Vsetín – Slavia 2:1 (kon.) | Třinec – K. Vary 1:0 (po pr.) | Jihlava – Chomutov 5:3 (kon.)
Havířov – Motor ČB 3:2 (po s.n.) | Hr. Králové – HC Litvínov 5:2 (kon.) | Olomouc – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.)
Přerov – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Písek 3:4 (kon.) | Zlín – Sparta 7:2 (kon.)
Vítkovice – HC Plzeň 4:3 (po pr.) | Liberec – HC Kladno 8:4 (kon.) | Pardubice – Letňany 3:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
7:2 (1:1, 1:1, 5:0)
HC Sparta Praha
Sobota 02.02.2013, 12:30 • ZS Luďka Čajky • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    55:23
    Zlín právě vstřelil branku!

    MARTIN HELEŠIC v oslabení ujel, vzal vyhozený puk a navyšuje stav už na rozdíl pět branek. Bez asistence.
     
    52:32
    Zlín právě vstřelil branku!

    Domácí udrželi nervy na uzdě a vyplatilo se. MICHAL STUCHLÍK nahodil puk mezi dvěma obránci hostů na najíždějícího Dalajku. Ten mu puk před bránou vrátil a Stuchlík neměl větší problém zasunout puk do brány, kde se Pírs nestihl přesunout. Asistence: Patrik Dalajka.
     
    46:03
    Zlín právě vstřelil branku!

    Domácí proměnili přesilovku a už vedou o tři branky. MICHAEL HLAVÁČ se dostal až k brankovišti Pírse a střelou o tyč navýšil vedení Zlína. Asistence: Jan Vyoral.
     
    43:05
    Zlín právě vstřelil branku!

    A Zlín nadstavuje své vedení. Kobylík nastřelil puk od modré. Kotouč se ovšem zasekl o pár bráních hráčů a tam se k němu dostal MIROSLAV ZAREMBA a ten už neměl potíž zasunout puk za zmateného Pírse. Asistence: Richard Kobylík.
     
    40:30
    Zlín právě vstřelil branku!

    PATRIK DALAJKA dostal puk od Hladiše a od modré poslal střelu zápěstím přímo do rohu klece. Zastíněný Pírs neměl šanci. Asistence: Dominik Hladiš.
     
    39:31
    Sparta právě vstřelila branku!

    Těsně před koncem druhé periody Sparta vyrovnala! Před bránou se ocitl MAREK MAJOR a střelou k pravé tyči srovnal stav. Asistence: Václav Krudenc.
     
    35:19
    Zlín právě vstřelil branku!

    Zlín jde do vedení! JIŘÍ VELČOVSKÝ z pravého kruhu poslal ukázkovou střelu do pravého horního rohu Pírsovy brány. Asistence: Filip Stránský.
     
    18:08
    Zlín právě vstřelil branku!

    Po delším obléháním obranného pásma hostů se snaha vyplatila. Zlín srovnává. LUMÍR GALUŠKA dostal přihrávku od Stránského, chvíli si počkal a pak z mezikruží poslal puk do klece. Asistence: Filip Stránský.
     
    08:52
    Sparta právě vstřelila branku!

    Zaremba se ještě nestihl vrátit k bráně a toho využila Sparta a jde do vedení. Po přihrávce od Ondřeje Mikliše se mezi Halodovy betony trefuje JIŘÍ ČERNOCH. Asistence: Ondřej Mikliš, Patrik Kadeřávek.

    Jakub Sovadina

    Branky a nahrávky: 19. Galuška (Stránský), 36. Velčovský (Stránský), 41. Dalajka (Hladiš), 44. Zaremba (Kobylík), 47. Hlaváč (Vyoral), 53. Stuchlík (Dalajka), 56. Helešic - 9. Černoch (Mikliš, Kadeřávek), 40. Major (Krudenc)


    Berani Zlín: Haloda - Grygera, Kobylík, Kužílek, Procházka, Schmied, Stuchlík, Váňa, Velčovský - Bumbál, Dalajka, Gago, Galuška, Helešic, Hladiš, Hlaváč, Pavlůsek, Pelánek, Stránský, Vyoral, Zaremba.


    HC Sparta Praha: Pírs - Široký, Klindera, Vokurka, Vacek, Kadeřávek, Bartoš, Augustin, Havel, Kolář, Keller, Pulkrab, Mikliš, Černoch, Procházka, Major, Krudenc, Hozák.

    Rozhodčí: Humpolíček - Dřínovský, Novák
    bahis siteleri