Benátky n/J – Litoměřice 3:5 (kon.) | Písek – Beroun 4:2 (kon.) | Most – Šumperk 5:3 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
3:5 (1:2, 2:1, 0:2)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 23.02.2013, 17:00WSM Liga - O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Přihrávka přes šířku pásma šla Jaroměřskému na paty. Dopředu se tak vydal PAVEL MRŇA na jediného obránce - Pabišku. První střelu namířil Mrňa do Pabiškových nohou. Svým druhým pokusem však zamířil přesně. Bez asistence.
     
    41:06
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    První střela hostujícího mužstva na domácí svatyni ve třetí třetině hned končí brankou. Jiří Stejskal nemohl přes několik clonících hráčů vůbec vidět na střílejícího JAKUBA EVANA, jehož tvrdá střela končí za brankovou čárou. Asistence: Martin Novák, Petr Šinágl.
     
    38:50
    Benátky právě vstřelily branku!
    Ještě v téže minutě se Benátky dočkaly vyrovnávací trefy. LUKÁŠ VAŘECHA ujížděl se spoluhráčem na jediného beka soupeře, vzal vše na sebe a střelou do šibenice nedal Melicherčíkovi sebemenší šanci zasáhnout. Asistence: Josef Skořepa, Ján Niko.
     
    38:32
    Benátky právě vstřelily branku!
    Domácí se opět dostávají na dostřel jediné branky. Liška vyhrál vhazování na připraveného a napřaženého PETRA KOLMANNA, který od modré čáry propálil hostujícího gólmana. Asistence: Tomáš Liška.
     
    34:32
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Benátečtí byli v této pasáži pasivnější a jsou za to potrestáni třetím a nutno podotknout, že velmi smolným gólem, jehož autorem je MARTIN NOVÁK. Je možné, že si puk do branky srazil někdo z vlastních beků. Asistence: Dušan Žovinec, Šimon Antončík.
     
    07:54
    Benátky právě vstřelily branku!
    Domácí se vracejí do zápasu díky proměněné přesilové hře. Od modré čáry napřáhl TOMÁŠ MRKVIČKA a puk se zastavil až v síti za Melicherčíkem. Asistence: Tomáš Klimt, Petr Kolmann.
     
    07:16
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Klasickou přesilovku ale Stadion využívá. KRYŠTOF KAFAN prostřelil Blažíčka k levé tyči a zvyšuje tak náskok hostujícího celku. Asistence: Pavel Mrňa, Patrik Husák.
     
    03:43
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Nyní už to však JAKUBU EVANOVI vyšlo. Po střele od modré čáry využil zakrytého výhledu brankáře Blažíčka, když kotouč změtí těl prolétl až do sítě. Asistence: Jaroslav Hašek, Petr Šinágl.

    Tomáš Nejedlo

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 8. Mrkvička (Klimt, Kolmann), 39. Kolmann (Liška), 39. Vařecha (Skořepa, Niko) - 4. Evan (Hašek, Šinágl), 8. Kafan (Mrňa, Husák), 35. Novák (Žovinec, Antončík), 42. Evan (Novák, Šinágl), 60. Mrňa


    HC Benátky nad Jizerou: Blažíček (35. Stejskal) - Kolmann, Pyrochta, Jaroměřský, Mrkvička, Niko, Pabiška - Bortňák, Špaček, Kopic, Vařecha, Liška, Král, Klimt, Skořepa, Jech, Maďar, Miškovský, Skalický.
    HC Stadion Litoměřice: Melicherčík (Hruška) - Sobotka, Drábek, Žovinec, Evan, Chmel, Husák, Martinka, Míka - Šinágl, Mrňa, Antončík, Rubeš, Tvrzník, Slížek, Žalčík, Náprstek, Kafan, Hašek, Hlusička, Novák.

    Rozhodčí: J. Jílek - Frodl, Svobodová

    Diváci: 165
    bahis siteleri