Šumperk – Hr. Králové 2:1 (po s.n.) | Litoměřice – Benátky n/J 7:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 1:6 (kon.)
Most – Kadaň 3:2 (kon.) | Beroun – Třebíč 1:4 (kon.) | Písek – Ústí n/L 1:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Olomouc 4:7 (kon.)
po s.n.
DRACI PARS ŠUMPERK
2:1 (0:1, 0:0, 1:0 - 0:0)
Královští lvi Hradec Králové
Sobota 02.02.2013, 17:00 • Tyršův stadion Šumperk • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Draci právě vstřelili branku!
    Rozhodující samostatný nájezd trefil do šibenice JAKUB HULVA, Draci doma vítězí 2:1 po samostatných nájezdech.
     
    Klička na bekhend a je hotovo! Puk pod víko, ukázkové zakončení, Šumperk doma získává dva body!
     
    Zápěstím do šibenice na vyrážečku Luňáka - 1:0!
     
    63:40
    Tyčka šumperské branky!
     
    63:30
    Navíc Haas zlomil hokejku.
     
    63:26
    Domácí jdou podruhé pykat za příliš mnoho hráčů na ledě! Včera mi přitom jeden z příznivců Draků sdělil během diskuse poměrně zajímavý postřeh, že v době koučování dua Moták - Kučera, tedy při trenérské dvojici, se tento prohřešek stával výjimečně, jestli vůbec. Za jednoho trenéra je to velmi častý typ trestu pro Draky. Teď se tak brání ve třech proti čtyřem, trest odpykává Gewiese.
     
    63:15
    Skvělá individuální akce Staňka, kterou zakončoval Plášek, ale Luňák si tyč pokryl!
     
    52:57
    Tak domácí si zahrají přesilovku, za držení hole odchází na trestnou lavici někdo z hostů - no, měl by odejít, ale nikomu z hradeckých hráčů se tam nechce. Vyloučen Patrik Moskal.
     
    47:15
    Jenže právě Říha přehnal nasazení na brankovišti a podražením Sedláka se provinil proti pravidlům.
     
    46:48
    Hosté mají drtivý tlak, Říha dostal na brankovišti prudkou přihrávku přímo na čepel, jenže puk mu ji přeskočil, než aby se od ní odrazil do branky!
     
    46:08
    Tak hosté sahali po návratu do vedení, několikrát puk poskakoval kolem branky, až Aleš Staněk řešil přihrávku na zadní tyč, kde byl Macháň, chytrým faulem, protože útočník hostů by zakončoval do prázdné branky. Dvě minuty za hákování.
     
    41:09
    Draci právě vstřelili branku!
    ALEŠ HOLÍK dává podobný gól jako v první třetině Tvrdík! Odražený puk po Sedlákově ráně zblokovaný hokejkou bránícího hráče zasadil Holík pod břevno nad ležícího Luňáka! A to je zápis do dějin šumperského hokeje, je to tisící gól šumperského hokeje v druhé nejvyšší soutěži v zemi. Asistence: Tomáš Sedlák.
     
    39:59
    Holíkova bomba tečovaná bruslí hradeckého hráče, který se odvážně do příklepu šumperského kapitána vrhnul, prosvištěla těsně nad břevnem Luňákovy branky!!!
     
    39:21
    A přece jen se vylučuje na straně Hradce Králové, za podražení trestán dvěma minutami Michal Tvrdík. Pokud se nepletu, to je snad již třetí trest hradeckého kapitána.
     
    36:13
    A naprosto hloupý faul teď vysekl Michal Tvrdík, který nejprve zcela laxně nedohrál puk, který tak dojel domácí Staněk, poté pak Tvrdík rychlou svižnou sekl Staňka a teď mu mohou spoluhráči poděkovat za zmařenou přesilovku.
     
    34:12
    A další útok, Červenka se protlačil do zakončení a bekhendem trefil rameno Luňáka, ten raději přerušuje hru. Hosté teď čelí silnému náporu, Šumperk navíc již hraje zkrácenou přesilovku.
     
