkovou souhru zakončila JEKATĚRINA NIKOLAJEVOVÁ! Asistence: Taťjana Kitajevová a Diana Bulatovová.
     
    09:26
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němky jdou do vedení, které je pro ně velmi důležité. Autorkou první branky je LARISSA SWIKULLOVÁ! Asistence: Laura Klugeová a Nicola Eisenschmidová.

    Jakub Vais

    Branky a nahrávky: 10. Swikullová (Klugeová, Eisenschmidová), 22. Reimannová (Klugeová, Scheuerleinová), 60. Schmidová (Lubbertová) - 17. Nikolajevová (Kitajevová, Bulatovová), 35. Šochinová (Dergačjovová, Štarjovová), 38. Pavlovová, 65. Dergačjovová (Bulatovová)


    Německo: Alblová (60. Schusterová) - Dusterhoftová, Bartschová, Heiseová, Voogová, Reimannová, Scheuerleinová, Pleyerová - Lubbertová, Karpfová, Spielbergerová - Bauerová, Engelová, Schmidová - Swikullová, Eisenschmidová, Klugeová - Gasdeová, Poloková, Fischerová - Nixová.
    Rusko: Morozovová (Ovčarovová) - Batalovová, Čistjaková, Nikolajevová, Maximovičová, Timofejevová, Bodrikovová, Voroncovová - Štarjovová, Šochinová, Dergačjovová - Bulatovová, Bočarovová, Pavlovová - Kitajevová, Modinová, Kovaljovová - Šamenková, Rachimovová, Litvincevová.

    Rozhodčí: Hengstová (Nizozemsko) – Partanenová, Visalaová (obě Finsko)
    bahis siteleri