Stuttgart – Fürth 0:2 (kon.) | Hannover – Mohuč 2:2 (kon.) | W. Brémy – Hoffenheim 2:2 (kon.)
Norimberk – Leverkusen 0:2 (kon.) | Frankfurt – Düsseldorf 3:1 (kon.) | Dortmund – Bayern 1:1 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
1:1 (1:1)
Bayern Mnichov
Sobota 04.05.2013, 18:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    23
    Bayern právě vstřelil branku!
    První velká šance Mnichova a je vyrovnáno. MARIO GÓMEZ dostal krásný a hlavně přesný pas na svou hlavičku od Rafinha a v takových momentech si umí tento hostující kanonýr poradit. Svou hlavičku umístil přesně do protipohybu Weidenfellera, jenž se natahoval po míči marně. Kde teď byla domácí obrana, to je trochu záhadou. Tak zatím se nehraje na nějaké šance, rovnou padají góly.
     
    11
    Dortmund právě vstřelil branku!
    První kloudná akce zápasu a je to gól. Domácí vedou po výtečném centru Schiebera a ještě lepšímu voleji KEVINA GROßKREUTZE. Ten se do míče opřel opravdu parádně a Neuer plachtil vzduchem úplně zbytečně. Pro Bayern je teprve čtvrtá obdržená branka v této sezóně na hřišti soupeře. Neuvěřitelná bilance. Tak či onak, Dortmund se ujímá vedení.

    Roman Zajíček

    Branky: 11. Großkreutz – 23. Gómez

    Karty:   63. Blasczykovski (DOR) – 10. Tymoščuk (BAY), 39. Luiz Gustavo (BAY), 45. Boateng (BAY), 61. Rafinha (BAY), 85. Can (BAY)   65. Rafinha (BAY)

    Neproměněná penalta: 60. Lewandowski (DOR), brankář Neuer zneškodnil


    Borussia Dortmund: Weidenfeller – Grosskreutz, Subotič, Santana, Schmelzer – Kehl (70. Reus), Sahin, Blaszczykowski (84. Bender), Gündogan (15. Leitner), Schieber – Lewandowski. Trenér: Jürgen Klopp.
    Bayern Mnichov: Neuer – Rafinha, Van Buyten, Boateng, Contento – Tymoščuk, Luiz Gustavo, Alaba (90+2 Højbjerg), Shaqiri, Pizzaro (75. Müller), Gómez (67. Can). Trenér: Jupp Heynckes.

    Rozhodčí: Gagelmann – Anklam, Thielert

    Diváci: 80 645
    bahis siteleri