Omsk – Jaroslavl 5:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Atlant 4:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Petrohrad 4:6 (kon.)
Barys – Čerepovec 10:1 (kon.) | N.Novgorod – Čeljabinsk 3:4 (kon.) | Kazaň – Ufa 4:3 (1:0 po s.n.)
Viťaz – Magnitogorsk 4:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Nižněkamsk 4:0 (kon.) | Spartak Moskva – HC Slovan 5:0 (kon.)
Minsk – CSKA Moskva 1:2 (po pr.) | Doněck – Lev 3:2 (po pr.) | Záhřeb – Riga 1:5 (kon.)
po prodl.
HC Dinamo Minsk
1:2 (0:0, 1:0, 0:1)
CSKA Moskva
Neděle 08.09.2013, 16:00 • Minsk-Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:55
    CSKA právě vstřelilo branku! A je hotovo! Sergej Širokov se podíval a přenesl hru na volného GEORGYJE MIŠARINA. Ten zachoval chladnou hlavu, najel si do levého kruhu a tahem zavěsil. Puk se ještě odrazil od horní tyče. Asistence: Sergej Širokov.
     
    61:50
    Velká šance i na druhé straně. Vladimir Žarkov z vrcholu pravého kruhu vystřelil tahem a následně si dojel i pro dorážku. Lalande nadvakrát úspěšný.
     
    60:49
    Už mohlo být rozhodnuto! Zbyněk Irgl se kličkou zbavil ležícího beka a bekhendem posunul puk do strany, kde byl úplně volný Platt. Rastislav Staňa se však bryskně přesunul a tutovku zlikvidoval.
     
    58:45
    Zde je to potvrzeno. Georgy Mišarin dostává 2 minuty za bránění ve hře.
     
    58:45
    Filiškin, Platt, Stas. Po této ose putoval kotouč od vlastního obranného pásma až před branku Rastislava Stani. Poslední jmenovaný oslovil ještě Jefimenka, jenž byl však faulován. Domácí budou mít velkou příležitost.
     
    52:55
    Hráči CSKA teď obléhají Lalandeovu svatyni jako středověkou pevnost. Buší do ní ze všech stran, ovšem hradby odolávají.
     
    48:49
    Georgy Mišarin napřáhl za modrou a orazítkoval břevno!
     
    43:17
    Fjodor Fjodorov to přehnal s důrazem a pomohl si nedovoleně. Dostává 2 minuty za bránění ve hře.
     
    42:27
    CSKA právě vstřelilo branku! NIKOLAJ PROCHORKIN převzal kotouč za brankou soupeře, rychlým manévrem obkroužil branku a zasunul puk mezi betony domácího golmana. Asistence: Ilja Zubov.
     
    37:00
    Sergej Gimajev neudržel nervy na uzdě a odpyká si menší trest za bránění ve hře. Je tady další přesilovka Dinama.
     
    36:24
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku! Zbyněk Irgl přihrál před bránu, kde se skrýval ARTUR GAVRUS, který z první procedil puk za Staňova záda. Domácí využívají přesilovku a euforie v hledišti je veliká. Asistence: Zbyněk Irgl.
     
    35:24
    Nikolaj Prochorkin prvním hříšníkem CSKA. Uvidíme přesilovku domácích.
     
    33:12
    Tak to byl zákrok! Kevin Lalande teď zachránil domácí od pohromy, za což si vysloužil obrovský aplaul. Oleg Saprykin vypálil od levého mantinelu a puk se od betonu odrazil přímo na hůl Zajceva. Domácí gólman se roztáhl na brankovišti jako provaz a zázračně Zajcevovu střelu lapil. Saprykin se chytá za hlavu.
     
    32:32
    Geoff Platt sám před Staňou. Z úhlu ale neměl moc šancí.
     
    29:19
    Tomáš Surový se odporoučí na trestnou lavici. Slovenský forvard to přehnal s razancí u mantinelu a zbytečným útočným faulem oslabil domácí.
     
    24:16
    Gólovku si vypracovali také hráči z hlavního města Ruska. Mírně zahákovaný Širokov zadovkou našel před bránou nepokrytého Saprykina. Oleg Saprykin už byl ale příliš blízko bráně a nedokázal kotouč zasunout. K dorážce se ještě málem dostal Fjodor Fjodorov.
     
    21:30
    A další tutovka domácích. Jakob Micflikier vyřešil situaci 2 na 1 střelou. Rastislav Staňa je ale skálopevný.
     
    21:02
    Domácí měli obrovskou šanci ve vlastním oslabení. Hosté propadli a Zbaněk Irgl s Kaljužnim přečíslili samotného Rylova. Irgl puk skvěle předložil druhému jmenovanému. Ten ve stoprocentní šanci minul bránu! Všemu přecházela individuální akce Alexandra Radulova.
     
    19:20
    A bude se vylučovat. Opět na straně domácích. Artur Gavrus zahrál v souboji v rohu vysokou holí a oslabuje tak svůj tým.
     
    14:16
    Ivan Něprjajev se řítil sám na Lalandea. Tváří v tvář brance ale zazmatkoval a puk se mu zapletl pod brusle, načež ani nezakončil.
     
    10:01
    Alexej Kaljužnij se ocitl ve velké šanci. Puk poskakoval kolem Staňova brankoviště, ale domácí forward jej z úhlu nedokázal protlačit do sítě.
     
    6:44
    Hosté si zahrají první přesilovku. Andrej Filičkin totiž vyhodil kotouč mimo hrací plochu.

    Petr Švanda

    Branky a nahrávky: 37. Gavrus (Irgl) – 43. Prochorkin (Zubov), 63. Mišarin (Širokov)


    HC Dinamo Minsk: Lalande (Haugen) – Krajíček, Haroška, Meech, Šinkjevič, Filičkin, Černook, Lisovets – Micflikier, Platt, Kaljužnij – Irgl, Surový, Gavrus – Meleško, Stas, Jefimenko – Dadonov, Kitarov, Kiryuščenkov – Zacharov
    CSKA Moskva: Staňa (Treťjak) – Pervyšin, Zajcev, Rylov, Mišarin, Denisov, Gimajev – Filppula I., Grigorenko, Radulov – Širokov, Zubov, Prochorkin – Reid, Saprykin, Žarkov – Něprjajev, Fjodorov F., Ljubimov

    Rozhodčí: Kadyrov, Vasiljev – Aljošin, Něsterov

    Diváci: 14800
    bahis siteleri