Vladivostok – Riga 3:0 (kon.) | Chabarovsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Novokuzněck – HC Slovan 1:3 (kon.)
Novosibirsk – Lev 5:3 (kon.) | Magnitogorsk – Nižněkamsk 4:3 (kon.) | Ufa – Čeljabinsk 3:1 (kon.)
N.Novgorod – Čerepovec 0:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Mytišči 3:2 (kon.) | Kazaň – Jaroslavl 2:0 (kon.)
Viťaz – Petrohrad 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Amur Chabarovsk
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
CSKA Moskva
Neděle 29.09.2013, 08:00 • Platinum Aréna, Chabarovsk (kapacita 7100 míst) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Domácí hrají bez brankáře, tedy 5 na 4!
     
    59:10
    Gončarov je dnes hodně nabitý energií, už jednou dnes odseděl osobní desetiminutový trest, nyní opět míří na trestnou lavici, hrát se tak bude 4 na 4.
     
    58:31
    Tak to je velká potíž pro domácí Amur! Na trestnou lavici totiž míří Dmitrij Lugin, za minut a půl, navíc oslabeni o jednoho muže, to už domácí nemohou zvládnout vyrovnat!
     
    56:49
    Obrovská šance domácích! Staňa s problémy vyrazil střelu Junkova, puk se odrazil k volnému Orlovovi, který ale netrefil poloprázdnou branku!
     
    51:52
    Jestli si ale hosté myslel, že už takto dohrají zápas, tak byli na omylu. Tarasov jim sebral puk a Děnisov si musel pomoct podražením, dostává tak menší trest a nabízí Amuru velkou příležitost na snížení.
     
    47:46
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Další úžasná akce hostů vede k dvoubrankovému vedení! Zpětnou bekhendovou přihrávku Reida si našel DENIS DĚNISOV, který ještě udělal pár kroků navíc a z mezikruží vypálil přesně pod víko! Asistence: Brandon Reid a Oleg Saprykin.
     
    38:08
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Úžasná akce hostů! Zubov našel před brankou volného Širokova, který už mohl střílet, ještě ale nabídl puk v lepší pozici stojícímu ILLARIMU FILPPULOVI, který pohodlně do prázdné branky posílá CSKA do vedení! Asistence: Sergej Širokov a Ilja Zubov.
     
    34:02
    Nyní ale budou mít Moskvané možnost druhé přesilovky v utkání, Arťom Krjukov zahákoval Prochorkina a míří tak na trestnou lavici.
     
    30:00
    Přesně v polovině střetnutí Staňa zachytil puk, poté se strhla trochu drsnější šarvátka, v níž mezi nejaktivnější patřili Maxim Gončarov a Dylan Reese, kteří už sedí na trestné lavici, oba shodně 2 minuty hrubost.
     
    28:41
    Další vyloučení na straně CSKA, za naražení na hrazení je vyloučen střelec jediné branky hostů Nikolaj Prochorkin.
     
    25:44
    Bude se poprvé ve druhé třetině vylučovat, opět za podražení je na trestnou lavici vykázán Sergej Gimajev.
     
    12:46
    První přesilovka pro CSKA, za podražení je vyloučen Arťom Sedunov.
     
    11:38
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Rychlá odpověď v podání CSKA, ani ne po půl minutě po úvodní brance se do přečíslení dva na jednoho dostali NIKOLAJ PROCHORKIN a Igor Grigorenko, který lehce přihrál prvně jmenovanému, jenž už neměl těžkou práci s uklizením kotouče do poloprázdné branky! Asistence: Igor Grigorenko.
     
    11:09
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí ale dokázali přesilovou hru využít! DYLAN REESE se s ničím nerozpakoval, z vrcholu pravého kruhu vypálil a puk skončil přesně u levé tyče Staňovy branky! Asistence: Vladimir Loginov a Arťom Krjukov.
     
    10:37
    Nakonec ze všeho plyne vzájemný trest Jana Muršaka a Ilju Zubova, oba 2 minuty sekání.
     
    10:37
    Další vyloučení na straně CSKA, za podražení míří na trestnou lavici Ilari Filppula.
     
    04:06
    Dmitrij Tarasov unikl všem hostujícím hráčům a řítil se sám na Staňu, jeho klička do forhendu se ale nesešla s úspěchem.
     
    00:51
    Ještě ani nebylo vhozen puk do hry a už se vylučuje, Maxim Gončarov zcela zbytečně podrazil jednoho ze soupeřů a zaslouženě tak míří na trestnou lavici.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 12. Reese (Loginov, Krjukov) – 12. Prochorkin (Grigorenko), 39. Filppula (Širokov, Zubov), 48. Děnisov (Reid, Saprykin)


    Amur Chabarovsk: Järvinen (Jerjomin) – Reese, Bilalov, Sedunov, Loginov, Ježov, Bykov, Těrjajev – Muršak, Petružálek, Krjukov – Korotkov, Junkov, Orlov – Tarasov, Lugin, Litovčenko – Fisenko, Stěpanov, Smurov
    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) – Pervyšin, Mišarin, Děnisov, Gončarov, Naumenkov, Gimajev, Kurbatov – Žarkov, Grigorenko, Prochorkin – Filppula, Zubov, Širokov – Ljubimov, Reid, Saprykin – Pereskokov, Fefelov, Zainullin – Kamajev

    Rozhodčí: Gusev, Nalivajko – Nazarov, Putilin

    Diváci: 7100 (vyprodáno)
    bahis siteleri