Valladolid – Mallorca 3:1 (kon.) | Espanyol – Celta Vigo 1:0 (kon.) | Osasuna – Real Madrid 0:0 (kon.)
Valencia – Sevilla 2:0 (kon.)
konec
Real Valladolid
3:1 (1:1)
RCD Mallorca
Sobota 12.01.2013, 16:00 • Estadio José Zorrilla, Valladolid • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    PATRICK EBERT předvedl výbornou individuální akci po pravé straně, kde měl spoustu prostoru. Ve vápně udělal kličku Nunesovi, položil si brankáře a nechytatelnou ránou doprostřed branky rozhoduje dnešní zápas.
     
    88
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Další snaha domácího středopoloře však nesla svého ovoce. Eber výborně našel mezi středními obránci OSCARA, který přízemní ránou prostřelil vyběhnutého hostujícího brankáře a v závěru utkání tak opět posouvá svůj tým do vedení.
     
    38
    Mallorca právě vstřelila branku!
    Z pravé strany nacentroval do vápna unikající Arizmendi, který našel na zadní tyči úplně volného VICTORA CASADESÚSE, který neměl problém umístit hlavou míč do sítě. Mallorca tak perfektní a bleskovou akcí vyrovnává zápas.
     
    21
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Na opětovaný útok však už Aouate nestačil. Ze střední vzdálenosti napřáhl domácí PATRICK EBERT, který poslal přesnou ránu těsně pod břevno hostující branky. Obránci RCD před jeho postupem nepochopitelně couvali a tak měl domácí střelec vedoucí branky dostatečný prostor pro své zakončení.

    Jaroslav Keř

    Branky: 21. Ebert, 88. Oscar, 90+3. Ebert - 38. Casadesús

    Karty:   48. Sastre (RVL), 59. Sereno (RVL) - 24. Luna (MLR), 32. Geromel (MLR), 61. Santos (MLR), 61. Bigas (MLR)


    Real Valladolid: Hernández - Rukavina, Sereno, Valiente, Balenziaga - Alvaro Rubio (C), Sastre - Omar (71.Bueno), Oscar (90.Baraja), Ebert - Larsson (80.Guerra).
    RCD Mallorca: Aouate - Nsue, Nunes (C), Geromel (89.Hemed), Bigas - Pina, Martí (85.Fontas) - Arizmendi, Luna (56.Pereira), Dos Sanstos - Casadesús.

    Rozhodčí: Hernández - Rodríguez, Rivas
    bahis siteleri