Polsko – Moser Medical Graz 99ers 1:5 (kon.) | Poprad – Košice 3:5 (kon.)
konec
Polsko
1:5 (0:1, 0:1, 1:3)
Moser Medical Graz 99ers
sk Sobota 24.08.2013, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Partner:
     
    51:36
    Graz dal gól!
    Hokejisti Grazu dokázali využiť početnú výhodu o dvoch mužov tri sekundy pred návratom Gorneho! Po niekoľkých vyrazených strelách Grazu sa k puku na ľavej strane dostal DANIEL WOGER, ktorý pekným švihom do hornej časti poľskej brány prekonal bezmocného Odrobneho. Asistenciu si pripisuje Andy Sertich.
     
    49:30
    Poľsko dalo gól!
    Hokejisti Grazu boli už síce v plnom počte, no napokon inkasovali po fantastickej prihrávkovej kombinácii Poliakov! Po tvrdej strele z pravej strany od Galanta gólman Sabourin puk betónom vyrazil napravo od seba. Tam však stál pozorný DARIUSZ GRUSZKA, ktorý svojou delovkou nedal gólmanovi Sabourinovi žiadnu šancu! Asistencie si pripisujú hráči Radoslaw Galant a Jakub Witecki.
     
    48:02
    Graz dal gól!
    Poliaci sa usadili v útočnom pásme, no napokon neuspeli. Woger zachytil puk a vyhodil ho do úniku kapitánovi GREGOVI DAYOVI, ktorý v oslabení nezaváhal a bez problémov prekonal bezmocného gólmana Odrobneho. Asistenciu si pripisuje Daniel Woger.
     
    45:45
    Graz dal gól!
    Poliaci sa snažili nájsť recept na gólmana Sabourina, no mierne pozabudli na obranu. Hokejisti Grazu sa dostali do prečíslenia a napokon prekonali bezmocného Odrobneho. Po dobrej prihrávke od Wogera sa k puku dostal Kinasewich, ktorý tvrdo vypálil, no gólman Odrobny puk zblokoval len tesne pred jeho odkrytú bránu. V nej rozvlnil sieť dobrou dorážkou ANDY SERTICH! Asistencie si pripisujú hráči Ryan Kinasewich a Daniel Woger.
     
    31:40
    Graz dal gól!
    Graz sa z rýchleho protiútoku dostáva do dvojgólového vedenia! Po skvelej bekhendovej prihrávke z pravej strany od Latendresseho, ktorá síce bola zblokovaná, sa k puku na ľavom krídle dostal FRANCIS LEMIEUX, ktorý bol nebránený a prekonal bezmocného gólmana Odrobneho jednoduchou strelou. Bez asistencií.
     
    09:52
    Graz dal gól!
    Hokejisti Grazu sa dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Coulombeho sa k puku na ľavej strane dostal grazský kapitán GREG DAY, ktorý nahodil puk na poľskú bránu a ten napokon prešiel pomedzi Odrobneho betóny a rozvnil sieť v poľskej svätyni. Asistenciu si pripisuje Patrick Coulombe.

    Branky a nahrávky: 50. Gruszka (Galant, Witecki) – 10. Day (Coulombe), 32. Lemieux, 46. Sertich (Kinasewich, Woger), 49. Day (Woger), 52. Woger (Sertich)


    Polsko: Odrobny (Szczerba) – Pociecha, Ciura, Gorny, Bryk, Kotlorz, Wanacki, Wajda, Bepierszcz – Kolusz ("C"), Zapala, Malasinski – Laszkiewicz ("A"), Pasiut, Baginski ("A") – Danieluk, Dziubinski, Lopuski – Gruszka, Galant, Witecki.
    Moser Medical Graz 99ers: Sabourin (Stefaniszin) – Wiedergut ("A"), VanBallegooie, Lassen, Sertich, Lembacher, Reinthaler, Coulombe ("A"), Unterweger – Zusevics, Lefebvre, Ganahl, Kinasewich, Strohmeier, Latendresse, Day ("C"), L. Konečný, Woger, Lemieux, Kuka, Moderer.

    Rozhodčí: Tomáš Orolin – Roman Bednár, Vladimír Snášel