Stuttgart – Fürth 0:2 (kon.) | Hannover – Mohuč 2:2 (kon.) | W. Brémy – Hoffenheim 2:2 (kon.)
Norimberk – Leverkusen 0:2 (kon.) | Frankfurt – Düsseldorf 3:1 (kon.) | Dortmund – Bayern 1:1 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
1:1 (1:1)
Bayern Mnichov
Sobota 04.05.2013, 18:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    85
    Šest žlutých a jedna červená. Bayern si v tomto ohledu musí dát do příštího zápasu velký pozor. Číslo je to obrovsky vysoké.
     
    65
    Tak přeci jen je Rafinha vyloučen. Po krátké debatě sudích je po druhé žluté kartě poslán pod sprchy. Emoce nyní pořádně bublají oběma tábory. Hosté budou hrát poměrně dlouho v oslabení.
     
    63
    Přihrávka na paty pro Schiebera, ten si ale míč posléze vzal a přihrál jej na Blaszcykowskiho. Toho hodně nebezpečně dohrál Rafinha a kartu dostává nakonec překvapivě právě domácí hráč.
     
    61
    Penalta a obrovská šance Dortmundu není využita. Každopádně se hráči domácích stále tlačí víc před bránu a z toho přichází i vynucený faul, kterým se prezentoval Rafinha. Pro Bayern je to už čtvrtá žlutá, zatímco Borussia nemá jedinou.
     
    45
    Ještě jedna žlutá pro Bayern, potrestán je již v nastaveném čase Boateng. To už je pro hosty celkově třetí napomenutí, za poločas poměrně velké číslo.
     
    39
    Zajímavá standardka pro Dortmund. Luiz Gustavo vidí po faulu na Schmelzera žlutou kartu a navíc bude domácí Sahin kopat trestný kop zhruba z dvaceti metrů.
     
    10
    Prvním potrestaným hráčem zápasu je ukrajinský reprezentant Tymoščuk, který ostře zajel do Sahina. Tam nebylo co řešit, jasná žlutá.

    Roman Zajíček

    Branky: 11. Großkreutz – 23. Gómez

    Karty:   63. Blasczykovski (DOR) – 10. Tymoščuk (BAY), 39. Luiz Gustavo (BAY), 45. Boateng (BAY), 61. Rafinha (BAY), 85. Can (BAY)   65. Rafinha (BAY)

    Neproměněná penalta: 60. Lewandowski (DOR), brankář Neuer zneškodnil


    Borussia Dortmund: Weidenfeller – Grosskreutz, Subotič, Santana, Schmelzer – Kehl (70. Reus), Sahin, Blaszczykowski (84. Bender), Gündogan (15. Leitner), Schieber – Lewandowski. Trenér: Jürgen Klopp.
    Bayern Mnichov: Neuer – Rafinha, Van Buyten, Boateng, Contento – Tymoščuk, Luiz Gustavo, Alaba (90+2 Højbjerg), Shaqiri, Pizzaro (75. Müller), Gómez (67. Can). Trenér: Jupp Heynckes.

    Rozhodčí: Gagelmann – Anklam, Thielert

    Diváci: 80 645
    bahis siteleri