Bologna – Chievo 4:0 (kon.) | Inter – Pescara 2:0 (kon.)
konec
Bologna FC
4:0 (2:0)
Chievo Verona
Sobota 12.01.2013, 18:00 • Stadio Renato Dall'Ara, Bologna • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    89
    Bologna právě vstřelila branku!
    Poslední hřebíček do veronské rakve díky svému důrazu a bojovnosti přidal MANOLO GABBIADINI.
     
    59
    Bologna právě vstřelila branku!
    Jestliže to před chvíli byla obrovská křeč, teď už je to smrtelná křeč. Po souhře náhod a odrazů se na malém vápně dostal míč k důraznému ALBERTU GILARDINOVI, jenž prostřelil Sorrentina.
     
    44
    Bologna právě vstřelila branku!
    ALBERTO GILARDINO střílí gól do šaten. Pérez ve středu pole výborně obral Théréaua, vyslal mezi dva beky Gilardina a ten si již věděl rady - počkal na spadnutí Sorrentina a pak jej s klidem sobě vlastním přehodil.
     
    13
    Bologna právě vstřelila branku!
    Toto je obrovské zadostiučinění pro PANAGIOTISE KONEHO! Toho v pokutovém území neuhlídal Vacek, řecký útočník si naskočil na Diamantiho rohový kop a překonal ztuhlého Sorrentina, jenž pouze bezmocně sledoval cestu míče za jeho záda.

    Daniel Polách

    Branky: 13. Kone, 44. Gilardino, 59. Gilardino, 89. Gabbiadini

    Karty:   32. Kone (BLG), 76. Antonsson (BLG) - 20. Cesar (CHV), 29. Cofie (CHV), 62. Jokić (CHV), 64. Rigoni (CHV), 78. Paloschi (CHV)


    Bologna FC: Agliardi - Antonsson, Garics, Cherubin, Portanova - Krhin, Pérez, Gabbiadini, Diamanti (87. Sorensen) - Gilardino (78. Acquafresca), Kone (85. Pazienza)
    Chievo Verona: Sorrentino - Andreolli, Cesar, Jokić, Sardo - Guana (18. Paloschi), Cofie, Rigoni, Vacek, Stoian (52. Pellissier) - Théréau (65. Luciano)

    Rozhodčí: Davide Massa
    bahis siteleri