    33:45
    Zvýšená aktivita domácích rázem dělá hostům neuvěřitelné problémy a Holík mohl z mezikruží pálit, ale ideální pozici prováhal, druhá rána sražena mimo.
     
    33:17
    Teď se již vylučovat bude! Martin Novotný znovu bez ostychu projel hradeckou obranou a tlačil se do brankoviště za Luňákem, Korím mu ale nasadil teploměr a za hákování jde za katr.
     
    07:52
    Michal Hlinka dostává dvě minuty za sekání a hosté si zahrají přesilovku.
     
    29:50
    Kindl vypracoval zakončení pro Navrátila, jeho rána ještě byla před Luňákem tečována a hradecký brankář měl plné ruce práce odrazit puk za branku.
     
    27:45
    Novotného bombu se snažil dorážet Haas, ale Luňák si pokryl levou tyčku.
     
    26:03
    Miroslav Třetina ale u koncovky přeťal Haasovu hokejku a dostává dvě minuty.
     
    26:00
    Neskutečný závar před Luňákem, který způsobil svým rázným vpádem do brankoviště Cink podpořený Haasem a právě Haas v pádu trefil tyčku!
     
    23:38
    Za nedovolené bránění exšumperského Zdeňka Kubici dostává dvě minuty Marek Haas.
     
    19:53
    Domácí rozebrali hosty, Luňák po zákroku zůstal v rozkleku mimo brankoviště, ale finální přihrávka na napřaženého Holíka, který již čekal na vyslání své bomby, byla nepřesná!
     
    19:33
    Tak teď už hostům další hraniční zákrok neprošel, na dvě minuty vykázán Michal Tvrdík, verdikt - nedovolené bránění. Berger poslal k ledu Hlinku, který se tlačil před branku.
     
    17:07
    Poměr sil se vyrovná, i když se to domácím absolutně nelíbí, dvě minuty za podražení dostává Tomáš Brunec.
     
    15:47
    Sečteno podtrženo - dvě minuty pro Jana Bergera za držení protihráče, i když nutno dodat, že z těch tří sporných momentů zaváněl tento faulem nejméně.
     
    12:20
    Fantastický zákrok Štůralův, který si však sám šumperský brankář vlastně připravil! Puk vyrazil k zadní tyči, rybičkou se jej ještě snažil vytlačit mimo nebezpečí, ale u puku byl dříve Třetina, který se snažil mířit pod břevno. Štůrala ale po Haškovsku lehl na záda a vymrštěnou rukou nad sebe puk vyrazil za branku!
     
    08:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté přišli k brance trošku jako slepý k houslím! Štůrala vyrazil pokus z brankoviště jednoho z hradeckých útočníků k modré čáře, kde měl napřaženo Korim, jenže puk mu z ideální střelecké pozice sebral Zukal, který si přehazoval kotouč na forhend, jenže rychlá rána mu absolutně nesedla a odskákala mimo branku. Tam však stál volný MICHAL TVRDÍK, jenž plácnutím poslal puk za vyjetého Štůralu, který navíc byl blokován v návratu do brankoviště. Asistence: Marek Zukal.
     
    03:24
    První šumperský útok motal hradeckým hráčům hlavu za jejich brankou a odnesl to dvěma minutami za držení Jiří Hendrich, který si pomohl nedovoleně v souboji s Karlem Pláškem.
    Marken.cz

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 42. Holík (Sedlák), 65. Hulva - 9. Tvrdík (Zukal)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) - Novotný, Holík, Tesařík, Gewiese, Pastor, Sedlák, Navrátil - Haas, Staněk, Plášek - Cink, Hlinka, Finsterle - Brunec, Hulva, Červenka - Kindl, Skoumal, Meidl. Trenér: Radek Kučera.
    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (Mahdal) - Drtina, Vágner, Korim, Zukal, Chmelíř, Roupec, Hendrich - Třetina, Brož, Říha - Švagrovský, Tvrdík, Kubica - Budínský, Macháň, Moskal - Půlpán, Berger, Valášek - Haluza. Trenér: Jiří Kučera.

    Rozhodčí: Jeřábek ml., Úlehla - Lučan, Moravec
    bahis siteleri