Omsk – Jaroslavl 5:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Atlant 4:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Petrohrad 4:6 (kon.)
Barys – Čerepovec 10:1 (kon.) | N.Novgorod – Čeljabinsk 3:4 (kon.) | Kazaň – Ufa 4:3 (1:0 po s.n.)
Viťaz – Magnitogorsk 4:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Nižněkamsk 4:0 (kon.) | Spartak Moskva – HC Slovan 5:0 (kon.)
Minsk – CSKA Moskva 1:2 (po pr.) | Doněck – Lev 3:2 (po pr.) | Záhřeb – Riga 1:5 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
4:6 (0:1, 1:4, 3:1)
SKA Petrohrad
Neděle 08.09.2013, 13:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:36
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Bláznivý zápas pokračuje. Avtomobilist necelých pět minut před koncem znovu vykřesává drobnou naději! Třetí lajna domácího celku se dnes postarala o všechny góly, střela Černova dorazil do sítě opět FJODOR MALYCHIN – 4:6! Asistence: Artjom Černov.
     
    49:23
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Velká smůla pro Jekatěrinburg. Zrovna, když se nadechoval k mohutnému tlaku, přišla střela ARTEMIJE PANARINA, která po teči o nohu obránce skončila za zády bezmocného Kováře – 3:6! Bez asistence.
     
    47:50
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Jen jsem to dopsal, přšila blesková akce Jekatěrinburgu, která znamená třetí branku v síti Ježova. Malychin chytře přenechal kotouč na modré čáře na ANTONA LAZAREVA, který prudkou ranou tahem vymetl šibenici branky Petrohradu – 3:5! Asistence: Fjodor Malychin.
     
    42:31
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácím se přesilová hra podařila velmi rychle využít! FJODOR MALYCHIN stál ve správný čas na správném místě a na hranici brankovišti bleskově doklepl kotouč do odkryté svatyně Ježova – 2:5! Asistence: Anton Lazarev a Artjom Černov.
     
    34:58
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A stejně jako Lobanov i Jakub Kovář z první střely na branku inkasuje. Nutno však říci, že tato branka byla velice smolná. Po střele Čudinova došlo k několika tečím, jedna z nich přenesla puk na hokejku JEVGENIJE SKAČKOVA, který do prázdné branky upravil již na rozdíl čtyř branek – 1:5! Asistence: Maxim Čudinov.
     
    31:56
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    ALEXANDER KUČERJAVENKO přesnou střelou z pravého kruhu prostřelil Lobanova a znovu více naklání misky vah na stranu Petrohradu – 1:4! Asistence: Artemij Paparin.
     
    26:43
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácím se minutu na to daří snížit znovu na rozdíl dvou branek, Lazarov posunul kotouč na ARTJOMA ČERNOVA, který přesnou střelou prostřelil Ježova – 1:3! Asistence: Anton Lazarov.
     
    25:29
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Jenže chvíli po návratu vyloučeného hráče obrana Jekatěrinburgu propadla a hostím se to podařilo znovu potrestat. Kučerjavenko v přečíslení dva na jednoho vyslal VIKTORA TICHONOVA, jenž bez problému zakončil do prázdné branky – 0:3! Asistence: Alexander Kučerjavenko a Artemij Panarin.
     
    20:34
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Stejně jako na začátku první části se daří Petrohradu udeřit i v počátku třetiny druhé! PATRIK THORESEN se po skvělé samostatné akci dostal do úniku a bekhendem překonal brankáře Lobanova podruhé – 0:2! Bez asistence.
     
    02:11
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    První přerušení znamená gól! Hostující SKA z úvodní střely na branku otevírají skóre, zpoza branky dostal přihrávku VADIM ŠIPAČEV, jenž z voleje našel mezírku mezi rukou a vyrážečkou brankáře Lobanova – 0:1! Asistence: Jevgenij Ketov.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 27. Černov (Lazarov), 43. Malychin (Lazarev, Černov), 48. Lazarev (Malychin), 56. Malychin (Černov) – 3. Šipačev (Ketov), 21. Thoresen, 26. Tichonov (Kučerjavenko, Panarin), 32. Kučerjavenko (Paparin), 35. Skačkov (Čudinov), 50. Panarin


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Lobanov (32. Kovář) – Lepistö, Rybnickij, Žilin, Trjamkin, Gusev, Selujanov, Teterin – Lewandowski, Krikunov, Toluzakov – Simakov, Belanger, Žmakin – Lazarev, Černov, Malychin – Golyšev, Strelcov A., Strelcov V.
    SKA Petrohrad: Ježov (Nalimov) – Alexandrov, Dallman, Kalinin, Rjasenskij, Semjonov, Čudinov, Judin – Martensson, Thoresen, Červenka – Kovalčuk, Ketov, Šipačev – Tichonov, Panarin, Kučerjavenko – Ponikarovskij, Sigarjov, Skačkov

    Rozhodčí: Anisimov, Romasko – Gordenko, Tomilov (všichni Rusko)

    Diváci: 5570
    bahis siteleri